Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ford0692

yardımları ıcın herkese cok tesekkur ederım kargoya vermısler aksama felan gelır heralde bu guncelleme olayını sony ın pc companinon dıe prgramı var ordanmı yapym yoksa baska yontem varmı

ya da wi-fi den yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: drakin

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: drakin

kafam çok karışık durumda yarın telefon almaya gidicem ve ben neo mu yoksa xperia pro mu alsam diye ikilemdeyim :S

Klavyeye ihtiyacınız varsa pro alın, yoksa sırf şıklığı için bile neo alınır

klavye açıkçası ihtiyacım var dokunmatik ekranlarla pek iyi mesaj yazamıyorum aklımda tek sor işareti kaldı xperia pro daha ne kadar android güncellemelerini (ics vs) alır ?

Neo nereye kadar alırsa o da oraya kadar alır muhtemelen.

anladım az sonra çıkıcam.büyük ihtimal pro alıcam teşekkürler yardımınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaşlar Timeescape den Facebook a Durum paylaşma Dışında Video foto Gibi Şeyler Paylaşmıyor muyuz , Yani Sony Ericsson Xperia ile Yukleme Yapamiyor muyuz Durum Paylaşmada Olduğu Gibi ????

Defalarca Paylaşmama Rağmen Bilgisi Olan Yok mu Hiç
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Timeescape den Facebook a Durum paylaşma Dışında Video foto Gibi Şeyler Paylaşmıyor muyuz , Yani Sony Ericsson Xperia ile Yukleme Yapamiyor muyuz Durum Paylaşmada Olduğu Gibi ????

Bende yapamamıştım. olmuyor galiba
  • selam arkadaşlar eveeet sonunda 3 haftalık araştırmamı bitirdim ve aranıza katıldım biraz önce neo siparişimi verdim hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

quote:

Bende yapamamıştım. olmuyor galiba

Yahu Nasıl Olmaz Ya Samsung'un Bile Hemen Hemen Her Modelinde Böyle Bir Şey Var , Kesin Vardır da Biz Bulamıyoruzzzz =((

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_rambo

quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Orijinalden alıntı: ank_rambo

arkadaşlar neo görüntülü görüşme olmadıgı icin andrion oldugu mu yoksa telefon mı kaynaklıyor,
    ama dayı oglu galaky s var görüntülü konusuyor aynı niye biliyorum cevap verin

neo da ikinci kamera mevcut eğer yapılmıyorsa (bunu bilmiyorum yapılıyor mu yapılmıyor mu ) androiddendir

ama galaxy s andrion zaten görüntü konusuyor bile ama neo neden olmaz aynı işletim sistem yapılır bence telefon gelsin iyice arastırayım

arkadaşlar elinde olan görüntü arama yapılırken neo degilde başka tel olan görüntü noe yu arayın acabilecekmi acaba siz araştırın bence

bende aynı şeyi başka mesajlarımda söyledim, 2 arkadaşımdan birisine samsung i9003 diğerine i9001 aldık bende şu an E72 mevcut ve her ikisi ilede 3G şebekesi üzerinden görüntülü konuşma yapabiliyorum.

sorun androi olsa noki hariç hepsinde android yüklü zaten bu işte başka bir iş var ya 3G üzerinden görüşme yapamayanlar var yada 3G si açık olmayanlar var operatörünüzün online işlemlerde girip 3G yi açabilirsiniz. 3G üzerinden görüntülü görüşmek ile normal sesli görüşmenin arasında hiç bir ücret farkı yok aynı paraya görüntülü görüşme imkanınız var. bizim telefonlar faturalı eğer ücretli olsaydı bizler sürekli görüntülü görüşme yapmazdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapılabiliniyor..
    FRING adlı programı kullanıyorum.görüntü kalitesi de ses kalitesi de gayet başarılı...

FRING ile görüşme yaparken, 3G şebekesi üzerinden numarayı tuşladığınızda görüntülü görüşmeyi detekleyen telefon her kim olursa olsun görüşebiliyormusunuz yani karşı görüştüğünüz kişide FRING yüklü olsun olmasın görüşme yapabiliyormusunuz.

yoksa her iki telefonda da FRING yüklü olması şartı mı var. eğer öyle ise ya wifiden görüşeceksiniz yada şebeke üzerinden görüştüğünüzde data kullanım ücreti ödeyeceksiniz. ama direk 3G üzerinden görüşme yapıyorsanız data ücreti alınmıyor bizzat denedim çünkü (samsung i9003-i9001-e72 ile hatlar vadafone faturalı)

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo5170

selam arkadaşlar eveeet sonunda 3 haftalık araştırmamı bitirdim ve aranıza katıldım biraz önce neo siparişimi verdim hayırlısı bakalım

Hoşgeldin iyi günlerde kullan
  • arkadaşlar marketten uygulama indirdiğim ve kurduğumda telefona bildirim mesajı geliyor turkcell den kullanım adedi bir tutar sıfır diyor fakat ücretli tl olmadı için 00 tutar diyor arka pilanda nar tl den hediye tl den yani 40 kuruşumu alıyor bu gün turkceli aradım ve en son kime mesaj atmışım öğrenmek istedim numara 946045 diyor demek ugulamarı yüklediğim de google beenden bi şekilde mesaj alıyor oda ücrete tabi tutuluyor heralde ben bi yerlere numaramı bırakdım ve google ordan çekiyor yada telimi kurcalayan bir başkası neyse... bu durumdan nasıl kurtulacağım sizden yardım bekliyorum sizin başınıza böyle bi sorun geldimi... google hesabımı kapatım yeni bi hesap açmak en iyisi gözüküyor ama ismi güzel deişsin istemiyor hesap ayarlarında ise numara falan göremedim... yada teli fabrika ayarlarınamı çeksem... o kadar uygulamada baştan yüklemek istemiyorum hadi hayırlsı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....

• iyi ki bu telefona sahibim. allah nazardan saklasın :),

yalnız fotoğraflar 8mp gibi durmuyor büyük ekranda. telefonda çekip bakarken bi sorun yok. telefonun kamera programında sıkıntı var. açayip sıkıştırıyor resimleri. normalde 5-6 mb olması gerekirken resimler maksimum 1.5 mb'lık resim çekebildim. keşke sıkıştırma olayını kullanıcıya bıraksalarmış.

umarım bunu çözerler.
  • Arkadaş bahs etmişken indirebileceğimiz fotoğraf çekme programları falan varmı arkadaşlar gene hd kalitesinde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Arkadaş bahs etmişken indirebileceğimiz fotoğraf çekme programları falan varmı arkadaşlar gene hd kalitesinde??

camera 360 ultimate
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Arkadaş bahs etmişken indirebileceğimiz fotoğraf çekme programları falan varmı arkadaşlar gene hd kalitesinde??

camera 360 ultimate

EyvALLAH hocam saol !!
  • arkadaşlar güncelleştirme geldi sanırım 4.0 .2 gibi bişey buldu acaba ice cream sandwich mi yüklüyorum? yoksa güvenlik güncelleştirmesi falanmı ?
  • SD karta taşınamayan uygulamaları taşıyan programın adi neydi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: max_style

arkadaşlar güncelleştirme geldi sanırım 4.0 .2 gibi bişey buldu acaba ice cream sandwich mi yüklüyorum? yoksa güvenlik güncelleştirmesi falanmı ?

Nerde gördün
  • quote:

SD karta taşınamayan uygulamaları taşıyan programın adi neydi ??

Sd Move
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: max_style

arkadaşlar güncelleştirme geldi sanırım 4.0 .2 gibi bişey buldu acaba ice cream sandwich mi yüklüyorum? yoksa güvenlik güncelleştirmesi falanmı ?

Nerde gördün

yok değilmiş ya ama güncelleme geldi de herşey aynı :(keşke ice cream geleydi:(yok değilmiş ya ama güncelleme geldi de herşey aynı :(keşke ice cream geleydi:(
  • @RevivaL Teşekkür Ederim.

Bir Sorum Daha Olacak, Telefonunun USB Kablosunun Giriş Yerinin Gevşediğini Farkettim. Şarja Takınca Ucunu Hafif Yukarı Aşağı Yapınca Bağlantıyı Kesiyor. Ne Yapmam Lazım =S
  • 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.