Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ford0692

arkdslar hb de ındrme grmıs axses e yzde10 cıp para 100 tl hedıye cekı bnde aranıza katılmak uzreyım yalnız hayla kararsızım neo mu neo v mi 8mp+8gb+kulaklık sızce aradakı fıyat farkına degermi deger derseniz bascam onay butonuna

İyi bir tercih yapmak üzeresin. Ben aradaki fiyat farkına değmez diye neov almıştım. Sen ne düşünürsdün bilmem. Ama iki seçimde de çok memnun kalacaksın...
  • bnde orda takıldım hayla kararsızım neo mu neo v mi offf off
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

quote:

arkadaşlar telefonu almak istiyorum bugun vatandan yalnız, telefon hakkında bilgim yok internet bağlantısı olmadan android kullanmayan biri olarak navigasyon nasıl kullanabilirim?kullananlar memnun mu? hergün sürekli kullanıcam navigasyonu

arkadaşlar soruma cevap verecek yokmu?

İnternet kullanmadan ve hiçbir ücret ödemeden navigasyon kullanılabiliyor çok kolay bir şekilde igo programı şuan için en iyisi ve herkes memnun. Telefonu aldığınız zaman isterseniz bana özel mesaj atın yada buraya yazın yardımcı olur herkes.
  • quote:

bnde orda takıldım hayla kararsızım neo mu neo v mi offf off

Al neo v yi gitsin sonuçta profesyonel fotolar çekemiyosun telefonla kmapasiteleri belli... 16gb kart alacaksın zaten 8 yetmicek Aradaki farkla ek ekipman veya bir foto maki,nesi alırsın karlı çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Al neo v yi gitsin sonuçta profesyonel fotolar çekemiyosun telefonla kmapasiteleri belli... 16gb kart alacaksın zaten 8 yetmicek Aradaki farkla ek ekipman veya bir foto maki,nesi alırsın karlı çıkarsın

+1
  • exmor kandırdı beni neo ya bastım onay butonuna bakalım ne zmn gelecek hadı hayırlısı ınsallah pısman olmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicle

Annemin yemekleri kapladığı streçler gibi :D:DD hiç gerek yok yaa bukadarına ön cama bi film yapıştır 3 4 ayda bi değiştir tamam işte :D
  • quote:

exmor kandırdı beni neo ya bastım onay butonuna bakalım ne zmn gelecek hadı hayırlısı ınsallah pısman olmayız

Kulaklık 8gb bide exmor u eklersen Neo V ye zaten aynı fiyat oluyor ii seçim hocam para sıkıntın yoksa hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

quote:

quote:

arkadaşlar telefonu almak istiyorum bugun vatandan yalnız, telefon hakkında bilgim yok internet bağlantısı olmadan android kullanmayan biri olarak navigasyon nasıl kullanabilirim?kullananlar memnun mu? hergün sürekli kullanıcam navigasyonu

İnternet kullanmadan ve hiçbir ücret ödemeden navigasyon kullanılabiliyor çok kolay bir şekilde igo programı şuan için en iyisi ve herkes memnun. Telefonu aldığınız zaman isterseniz bana özel mesaj atın yada buraya yazın yardımcı olur herkes.

cevabınız için teşekkür ederim öncelikle neo V ile samsung i8150 galaxy w arasında tercih yapacak olsak sizce hangisi daha iyidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Profesyonel fotoğrafçılar zaten cep telefonuyla fotoğraf çekecek kadar ahmak değildir hocam ama cidden baya fark var 5 ile 8 mp kamera arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Sharpie uzman değilim ama karşılaştırma yapacak başka fotoğraf bulamamışlar mı? O ne öyle siyah-beyaz TV günleri aklıma geldi. Bari renkli bir resim olsaydı hiç değilse renk tonları karşılaştırılırdı.

dostum renkliside var.verdiğim link gsmarena photo compare tool çok güvenilen bir yerdir.renkliside aşağıda.

ana fotonun sağ alt tarafında no scaling yazan butondan 5mp işaretleyinki aynı mp de ki görüntüler eşit karşılaştırsın.
    birde üçüncü olarak referans alabileceğin resimde canon 5d mark'ın fotosunu koydum gerçeğe yakınlığı ona bakarak karşılaştırmış olursun.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=2&idPhone1=4122&idPhone2=3734&idCamera3=30003

Kim ne derse desin Neo, Neo V'den çok belirgin biçimde Exmor R farkı ile üstün verdiğin bağlantıdaki fotoğraflarda bu açıkça belli. Elbette hiç bir cep telefonu kamerası profesyonel makina ile karşılaştırılamaz kulvarlar farklı kağnı ile motorlu bir taşıtı karşılaştırmak kadar anlamsız olur.

• kafam çok karışık durumda yarın telefon almaya gidicem ve ben neo mu yoksa xperia pro mu alsam diye ikilemdeyim :S
  • 2. el ne kadar bu telefonlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

kafam çok karışık durumda yarın telefon almaya gidicem ve ben neo mu yoksa xperia pro mu alsam diye ikilemdeyim :S

Klavyeye ihtiyacınız varsa pro alın, yoksa sırf şıklığı için bile neo alınır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

quote:

quote:

cevabınız için teşekkür ederim öncelikle neo V ile samsung i8150 galaxy w arasında tercih yapacak olsak sizce hangisi daha iyidir?

Aralarında 130 tl filan fark var. Kesinlikle Neo V yi alın. 130 tl daha fazla vermek için hiçbir sebep yok

• yardımları ıcın herkese cok tesekkur ederım kargoya vermısler aksama felan gelır heralde bu guncelleme olayını sony ın pc companinon dıe prgramı var ordanmı yapym yoksa baska yontem varmı
  • quote:

yardımları ıcın herkese cok tesekkur ederım kargoya vermısler aksama felan gelır heralde bu guncelleme olayını sony ın pc companinon dıe prgramı var ordanmı yapym yoksa baska yontem varmı

Ordan yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

kafam çok karışık durumda yarın telefon almaya gidicem ve ben neo mu yoksa xperia pro mu alsam diye ikilemdeyim :S

klavye açıkçası ihtiyacım var dokunmatik ekranlarla pek iyi mesaj yazamıyorum aklımda tek sor işareti kaldı xperia pro daha ne kadar android güncellemelerini (ics vs) alır ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

klavye açıkçası ihtiyacım var dokunmatik ekranlarla pek iyi mesaj yazamıyorum aklımda tek sor işareti kaldı xperia pro daha ne kadar android güncellemelerini (ics vs) alır ?

Neo nereye kadar alırsa o da oraya kadar alır muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.