Şimdi Ara

ScryeddPRO™ (Daha iyilerinde görüşmek dileğiyle) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
6
Favori
20.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bi çalışma oluyor yeni oyunları bekliyoruz .. başarılar arkadaşım kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

The Beatles: Rock Band eklendi.

Teşekkürler
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Guitar Hero 5
    IL-2 Sturmovik
    Mini Ninjas

Eklendi.

• Tam aradığım konu olmuş süper bir iş çıkartmışsın ortaya.Tebrik ederim.
    ☻ AMD Athlon 64 3000+ AM2 ☻Kingston 512 MB DDR2 533 MHZ RAM ☻Samsung SpinPoint 1TB HDD ☻Bi klavye bi mause ☻Tüplü Monitör ☻Ekran Kartı Yok(Onboard) ☻Hoparlör Yok ☻Kasmadan oynayabildiğim oyunlar : Hearts, Solitarie, Mayın Tarlası bide paintte resim çizebiliyom okadar.
  • wet ten çok umutluydum ya bi ara bi tane oyun çıkmıştı john woo presents stronghlod ( adını yanlış yazdım büyük ihtimal) onun gibimi buda . şu slowmotionlar sınırsız mı

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Olm şarkıları adam gibi çal valla yada yerini söyle gelip ben çalıvercem ayaküstü expert yapalım

İşin şakası bu tabi.Sağolasın videolar için=)

Aynen öyle oyun hocam. Yanlız stronghlod daha iyi.

QuAnTuM-C

Erdem ben zaten Expert çalıyorum bu forumda PC-PS3-360 bölümünde sadece yenemeyeceğim 2 kişi var Expertte. Diğer herkezi zımbalarım, bilende biliyor Online'da nasıl oynadığımı

Kayıt yaptığım için görüntü inanılmaz kötü oluyor ve frame problemleri oluşuyor. Yani tuşa üstüne gelince basıyorum ama işlemiyor bu nedenle Medium'a alıyorum sürekli bende onda bile gördüğün gibi yanıyorum.

Yoksa benim Expertte bitirmediğim sadece GH3 kaldı. Diğer çıkmış tüm oyunlar Finishim

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

the c0smic

Aynen öyle oyun hocam. Yanlız stronghlod daha iyi.

QuAnTuM-C

Erdem ben zaten Expert çalıyorum bu forumda PC-PS3-360 bölümünde sadece yenemeyeceğim 2 kişi var Expertte. Diğer herkezi zımbalarım, bilende biliyor Online'da nasıl oynadığımı

Kayıt yaptığım için görüntü inanılmaz kötü oluyor ve frame problemleri oluşuyor. Yani tuşa üstüne gelince basıyorum ama işlemiyor bu nedenle Medium'a alıyorum sürekli bende onda bile gördüğün gibi yanıyorum.

Yoksa benim Expertte bitirmediğim sadece GH3 kaldı. Diğer çıkmış tüm oyunlar Finishim

Ben bateriye geçerim olmazsa

• Marvel Ultimate Alliance 2
    FIFA 10 - DEMO
    NHL 10
    NBA 10 - DEMO
    Need For Speed Shift

Gameplay videoları gece eklenecektir.

• ScRyedd helal olsun
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Başarılı çalışma olmuş.Tebrik ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 14 Eylül 2009; 12:48:46 >

Orijinalden alıntı: the c0smic

bende nerde bu videolar diyorum . geceyi bekliyorum

Hocam bende direk başlığa bakıp yorum yazdım. Daha sonra ilk sayfayı ve yorumları görünce aklım başıma geldi
  • super calısma aboneyım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.