Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ikonx

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Ebay ile tek sorunum paypal hesabunda karttan paypala para aktarmak. Bunu da halledersem tamamdır

kartını paypala kayıt edip onayladı isen para aktarmana gerek yok
    alış verişi yapınca paypal kartından çekiyor zaten

evet, aynen böyle
  • gittigidiyorda buldum bi tane 715 tl kutusuyla garantili,cepkask falan varmis.urun numarasi 50697380.nasil sizce arkadaslar?
  • quote:

quote:

quote:

Ebay ile tek sorunum paypal hesabunda karttan paypala para aktarmak. Bunu da halledersem tamamdır

Üye olurken kayıt ettirmiştim. Kart numarası ve kartın arkasındaki 3 hane ile. Paypal hesabına para aktarmadan alışveriş yapabiliyormuyum yani ?

Evet
  • quote:

quote:

quote:

Üye olurken kayıt ettirmiştim. Kart numarası ve kartın arkasındaki 3 hane ile. Paypal hesabına para aktarmadan alışveriş yapabiliyormuyum yani ?

Çekilecek tutar PayPal aracılığıyla kredi kartından çekiliyor.

• Eksik bişey kalmamış o zaman. Çok teşekkür ettim.

Şimdi ne almalı. Tavsiyeleri alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk_911

gittigidiyorda buldum bi tane 715 tl kutusuyla garantili,cepkask falan varmis.urun numarasi 50697380.nasil sizce arkadaslar?

759'a tamamen sıfırı Hızlıal'da var iken bence Hayır)
  • ya param olsa alicam bu telefonu hemde buldum cok ucuza adam 1 ay kullanmamis.hayranim neo v e.

arkadasimda gormustum.ben alamiyorum faydam olsun bari almak isteyen 50697380 urune bi baksin ve dahada fazlasi var gittigidiyorda.
  • quote:

Eksik bişey kalmamış o zaman. Çok teşekkür ettim.

Haydeeee, buyrun baştan...

Her yeni gelen ilk olarak bu soruyu soruyor. Bir kaç sayfa okuyayım diyen yok ! Sayfalardır kapak, kılıf, film muhabbeti dönüyor zaten...

Evet arkadaşlar, tavsiyelere, örneklere yeniden başlıyoruz...
  • aaa o dikkatimi cekmemisti bi bakim.tesekkurler :D
  • quote:

Full kasa alacaksan en üst taraftaki HDMI, kulaklık tuşları ile normal tuşlarının olmasına dikkat et, yoksa telefonun bir tarafı gri, bir tarafı lacivert gibi değişik bir havaya bürünür)
  • ahmedoff baktimda 859tl diyo hizlial.comda :D yanlis olmasin.
  • quote:

ahmedoff baktimda 859tl diyo hizlial.comda :D yanlis olmasin.

Neo V'den bahsediyorum ben, senin Gittigidiyor'da bulduğun da Neo V
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Haydeeee, buyrun baştan...

Her yeni gelen ilk olarak bu soruyu soruyor. Bir kaç sayfa okuyayım diyen yok ! Sayfalardır kapak, kılıf, film muhabbeti dönüyor zaten...

Evet arkadaşlar, tavsiyelere, örneklere yeniden başlıyoruz...

Araştırmadan bir iş yapmam. En az 20 sayfa gerideyim zaten. Düzenleme yapayım

Geçmiş sayfalara da tekrar bakarsanız bı konu hakkındaki merakımı görebilirsiniz. Ayrıca forumun amacı da bilinmeyenler konularda yardımcı olmak. Bir tavsiye istiyoruz sadece. Büyütmeyin bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 8 Ocak 2012; 13:34:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufsefa

arkadaşlar sd karttaki uygulamalar toplasan 50mb etmez ama 7gb dolu gözüküyor oyunları astrodanda siliyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim ?

+1
    ayrıca arkadaslara katılıyorum bu nedir sürekli kılıydı tüyüdü onu mu alim bunu mu derken sayfaları kirletiyorsunuz. Bırakında telefonla ilgili sorunlara biraz vakit ayıralım...
  • Mrb arkadaşlar, halen samsung wave 1 kullanıyorum, bugün teknosada neo ve neo v inceleme fırsatım oldu, dikkatimi çeken neo nun açılış süresi yaklaşık 2,5-3 dakika, neo v ise 15 saniyede açıldı, bu iki telefonun kamera hariç bütün özellikleri aynı değilmi, neo neden bu kadar uzun, neo v neden kısa sürede açılıyor, wave 1 satılıp neo alınır mı? yorum bekliyorum arkadaşlar...
  • neo da yeni bir konu açmak daha iyi olacak sanırım. bir konu aksesuarları ile ilgili diğer konu ise donanımsal ve yazılımsal türden olmalı..
  • nokia N8 başlığındaki dostluğu arkadaşlığı her türlü soruna yaklaşımı görseniz şaşarsınız demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 8 Ocak 2012; 15:37:58 >
  • Arkadaşlar biriniz juicedefender ultimate ayarlarının resmini çekebilir mi lütfen ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

nokia N8 başlığındaki dostluğu arkadaşlığı her türlü soruna yaklaşımı görseniz şaşarsınız demekki.

+1

Arc konusu bile ebay ile dolmuş taşmış herkes tavsiye veriyor ama burada yazınca vay anam niye yazdın konuyu kirlettin. pm bakarmısın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedoff

quote:

gittigidiyorda buldum bi tane 715 tl kutusuyla garantili,cepkask falan varmis.urun numarasi 50697380.nasil sizce arkadaslar?

759'a tamamen sıfırı Hızlıal'da var iken bence Hayır)

Nasıl 759 ben anlamadım. Şuanda fiyatı 859 görünüyor. nakit alırsan 824 TL yazıyor...
  • 
Sayfa: önceki 551552553554555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.