Xperia telefonları root etmek için basit bir yöntem. 2.3.4 son çıkan romda root edilebiliyormuş. Ben 2.3.3 olan versiyon ile denedim. 2 dkda root yapılabiliyor.
Teşekkürler bilgi için. Süper bişi, 1-2 dk içinde çok kolay bir şekilde rootlandı cihaz :) Artık 2.3.2'den yükseltmeye gerek yok :D
wotanserver nasıl rom indiriyoruz ve telefona nasıl atıyoruz?
Xperia telefonları root etmek için basit bir yöntem. 2.3.4 son çıkan romda root edilebiliyormuş. Ben 2.3.3 olan versiyon ile denedim. 2 dkda root yapılabiliyor.
Teşekkürler bilgi için. Süper bişi, 1-2 dk içinde çok kolay bir şekilde rootlandı cihaz :) Artık 2.3.2'den yükseltmeye gerek yok :D
Arkadaşlar bu şekilde cihazı rootladığımızda rootu kaldırmak için ne yapmamız gerekiyor? ve rootlaandıktan sonra cihazı pc companionla bir daha güncellemememiz gerekiyor değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
Telefonunuzun versiyonu nedir? Root, bootlock işlemi yaptınız mı?
Arkadaşlar bu şekilde cihazı rootladığımızda rootu kaldırmak için ne yapmamız gerekiyor? ve rootlaandıktan sonra cihazı pc companionla bir daha güncellemememiz gerekiyor değil mi?
Güncellerseniz root gider. Güncellemeden sonra boot işlemini yapacaksınız. Yazılımı tekrar yüklerseniz root gider.
Telefon üzerinden wi-fi ile güncelleme yaparsanız root gitmez.
Merhaba arkadaşklar,
Ray konusuna eklediğim resimler
Nokia 6500s (3.2mp, Carl Zeiss optics- Gece modu kapalı) Gece modu açık resmi ekleyeceğim birazdan
Ray 6mp ile çektim. - Pek başarılı bulduğumu söyleyemem. (os 2.3.3)
Benzer şekilde az ışıkta çekilmiş resim paylaşabilir misiniz?
Ekleme: 6500s - Gece modu açık
Ray Scn = normal - 8mp
Sabitleyecek bir yer yoktu. Elimle pencereden destek alıp yaptım çekimleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 27 Ekim 2011; 23:42:12 >
nasıl yaptın kardeş anlatıversene.link ingilizce bişey anlamadım
Linkteki programı indirin. Uygulamalar/Geliştirme/USB hata ayıklaması ve Uygulamalar/Bilinmeyen kaynaklar işaretli olacak. Telefonu pc'ye bağlayıp programı (RUNME.bat) çalıştırın. Bu kadar.
Linkteki programı indirin. Uygulamalar/Geliştirme/USB hata ayıklaması ve Uygulamalar/Bilinmeyen kaynaklar işaretli olacak. Telefonu pc'ye bağlayıp programı (RUNME.bat) çalıştırın. Bu kadar.
Arkadaşlar, ben bu şekilde rootladım. Fakat bu işlerde çok yeniyim. İşlem bittikten sonra telefon kapandı açıldı fakat hiçbir değişim fark edemedim. Ne olması lazım, ya da ne beklemeliyim rootladıktan sonra? Saçma bir soru gibi gelirse kusura bakmayın ama cidden bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: blue_key
quote:
Orijinalden alıntı: kurtar72
quote:
Orijinalden alıntı: blue_key
quote:
Orijinalden alıntı: kurtar72
Arkadaşlar Samsung telefonlarda çektiğimiz fotoğraf ve videoları telefonu her eline alan bakamasın diye dosya şifreleme özelliği vardı. Acaba Neo' da böyle bir özellik var mı?
markete bunun için programlar mevcut örneğin ben free vaulty diye bir program kullanıyorum gizlemek istediğin foto ve videoları kendi bünyesine alıp gizliyor
Sağ ol kardeş insanın özeli oluyor herkesin görmesini istemediği. Ancak kıytırık bir Samsung modelinde (Neo'nun üçte biri fiyatı olan) bile hiç lafa gelmeyen standart bir özelliği edinmeye uğraşmak da tuhafıma gitmedi değil bu arada ilginç.
öyle düşünme standart pakette olmasa bile markette herhangi bir uygulamayı bulup bunun iş görebilmek bence sevindirici :) ayrıca sana tam dilediğin gibide bir program buldum marketten (smart lock lite) bunu indir vidgeti var çok kullanışlı denersin ben beğendim
peki galeride ek klasör tarzı bir yer açıp özel fotoğraflarımızı atabilmemiz için imkanlar mevcut mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: aytacsaka Arkadaşlar, ben bu şekilde rootladım. Fakat bu işlerde çok yeniyim. İşlem bittikten sonra telefon kapandı açıldı fakat hiçbir değişim fark edemedim. Ne olması lazım, ya da ne beklemeliyim rootladıktan sonra? Saçma bir soru gibi gelirse kusura bakmayın ama cidden bilmiyorum.
Root normalde erişilemeyen dosyalara erişim hakkı verir. Bazı uygulamaları kullanmak için root gerekir. Mesela yedekleme uygulaması titanium back-up.
@silgec Peki hocam şu şekilde mi yapıyoruz. Yedekleyip teli kapatıp geri tuşuna basarak bağlıyoruz ve runme.batı çalıştırıyorz ? birde 2.3.4. sürümünde işe yarıyo mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: waspsich
@silgec Peki hocam şu şekilde mi yapıyoruz. Yedekleyip teli kapatıp geri tuşuna basarak bağlıyoruz ve runme.batı çalıştırıyorz ? birde 2.3.4. sürümünde işe yarıyo mu ?
Arkadaş yazmış zaten 2.3.4'te çalıştığını. Telefon açıkken bağlıyoruz.
arkadaşlar an itibari ile resmi türkçe güncelleme geldi bilgisayarınızdan kontrol edin 5 dakika önce güncel diyordu yeniledim buldu bakalım ne değişiklikler olacak
eyv hocam bi yedek alıp deneyim bakim :D
Arkadaşlar biraz önce 2.3.4 de denedim root çalışıyor valla çok iyi oldu bu yöntem. root etmek içi 20 takla atmamız gerek kalmadı
çalışıp çalışmadığını anlamak için ne yapmamız lazım ?
quote:
Orijinalden alıntı: SiLGEC
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
Telefonunuzun versiyonu nedir? Root, bootlock işlemi yaptınız mı?
versiyonum 2.3.3 rootladım telefonu. 4.0.2 versiyonunu yükleyipp root etmek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: traindevie
arkadaşlar an itibari ile resmi türkçe güncelleme geldi bilgisayarınızdan kontrol edin 5 dakika önce güncel diyordu yeniledim buldu bakalım ne değişiklikler olacak