Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekstra olarak uluslararası klavyemiz de kalın puntolara sahip bir hal almış. Bu benim hoşuma gitti ama hep c yerine x e basıyor parmağım harf kalınlığından dolayı
  • yeni güncelleme ile ön kamera ile görüntülü görüşme geldimi şebeke üzerinden?
  • Peki bu RUNME.bat ile yapılan root geri alınabiliyormu (unroot) ? ve nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda22

quote:

Orijinalden alıntı: collybali

quote:

Orijinalden alıntı: arda22

dostum astro ile işin yok. tleefonu usb den pc ye bağlıcaksın pc de runme.bat dosyasını çalıştırcaksın. bide tabi usb ayıklamasını etkin hale getircen telefondan birde sahte uygulamalara izin ver

dosyaları sdcarda atmadan mı yapıcaz bu işlemi?

aynen öyle dostum

oldu,eywallah kardeş..iki dakkada yaptı :)
  • telefondan facebooku silmeye çalışırken sanırım sistem dosyalarınıda sildim.şuan usbden bağlıyorum update diyorum sonra bağlantı kurma penceresi çıkıyor.tüm yönergeleri yapıyorum ama bağlanılamıyor diyor herseferinde.
    nasıl sıfırlayabilirm telefonu?
  • vatanda indirim başladı,almak isteyenlere duyrulur,neo 858 tl
  • Arkadaslar sony sonyericsonun yarisini aliyormus yani erivsonun elindeki hiaseleri alacak ve sadece sony olacak bu durumda bizim tellerin gumcellemesi vs destek ne gibi etkilenir.... Haber kaynagini internetden rahat bulabilirsiniz.....
  • Arkadaşlar 2.3.4 sürümüne güncelledim ve root işleminide yaptım.

Ama Şu Golf oyununu bir türlü kaldıramıyorum, nasıl kaldırabilirim ?
  • root yaptıktan sonra 2.3.4 güncellemesini yaptım. Companion üzerinden güncelleştirmede root gidiyor. Yani onar dediğinizde de unroot yapılabilir en son çıkan root tool ile yapılan root. Daha önce android telefonunda root ile uğraşmadığımdan ben de yeni öğreniyorum daha bilgili arkadaşlar bilgi gerektiren soruları yanıtlayacaklardır eminim. Ben sadece uzun zamandır basit root yapabileceğim bir araç arıyordum buldum ve paylaştım. Biraz zaman geçmesi lazım super user, root menagerla vs yapılacak işlemlere aşina olabilmek için
  • Guncllme gelms snunda.Bugun halldrm artk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

inşallah mesaj simgesinde 1 yazması, cevapsız çağrı olmadığı halde ekranda gözükmesi ve widget eklememe sorunu düzelmiştir...

walla o sorun bende hiç olmadı, enteresan...
  • Sabah çok garip bir şey oldu. Her zamanki gibi gece yatmadan önce telefonu uçak moduna alarak yattım. Sabah bizimkiler uyandırdı "geç kalıyorsun" diye ama telefonda saate baktığımda saatin iddia ettikleri gibi 7 değil 6 olduğunu gördüm. Neyse beni inandırmak için televizyonu açtılar ve haberlerde ne göreyim? Saat gerçekten de 7'ydi. İşin daha da ilginç kısmı, telefonu uçak modundan tekrar normal moda döndürdüğüm anda telefonun saati de eski haline dönüverdi. Sabah sabah yakıyordun beni Neo.
  • benim saat de geri gelmis.
  • Dün akşam uçak moduna aldıktan sonra ilginçtirki saat sorunu bendede yaşandı. Bir kaç defa daha başıma geldi ama önemsemedim, nedenini bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_poyraz

vatanda indirim başladı,almak isteyenlere duyrulur,neo 858 tl

bende az önce gördüm.işte beklediğim indirim.hafta sonu aynen topkapı vatan bilgisayardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Orijinalden alıntı: Circles

inşallah mesaj simgesinde 1 yazması, cevapsız çağrı olmadığı halde ekranda gözükmesi ve widget eklememe sorunu düzelmiştir...

walla o sorun bende hiç olmadı, enteresan...

bu sorun bende de olmadı. interneti sürekli açık (tarife paketlilerde vb.) neolarda oluyor gibime geldi. gerçi benim pek mesajla da işim olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandini

Class 2_8gb // Class 6_8gb // Class 10_16 gb // Hafıza kartlarının test değerleri.

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

yabancı forumlarda hep neonunkinin class 10 olduğunu söylüyorlar. ama şimdi baktığımda net resmi bi laf göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D145328A -- 28 Ekim 2011; 9:26:50 >

• 2.3.3 ten 2.3.4 e pil kullanımı konusunda olumlu gelişme var mı?
  • vatandan internete özel fiyatla aldım bugun arkadaşlar. artık haftaya gelir inşallah. 850 tl ye mal oldu + 10 taksit kaçırmayın derim
  • yarın bende vatana giderim.kutu içeriğini bi yazarsanız arkadaşlar bizde bilelim ne var ne yok içinden kırpılmış olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.