Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alikaya34

Arkadaşlar 2.3.4 sürümüne güncelledim ve root işleminide yaptım.

Ama Şu Golf oyununu bir türlü kaldıramıyorum, nasıl kaldırabilirim ?

System ap remover diye bir program var markette onu kullanabilirsin. Ama dikkatli kullan. Lets golf vs programlari rahatlikla kaldırabilirsin
  • Arkadaşlar bugün itibariyle 2.3.4 surumune guncelledim ve rootladim . Ekran goruntusu yakalama ozelligi güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

yarın bende vatana giderim.kutu içeriğini bi yazarsanız arkadaşlar bizde bilelim ne var ne yok içinden kırpılmış olmasın.

vatanda olmaz öyle şey büyük firma. ama bu %25 indirim bugune özel. yarın 967 tl olur fiyat. 100 tl fazla ödersin.
  • yeni güncelleme ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme gelmişmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural2005

quote:

Orijinalden alıntı: alikaya34

Arkadaşlar 2.3.4 sürümüne güncelledim ve root işleminide yaptım.

Ama Şu Golf oyununu bir türlü kaldıramıyorum, nasıl kaldırabilirim ?

System ap remover diye bir program var markette onu kullanabilirsin. Ama dikkatli kullan. Lets golf vs programlari rahatlikla kaldırabilirsin

Simdi marketten baktımda remover free diye aratırsan remover free programını indir .buyuk ihtimalle işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vural2005 -- 28 Ekim 2011; 9:50:45 >
  • Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum telefonu. fiyatıda bugün indi vatanda. alacağım ama hangi renk alacağım konusunda kararsızım?

Sizce hangi rengi daha şık duruyor. Vatana gidip baktım bordo hoşuma gitti. Ama bütün renkleri süper. Bir türlü karar veremedim
  • sadece internete özelmiş kampanya mağazalarda geçerli değil.benim iş yattı.
  • Hayırlı Cumalar,

-Bilinmeyen bir numara durmadan araryıp rahatsız ediyor, bildiğim kadarıyla bilinmeyen numaraların çağrılarını almama özelliği var ama ben ayarlayamadım,nasıl ayarlandığını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

yeni güncelleme ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme gelmişmi?

Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: solventh

quote:

Orijinalden alıntı: dandini

Class 2_8gb // Class 6_8gb // Class 10_16 gb // Hafıza kartlarının test değerleri.

yabancı forumlarda hep neonunkinin class 10 olduğunu söylüyorlar. ama şimdi baktığımda net resmi bi laf göremedim.

arkadaşlar ne class 10'u allah aşkına, kartın üzerine baksanıza, 2 yazıyor üzerinde. yuvarlak içerisinde minicik yazan rakam cartın class seviyesini gösterir. class 2 ile yüksek çözünürlüklü video oynatması zaten mümkün değil. HD ve Full HD videolar için en az class 4 önerilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

Hayırlı Cumalar,

-Bilinmeyen bir numara durmadan araryıp rahatsız ediyor, bildiğim kadarıyla bilinmeyen numaraların çağrılarını almama özelliği var ama ben ayarlayamadım,nasıl ayarlandığını bilen var mı?

telefonda öyle bir özellik görmedim ama GSM şirketinzin online web işlemler bölümünden veya müşteri hizmetlerinden bilinmeyen numaralar çağrı engelleme bölümünü aktif hale getirebilirisiniz.
  • yalnız anlayamadığım birşey var. cihaz 720p çekebiliyor ama 720p oynatamıyor. çok ilginç gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaronoflao

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum telefonu. fiyatıda bugün indi vatanda. alacağım ama hangi renk alacağım konusunda kararsızım?

Sizce hangi rengi daha şık duruyor. Vatana gidip baktım bordo hoşuma gitti. Ama bütün renkleri süper. Bir türlü karar veremedim

hep söylüyorum, bence gümüş renk harika duruyor ama zevk meselesidir, eşime de alıcaz bu telefondan, o da lacivert olanını beğendi mesela. genel olarak hepsi gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum telefonu. fiyatıda bugün indi vatanda. alacağım ama hangi renk alacağım konusunda kararsızım?

hep söylüyorum, bence gümüş renk harika duruyor ama zevk meselesidir, eşime de alıcaz bu telefondan, o da lacivert olanını beğendi mesela. genel olarak hepsi gayet güzel.

zaten olay orda hepsi güzel olduğu için seçemiyorum bitürlü. mesela size gümüş ve mavi güzel gelmiş bana da bordo güzel geldi. Olay renkte de değil aslında. tasarım o kadar güzel ki her renk gider bu modele

• quote:

quote:

evet ben de gümüş aldım
  • quote:

quote:

quote:

Class 2_8gb // Class 6_8gb // Class 10_16 gb // Hafıza kartlarının test değerleri.

yabancı forumlarda hep neonunkinin class 10 olduğunu söylüyorlar. ama şimdi baktığımda net resmi bi laf göremedim.

arkadaşlar ne class 10'u allah aşkına, kartın üzerine baksanıza, 2 yazıyor üzerinde. yuvarlak içerisinde minicik yazan rakam cartın class seviyesini gösterir. class 2 ile yüksek çözünürlüklü video oynatması zaten mümkün değil. HD ve Full HD videolar için en az class 4 önerilir.

emin konuşmadım zaten 'farkındaysan'. adamlar hız konusunda konuşurlarken aklımda öyle kalmış. genelde neonunki zaten çok hızlı tarzı laflar söylediklerinden aklımda öyle bir düşünce oluşmuş ben de olayın ayrıntısına inmemiştim. üzerinde yazdığını bile bilmem.. ama daha demin baktığımda hiçbi yerde neo daki 8 gb c2 dir diye bi ibare bulamadım. hiçbi yerde yazmaması garibime gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

quote:

evet ben de gümüş aldım

Ben de eşime Bordro (kırmızı) olanını %25 indirimi yakalamışken alıverdim.
    Şimdiden hayırlı olsun. Artık burayı sürekli takip ederiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufsefa

quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar Samsung telefonlarda çektiğimiz fotoğraf ve videoları telefonu her eline alan bakamasın diye dosya şifreleme özelliği vardı. Acaba Neo' da böyle bir özellik var mı?

markete bunun için programlar mevcut örneğin ben free vaulty diye bir program kullanıyorum gizlemek istediğin foto ve videoları kendi bünyesine alıp gizliyor

Sağ ol kardeş insanın özeli oluyor herkesin görmesini istemediği. Ancak kıytırık bir Samsung modelinde (Neo'nun üçte biri fiyatı olan) bile hiç lafa gelmeyen standart bir özelliği edinmeye uğraşmak da tuhafıma gitmedi değil bu arada ilginç.

öyle düşünme standart pakette olmasa bile markette herhangi bir uygulamayı bulup bunun iş görebilmek bence sevindirici :) ayrıca sana tam dilediğin gibide bir program buldum marketten (smart lock lite) bunu indir vidgeti var çok kullanışlı denersin ben beğendim

peki galeride ek klasör tarzı bir yer açıp özel fotoğraflarımızı atabilmemiz için imkanlar mevcut mu ?

onun mümkün olduğunu sanmıyorum ama dediğim gibi bu programı indirirsen seçtiğin tüm foto ve videoları kendi bünyesinde kilit altında tutuyor buda bir bakıma aynı şey gibi

• peki şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabilen bir program varmı? direkt şebeke üzerinden görüntülü görüşme yeni güncelleme ilede yapamadığımıza göre? yoksa program varsada aynı programın karşıdaki kişinin de telefonunda kurulumu olması gerekiyor böylemi yani?

ön kameranın olup şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılamaması s.e ye yakışmayacak yazılım hatassı olsa gerek? başka ne ki?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

emin konuşmadım zaten 'farkındaysan'. adamlar hız konusunda konuşurlarken aklımda öyle kalmış. genelde neonunki zaten çok hızlı tarzı laflar söylediklerinden aklımda öyle bir düşünce oluşmuş ben de olayın ayrıntısına inmemiştim. üzerinde yazdığını bile bilmem.. ama daha demin baktığımda hiçbi yerde neo daki 8 gb c2 dir diye bi ibare bulamadım. hiçbi yerde yazmaması garibime gitti.

ben de zaten yabancı forumlarda yazanı eleştirmiştim, senin yazdığını değil.. uzakları aramaya gerek yok, telefonun arka kapağını açıp kartın üzerine bakın, kartı çıkarmaya bile gerek yok, minicik bir yuvarlak içerisinde 2 yazıyordur.

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.