Arkadaşlar ekstra olarak uluslararası klavyemiz de kalın puntolara sahip bir hal almış. Bu benim hoşuma gitti ama hep c yerine x e basıyor parmağım harf kalınlığından dolayı
yeni güncelleme ile ön kamera ile görüntülü görüşme geldimi şebeke üzerinden?
Peki bu RUNME.bat ile yapılan root geri alınabiliyormu (unroot) ? ve nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: arda22
quote:
Orijinalden alıntı: collybali
quote:
Orijinalden alıntı: arda22
dostum astro ile işin yok. tleefonu usb den pc ye bağlıcaksın pc de runme.bat dosyasını çalıştırcaksın. bide tabi usb ayıklamasını etkin hale getircen telefondan birde sahte uygulamalara izin ver
dosyaları sdcarda atmadan mı yapıcaz bu işlemi?
aynen öyle dostum
oldu,eywallah kardeş..iki dakkada yaptı :)
telefondan facebooku silmeye çalışırken sanırım sistem dosyalarınıda sildim.şuan usbden bağlıyorum update diyorum sonra bağlantı kurma penceresi çıkıyor.tüm yönergeleri yapıyorum ama bağlanılamıyor diyor herseferinde. nasıl sıfırlayabilirm telefonu?
Arkadaslar sony sonyericsonun yarisini aliyormus yani erivsonun elindeki hiaseleri alacak ve sadece sony olacak bu durumda bizim tellerin gumcellemesi vs destek ne gibi etkilenir.... Haber kaynagini internetden rahat bulabilirsiniz.....
Arkadaşlar 2.3.4 sürümüne güncelledim ve root işleminide yaptım.
Ama Şu Golf oyununu bir türlü kaldıramıyorum, nasıl kaldırabilirim ?
root yaptıktan sonra 2.3.4 güncellemesini yaptım. Companion üzerinden güncelleştirmede root gidiyor. Yani onar dediğinizde de unroot yapılabilir en son çıkan root tool ile yapılan root. Daha önce android telefonunda root ile uğraşmadığımdan ben de yeni öğreniyorum daha bilgili arkadaşlar bilgi gerektiren soruları yanıtlayacaklardır eminim. Ben sadece uzun zamandır basit root yapabileceğim bir araç arıyordum buldum ve paylaştım. Biraz zaman geçmesi lazım super user, root menagerla vs yapılacak işlemlere aşina olabilmek için
Guncllme gelms snunda.Bugun halldrm artk
quote:
Orijinalden alıntı: Circles
inşallah mesaj simgesinde 1 yazması, cevapsız çağrı olmadığı halde ekranda gözükmesi ve widget eklememe sorunu düzelmiştir...
walla o sorun bende hiç olmadı, enteresan...
Sabah çok garip bir şey oldu. Her zamanki gibi gece yatmadan önce telefonu uçak moduna alarak yattım. Sabah bizimkiler uyandırdı "geç kalıyorsun" diye ama telefonda saate baktığımda saatin iddia ettikleri gibi 7 değil 6 olduğunu gördüm. Neyse beni inandırmak için televizyonu açtılar ve haberlerde ne göreyim? Saat gerçekten de 7'ydi. İşin daha da ilginç kısmı, telefonu uçak modundan tekrar normal moda döndürdüğüm anda telefonun saati de eski haline dönüverdi. Sabah sabah yakıyordun beni Neo.
benim saat de geri gelmis.
Dün akşam uçak moduna aldıktan sonra ilginçtirki saat sorunu bendede yaşandı. Bir kaç defa daha başıma geldi ama önemsemedim, nedenini bilen varmı ?