Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

wotanserver nasıl rom indiriyoruz ve telefona nasıl atıyoruz?

Telefonunuzun versiyonu nedir? Root, bootlock işlemi yaptınız mı?

versiyonum 2.3.3 rootladım telefonu.
    4.0.2 versiyonunu yükleyipp root etmek istiyorum.

4.0.2 derlemesi 2.3.4'e ait. Pc companion ya da wotan ile güncellerseniz root silinir. İşlemleri baştan yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar hepinize selamlar.neo mu alalı yaklaşık 1 ay oldu ve ALLAH"a şükür tek bir sorun yaşamadım ve inşallah yaşamamda.Ancak yanında gelen kulaklık taaki düne kadar muhteşem ses veriyordu.Sonra ne olduysa oldu sağ taraftan ses az gelmeye başladı.pc denedim aynı yani telde sorun yok.Teli Vatandan aldım şimdi ne yapmam gerekiyo garantide değiştirlermi.Garanti olarak kulaklığı kime göndereceğim vatanamı yoksa teleservice mi netcell eemi bilmiyorum .kargoyu onlarmı karşılıyor.Cevaplarınız için teşekkürler.
  • güncelledim bilgilerimi yedeklemem gerekmedi Derleme numarası : 4.0.2.A.042 oldu çok bi şey değişmedi 3d panoroma geldi gözle görünüz değişiklik olarak kuracaladıkça kendini belli edecek tabiki
  • Beyler güncellemede hoşa giden bir durum var mı ? Boşa kabloyu takmıyım telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda22

Arkadaşlar biraz önce 2.3.4 de denedim root çalışıyor valla çok iyi oldu bu yöntem. root etmek içi 20 takla atmamız gerek kalmadı

dostum nasıl yaptığını anlatır mısın.bende runme.bat dosyasını astro file meneger okuyamadı
  • dostum astro ile işin yok. tleefonu usb den pc ye bağlıcaksın pc de runme.bat dosyasını çalıştırcaksın. bide tabi usb ayıklamasını etkin hale getircen telefondan birde sahte uygulamalara izin ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Beyler güncellemede hoşa giden bir durum var mı ? Boşa kabloyu takmıyım telefona

ekran resmi alması ve panoroma resim çekmesi dışında iyi bişi yok :D
  • quote:

dostum astro ile işin yok. tleefonu usb den pc ye bağlıcaksın pc de runme.bat dosyasını çalıştırcaksın. bide tabi usb ayıklamasını etkin hale getircen telefondan birde sahte uygulamalara izin ver

dosyaları sdcarda atmadan mı yapıcaz bu işlemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Beyler güncellemede hoşa giden bir durum var mı ? Boşa kabloyu takmıyım telefona

ekran resmi alması ve panoroma resim çekmesi dışında iyi bişi yok :D

Telefonu müzik atmak için takarsam o ara güncellerim o zaman
  • 2.3.4 bi türlü güncelleyemedim telefon kapanıyor arkasından bilgisayarda donma yaşanıyor
  • 2.3.4 ile gtalk video gorusmesi, video zoom ve 3boyutlu cekim, ekran goruntusu alma ozelligi gelmedi mi arkadaslar. biraz da menu degisti. allah bereket versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: collybali

quote:

dostum astro ile işin yok. tleefonu usb den pc ye bağlıcaksın pc de runme.bat dosyasını çalıştırcaksın. bide tabi usb ayıklamasını etkin hale getircen telefondan birde sahte uygulamalara izin ver

dosyaları sdcarda atmadan mı yapıcaz bu işlemi?

aynen öyle dostum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

wotanserver nasıl rom indiriyoruz ve telefona nasıl atıyoruz?

Telefonunuzun versiyonu nedir? Root, bootlock işlemi yaptınız mı?

versiyonum 2.3.3 rootladım telefonu.
    4.0.2 versiyonunu yükleyipp root etmek istiyorum.

4.0.2 derlemesi 2.3.4'e ait. Pc companion ya da wotan ile güncellerseniz root silinir. İşlemleri baştan yapabilirsiniz.

en son sürümü yüklemek istiyorum. wotanserverdan nasıl indiricem? üye de oldum ama indiremedim.

• bende telefonu güncelledim 3d kamera özelliği gelmiş açıp kapanma önceden ortada ince çizgi haline geliyordu şimdi kare halinde kapanıyor.şimdilik bunlar farklı birde simgelerin bazıları değişmiş.
  • inşallah mesaj simgesinde 1 yazması, cevapsız çağrı olmadığı halde ekranda gözükmesi ve widget eklememe sorunu düzelmiştir...
  • pc companionda 4.0.2.A.0.42 çıktı bende.
  • Class 2_8gb // Class 6_8gb // Class 10_16 gb // Hafıza kartlarının test değerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 28 Ekim 2011; 1:00:14 >

• quote:

pc companionda 4.0.2.A.0.42 çıktı bende.

Aynen hocam şimdi o sürümü yükledim telefona..
  • quote:

Teşekkürler.
    Bende de buldu.
    Şuan 4.0.2.A.0.42 güncellemesini yapmaktayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandini

quote:

Teşekkürler.
    Bende de buldu.
    Şuan 4.0.2.A.0.42 güncellemesini yapmaktayım..

Bu derleme sürümü, aslı 2.3.4 android
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.