Şimdi Ara

sdfghjkl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
40
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan Adam

Kesin su isiticisi olsun

Duz, yildiz tornavida lazim olur

kettle ı alalım listeye o zaman ? fakat yurt sorun çıkarabilir ya.

Tornavida çakının içinde mevcut olur herhalde

kettleı dolabınızda saklayın mümkünse oda arkadaşlarınızdan başka kimse de bilmesin gerçekten lazım oluyor çay kahve vs çok güzel olur geceleri çok lazım oluyor gece uyumuyorsanız özellikle ikinci öğretimler uyumayacak marketten zulalık bişeyler alırsanız gece çok işinize yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Blade

Yarım litrelik termosu doldururlar 1 Tl ye razıyım gece odada kahve ve kitap , pc , fizik 😁😁😁😁

hocam onun yerine 20 liraya kettle al kimseyle uğraşma dolabına saklarsın kimse görmez gece kantin kapalı alamazsın tyada 5 liralık kettledan al bi dene gittiğin yerde alırsın bavulun ağır olmasın
  • Bu konu açıkçası tamamı ile sana kalmış bir durum. İngilizce seviyen ne alemde bunu bir sorgula. İnternetten herhangi bir ingilizce doküman gördüğün zaman okuyup anlayabiliyorsan, İngilizce dokuman yazabiliyorsan , kelime bilgin varsa bence gerek yok. İlk yılında ingilizce o kadar lazım olmayacak ama sonraki zamanlarda kesinlikle lazım olacak. Çünkü sonraki zamanlarda okuyacağın makelelerden , çalışacağın çoğu kaynak ingilizce gerektiyor. Ki bizim okulda raporları ingilizce yazıyorduk. Dersler ingilizce anlatılıyordu. İleride zaten çoğu şirket ingilizce gerekliliğini koşuyor. Okuyamayıp dil kursu ile de bu açığı kapatabilirsin ayrıca. Speaking geliştirmek için bir work and travelda fena kaçmaz hani

@House-M.D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Blade

Yarım litrelik termosu doldururlar 1 Tl ye razıyım gece odada kahve ve kitap , pc , fizik 😁😁😁😁

hocam onun yerine 20 liraya kettle al kimseyle uğraşma dolabına saklarsın kimse görmez gece kantin kapalı alamazsın tyada 5 liralık kettledan al bi dene gittiğin yerde alırsın bavulun ağır olmasın

Saol :)kyk nın açıklamaya niyeti yok.sınava hazırlanma stres sonuç bekle stres tercihler stres yurt stres burs stres , yaşlandık

• Gitarımız var elehtıro götürekmi dolaba kitleriz ? kalıcağım oda 3 kişilik.
  • Herseyi anladimda . kattle ne gibi sorun cikariyor birde cakı

• konu kapalı mıydı ne iyi oldu takip
  • Beyler konuyu öldürmeyin hemen,tecrübelerinizi paylaşın millet sap gibi kalmasın ilk gittiğinde
  • konu güncel herkes faydalansın
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 7 Eylül 2014; 3:22:12 >
  • Arkadaslar kyk yurdu cikti nevresimi yurt kendisi veriyomus ve belli zamanlarda kendileri yikiyomus ben de tabiki o nevresimi kullanmak istemiyorum. Kendim nevresim gotursem sikinti eder mi yurt?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whistle__185 -- 6 Eylül 2014; 15:25:25 >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: whistle__185

Arkadaslar kyk yurdu cikti nevresimi yurt kendisi veriyomus ve belli zamanlarda kendileri yikiyomus ben de tabiki o nevresimi kullanmak istemiyorum. Kendim nevresim gotursem sikinti eder mi yurt?

olmaz bir sorun .

• Cemaat yurdu hakkinsa ne dusunursunuz arkadaslatr kyk cikmadi ve en ucuzu cemeat ama odada 12 kisi kalinicakmis ve yazin kadir gecesine kadar eve gidemezmisim ozel yurt mu bulsam ben hayatimda hic yurtta kalmadm

• roseria kullanıcısına yanıt
    Sorman hata hic bulasma.

• Beyler bana cemaat aylik yuklu para teklif etti gel kal diye reddettim cemaate sakin bulasmayin benden soylemesi

• mami_24 kullanıcısına yanıt
    +1. Burası Türkiye Cumhuriyeti

• 5 bin tl istiyor ozel yurtlar cemaat 1300 o yuzdrn cazip geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolog_omer

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Benim KYK'ya gitme ihtimalim yüksek. Bu çalınma olaylarına vs. karşı ne yapmak gerekiyor? Sadece üst baş vs. götürüyorum, fazla detaya girmeyeceğim. Ancak böyle bir şeye karşı orayı duman ederim.

Çalınma olayı sıfıra yakın ancak şöyle bir olay var, gerçekten tecrübeli biri olarak söylüyorum, yıllarca kyk da kaldım, bir sürü blok değiştirdim, düşük ücretli, yüksek ücretli.

Bir malınızı birine emanet verdiğiniz zaman arkasında durun, geri istemekten utanmayın, ona tişört, buna kemer derken verdiğiniz şeylerin haddi hesabı olmayacak. Geri almasını bilin.
    Laptop falan çalınmaz, ama ortalıkta bıraktığınız bozukluk 3-5 tl yi götürürler.

Ayrıca altın kural, asla ama asla paranız olduğunu söylemeyin, yani aileniz para yatırdı, iddadan para tutturdunuz, bunun muhabbetini yapmayın odada. Tavsiye.

Para konusunda az çekmedim kesinlikle paranızın geldiğini, olduğunu vs. söylemeyin. Hesapları size kitlerler, yakın arkadaş olursunuz kıramazsınız zorda kalırsınız.

Parayı nasıl kitliyorlar hocam bi yere gittiğinizde sende para var diye bilerek yanlarına para filan almıyorlar mı ? Valla öyle bir şey olsa kendi borcumu öder çıkarım ordan ne halleri varsa görsünler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.