Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Arkadaşlar telefon ilk geldiğinde ne yapmalıyım ? Bu arada bazı arkadaşlar geldiğinde android 2.3.4 yükselt demişler bunu nasıl yapacağız ? PC ile bağlantı kurduktan sonra nerelere gireceğiz

Şarjı bitırıp sarja tak daha sonra usb ile bilgisayara bagla ve pc compaını kur. Orada guncellestırme var der. Takip et ve yukle

Peki ben güncelleştirmeyi telefonu aldıktan 1 hafta sonra yapsam olur mu ? Telefona bir zararı olur mu ?

Pardon senin telefon geldi mi ? bir de ne zaman sipariş verdin.Onu da öğrenmem lazım.

Telefonu dün sipariş ettim. Telefon elime daha gelmedi , cumartesi ve pazar olduğundan dolayı. Salı-Çarşamba gelir diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun da bu 2.3.4 e güncelliştirmek için pc ye gerek yokki ? wifi varsa tekrar ediyorum wifi varsa wifi ye bağla menü ayarlar telefon hakkında yazılım güncelle var tıkla güncelle ben öle yaptım tel 2.3.4

• buraya mesajları,neodan nete girip mi yazıyosunuz ? merak ettim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

Neo alacaklara birkaç bilgi veriyim. Ben yaklaşık 2 aydır hangi telefonu alsam diye git gel yaşıyordum. Eski telefonum nokia 5130. Tam 2 ay telefon araştırdım yemin ediyorum size. Bütçemde 900 TL'ydi. Bizim buraya Vatan computer açıldı samsung galaxy w 800 tl oldu. Kamerası kötü diye almadım (neo ile çok fark var). LG Optimus da 900'e düştü almadım çünkü onunda kamerası beni tatmin etmedi ve güncelleme sıkıntısı var. Xperia neoyu almaya karar verdim. İstanbulda dolaşmadık yer bırakmadım teknosaya gittim bimekse gittim saturna gittim vs vs. Ve buralarda bu telefonun (bana göre en çok yakışan gri renk) gri rengi de vardı. Fakat en düşük fiyat 1.050 TL idi alamdım. Sonra bigün sabah kalktım hepsiburada ya girdim telefon 829 tl olmuş. Heyecanla bastım telefonun simgesine bir de ne göriyim sadece kırmızı rengi var. Dedim olsun her alanı doldurdum tam siparişi verecem bütün herkes kırmızı alma bayan telefonu dedi ve vazgeçtim (ama bana göre değil). Sonra dedim dışarı çıkıyım meydan daki telefoncuları dolaşıyım. Bir telefoncuya girdim bin tl dedi indire indire 960 tlye kadar indirdim. En sevdiğim gri rengini aldım. Bu forumdakiler pahalı almışsın dediler ama bu telefonu satan bütün mağazalarda en uygun fiyatı bulup aldım. Telefonun müzik çalarında equlazer yok kulakiçi kulaklığını takamıyorum dosya yöneticisi yok (iğrenç bir durum) ingilizce dosya yöneticileri ile idare ediyorum 320 mb hafıza yetmiyor sd karta da bazı uygulamalar atılmıyor evdeki wifi me bağlanamıyorum ağa bağlandı yazıyor 2 saniye sonra bağlantı kesildi diyor ve bu böyle durmadan devam ediyor wifi açık olduğunda şarj çok çabuk bitiyor bağlı olduğunda da 1 metre ötesini çekmiyor zaten. ekran parlaklığı az bunlar eksileri. artıları ise mükemmel bir tasarıma sahip (cafede çalışıyorum telefonu cebimden çıkardığımda bakan bir daha bakıyor) kamerası harikulade ama full hd çekemiyor ana ekranda geçişlerde bir kere takılmadı ics güncellemesi alacak olması (ama o güncelleme ile neler gelecek bilmiyorum). cebinizde yer kaplamıyor. kısacası 5130 umu arıyorum. Android market diye öve öve bitiremiyorlar bir tane adam gibi program yok. Zaten işe yarayacak programların aynı pcde ki gibi kendiliğinden yüklü olması gerek. o zaman ne anladım akıllı telefonundan. zaten bütün programlar ingilizce neyin ne olduğu belli değil. 5130 da kulaklığımı takarken daha çok ses çıksın diye equlizer ayarlarından çat iki hareketle müthiş bir ses veriyordu ama bunda o yok. yolda giderken rüzgarın sesini duyuyorum müziğin sesini duymuyorum. yeni olduğumdan belki de sallamasyon bir yazı olmuştur belki çok anlamlı bir yazı olmuştur. bugün bide samsung galaxy s2 yi elime aldım baktım bakmaz olaydım lanet olsun o ekranda benim ellerim kayboldu o nasıl bir büyük ekrandır öyle telefon mu olur onu hangi cebinize koycaksınız yahu. eskiden ninelerimiz eteklerinin içine kocaman yama cep dikerlerdi sgs 2 kullanıcılarına öyle bir cep lazım. akıllı tel alacaksan neo al (bende de var diye demiyorum bütün andoid cihazlarının kolaylığını biliyorum) almayacaksan nokia al. kısa lafın özü fok balıkları çok yalnız ya da neyse okuyun birşeyler çıkarırsınız içinden.

hocam sana bir kaç öneri sunayım...

müzik dinleme programı olarak telefonun kendi müzik çalarını kullanma. "poweramp" diye bir program var. enfes, mükemmel. internette araştırırsan crackli bulabilirsin. telefonun kendi kulak içi kulaklığı ile bu programı kullanarak müzik dinliyorum. equalizer ı ayarladığın zaman sanki kendini süper ses sistemli arabadaymış gibi hissediyorsun. on numara program tavsiyemdir.

bana göre en basit dosya yöneticisi, es file explorer. zaten bu programda ne yapacaksın ki? kes, kopyala, yapıştır. cut, copy, paste :) ingilizce kelime olarak bunları bilsen yeter :)

wifi sorunu modemden kaynaklanıyordur. 2-3 ay içinde biri yazmıştı bu konuya. cevap olarak modemden kaynaklandığı yazılmıştı. hangi sayfada bilemiyorum.

evet wifi açıkken şarj çok çabuk gidiyor da şarj konusunda sıkıntı yapmanıza gerek yok. ben yeri geldi günde 3-4 kez şarja taktım. eski telefonlardaki gibi şarj sistemi yokmuş, ben de korkuyordum sürekli şarj etmeye...

forumda araştırırsan telefondaki uygulamaların hafıza kartına nasıl atılabileceği anlatılmış.

kamera konusunda sana katılıyorum. benim en sinir olduğum şey bu. 8mp kamerası var. eyvallah da çektiği fotoğrafın boyutu 2 mb'ı geçmiyor. ne anladım ben bu işten? çok çok çok aşırı sıkıştırma yapıyor.

ama her şeye rağmen süper telefon.

değişik bir yazı olmuş. Merak ettiğim siz hep 8 mp modunda mı resim çekiyosunuz,eğer öyleyse normalde dosya boyutunun kaç mb olmasını bekliyosunuz ? Sıkıştırma dediğiniz şey telefon tarafından otomatik yapılıyor heralde onu değiştirme şansımız var mı ? Son olarak kamerasına ne diyosunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifferance -- 5 Şubat 2012; 13:47:03 >

• Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler cihazı yeni tanıyorum bu arama ses kaydı karşıdan gelen ses net diyen bir arkadaş vardı bende kısık yine acaba teli rootlumuydu
  • bende dosya yöneticisi arıyordum buraya yazan arkadasın tavsiyesinden sonra es file explorer yükledim iyi güzel hoş fakat şimdi sorum su bu programı kullanarak telin kendi kullanmadığımız uygulamaları kaldırabiliyormuyuz? telefonun hafızası 178 mb dedi kaldıramasak bile sd karta taşımak mumkunmu
  • quote:

buraya mesajları,neodan nete girip mi yazıyosunuz ? merak ettim

Ben Neo V 'den Yazıyorummm . . :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachy

bende dosya yöneticisi arıyordum buraya yazan arkadasın tavsiyesinden sonra es file explorer yükledim iyi güzel hoş fakat şimdi sorum su bu programı kullanarak telin kendi kullanmadığımız uygulamaları kaldırabiliyormuyuz? telefonun hafızası 178 mb dedi kaldıramasak bile sd karta taşımak mumkunmu

Root olmadan olmuyor o
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

bende dosya yöneticisi arıyordum buraya yazan arkadasın tavsiyesinden sonra es file explorer yükledim iyi güzel hoş fakat şimdi sorum su bu programı kullanarak telin kendi kullanmadığımız uygulamaları kaldırabiliyormuyuz? telefonun hafızası 178 mb dedi kaldıramasak bile sd karta taşımak mumkunmu

Root olmadan olmuyor o

Sözün Bittiği Yer... :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • root nasıl yapıcaz onu bilen varmı onu yapayım çok zor olmazsa :)
  • quote:

root nasıl yapıcaz onu bilen varmı onu yapayım çok zor olmazsa :)

.62 güncellemesini yapmadıysanız forumda başlıklar var zor bir işlem değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

quote:

Root olmadan olmuyor o

Aynen. Garanti gitmese hiç durmam da gözüm kesmiyo şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

bugün teli düşürdüm köşeleri zedelendi ne yazık ki. Kasa değiştirmeyi düşünüyorum nerelerde yapılır acaba bilgisi olan var mi ? Ebay almak istemiyorum ugrasilmaz onla daha önce bi kasa degistiriyim dedim parçaladim teli birde ne kadara patlar bana çok belli olmuyor ama takintiliyim böyle konularda...

Yardım lütfen arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?

• 62yi yaptım ben ya :D onunla olmuyormu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

quote:

Root olmadan olmuyor o

Aynen. Garanti gitmese hiç durmam da gözüm kesmiyo şimdi

Aynen Dostum Bende. . :))

• quote:

quote:

quote:

bugün teli düşürdüm köşeleri zedelendi ne yazık ki. Kasa değiştirmeyi düşünüyorum nerelerde yapılır acaba bilgisi olan var mi ? Ebay almak istemiyorum ugrasilmaz onla daha önce bi kasa degistiriyim dedim parçaladim teli birde ne kadara patlar bana çok belli olmuyor ama takintiliyim böyle konularda...

Ebay'i bir düşünün bence. Öbür türlü servise vericeksiniz ellerinde kasa olmuycak hem süreç uzayacak hem de fazladan bir yığın para ödeyeceksiniz. İyibeyden okuyup ebay'den nasıl alışveriş yapılıyor öğrenin, sonra istediğiniz renk kasa alın. Yine de istemem diyorsanız servise gidin

• Arkadaşlar Neo V Hepsiburada'da worldpuan ile 701 TL'ye denk geliyor. Vatan'da %25 indirim ile ne kadar oluyor bir bilgisi olan var mı ? %25 indirimler hangi fiyat üzerinden uygulanıyor Vatan'da ?
  • quote:

62yi yaptım ben ya :D onunla olmuyormu

Wotanserver'dan 42ye downgrade yapıp sonra root yapıyorsunuz ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ben yapmadım Root konusunda sorun yardımcı olurlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ebay'i bir düşünün bence. Öbür türlü servise vericeksiniz ellerinde kasa olmuycak hem süreç uzayacak hem de fazladan bir yığın para ödeyeceksiniz. İyibeyden okuyup ebay'den nasıl alışveriş yapılıyor öğrenin, sonra istediğiniz renk kasa alın. Yine de istemem diyorsanız servise gidin

ebayden alışverişi biliyorum ama kasa acaba orjinal mi ? birde montajı kime yaptırcam kendim yapamam sony'ye mesaj attım tele service ve asya telekom'dan yaptırabilirsiniz diyorlar onlar nereden alıyor acaba sonuç da hepsi çin ama ebay'deki ile aynı kalitemi yoksa daha mı iyi bilmiyorum birde ebay'den kasayı alıp götürsem tele service veya asya telekom montaj yaparlar mı acaba ? canım çok sıkkın çok dikkat ediyordum başıma gelene bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Arkadaşlar Neo V Hepsiburada'da worldpuan ile 701 TL'ye denk geliyor. Vatan'da %25 indirim ile ne kadar oluyor bir bilgisi olan var mı ? %25 indirimler hangi fiyat üzerinden uygulanıyor Vatan'da ?

Vatanda 725 oluyor . Beklemeden 701 e al Derim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 5 Şubat 2012; 15:15:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo5170

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Cihaz bugün elime ulaştı hepsiburada'dan alımı yaparken sigorta da ücretsizdi fakat kutudan bununla ilgili bir evrak çıkmadı aynı şekilde sigortalı alan arkadaşlarda durum nedir acaba?

kardeş faturada alt kısımda yazıyo bu telefon .... sigortalıdır die ayrı bir evrak gelmiyor yani ayrıca iyi günlerde kullan...

kardeş ne zaman sipariş verdin ve hangi gün geldi ? bir de hangi şehir.
  • 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.