Şimdi Ara

ScryeddPRO™ (Daha iyilerinde görüşmek dileğiyle) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
6
Favori
20.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce rastlamamıştım forumda bu başlığa tüh neler kaçırmışız, PS bölümünde yeni gördüm. Çok güzel bir iş çıkarmışsın ve çıkarıyorsun, bu kadar sade ve kaliteli yapılmaz bu iş Evde kendin oynuyorsun havası veriyor, PS3'ümden uzak olduğum için çok iyi geldi bu videolar.

• Gameplay ve Screenshot'lar ilk sayfada.

ScryeddPRO™ (Daha iyilerinde görüşmek dileğiyle)

Grafik: Oyunun grafikleri aslında çok kötü sayılmaz ama şöylede bir bakarsak 2009 yılındayız ve 2010 yılına az bir süre kaldı bu zamanda bu grafiklerde olmamış Wolfenstein. Oyunda pek fazla ilerlemedim gerçi nasıl bölümler, mekanlar var bilemiyorum belki ileride daha iyi bölümlerle karşılaşabiliriz ve grafikleride oralarda tespit edebiliriz. Önden şöyle bir bakış yaparsak "eh" kelimesini kullanmamız yeterli olur.

Ses: Oyunun sesleri çok başarılı olmasada grafiklere nasıl dediysek onun gibi birşey olmuş. Silah sesleri pek iyi değil aslında, biraz yakınlaştırmaya çalışmışlar orjinal seslere ama çok iyi olmamış. Çatışma alanındaki sesler gayet iyi gibi, düşmanları vurduğumuz zaman çıkardıkları sesler, suda yürürken çıkan su sesleride fena değil.

Oynanabirlik: En başarılı noktası oyunun sanırım oynanabirliği olmuş. Rahat bir oynanabirlikle karşı karşıyayız oyunda, silah kullanması olsun, karakteri yönetmek olsun gerçekten çok rahat. Çevredeki çoğu şeylede etkileşim halindeyiz, kutular, TNT'ler ve birkaç şeyler ile de ateş ettiğimizde hareketlenmesi görebiliyoruz. Oynanabirlik yönünden herhangi bir problemi olmayan bir oyun olmuş.

Wolfenstein: Aslında uzun süredir adam akıllı FPS oyunu oynamıyorduk, yanlız yinede adam akıllı bir FPS oyunuylu karşı karşıyayız diyemeyiz. Kaliteli oyunların gelmesine şurada çok az bir süre kaldı, bu süre içerisinde Wolfenstein bizi oyalıyabilecek bir oyun olmuş aslında. Eski oyunu adam akıllı hatırlayamadığım için kıyaslama yapamıyacağım ama oynanmaz denilecek kadar da bir oyun değil.

• ilk oyunda süperdi uzun solukluydu, oyna oyna bitmiyordu :D
    üstelik bölümler olsun, silahlar olsun, oyun içerisinde karşılaştıgımız çeşitli bosslar, yaratıklar,gizli bölümler, çok sürükleyici bir oyun olmuştu., umarım buda öyle olur
  • Onun gibi birşey aslında ama denenilmesi gereken bir oyun bence. Şu zamanlarda en azından

• inceleme için teşekkürler.. atalım listeye
  • Oynayıp, oynamamak konusunda çok kararsızım. Çünkü oyun pek dikkatimi çekmedi iyi durmuyor, yine de denemek istiyorum belki de yanılırım. Anıl'ın incelemesine göre, oyun orta düzey birşey ve BioShock havası var sanki. Bakalım şuan inme aşamasında inince ben de bir,iki şey söylerim.
    Resimler ve inceleme için saolasın dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 15 Ağustos 2009; 15:04:07 >

• YENİ

Oyun demolarından sonra Arcade oyunlarınada el atmış bulunuyoruz. Puan ile satın alınan oyunların Trial versiyonlarını sizlere sunup fikir sahibi olmanıza yardımcı oluyoruz.

ScryeddPRO™ (Daha iyilerinde görüşmek dileğiyle)

Grafik: Şöyle bir baktığımızda aslında bir Arcade oyun için oldukça güzel grafiklere sahip bir oyun TrialsHD. Patlama efektleri benim çok hoşuma gitti, full sürümde nasıl bölümler var bilemiyorum ama Trial versiyonundaki bölümlerin grafikleride oldukça iyi gözüküyor oyunda.

Ses: Oyunda aslında pek fazla ses ile alakalı birşey yok, diyecek birşeyde yok. Arka planda bir müzik ve sadece motorun sesi ve etraftaki kırılan elementlerin seslerini duyabiliyoruz. Pek fazla hoşuma gitmedi bu olay benim, aslında grafikleri gibi sesleride iyi olabilirdi diye düşünüyorum.

Oynanabirlik: Dediğim gibi sonuçta bu bir Arcade oyunu pek fazla beklentimiz olmaması lazım ama oynanabirlikte gayet güzel gözüküyor. Oyun tabii ki biraz zor alışmanız biraz zaman alabilir ama kısa sürede çok iyi dereceler yapıcağınıza eminim.

Trials HD: Genel olarak benim çok hoşuma gitti, kesinlikle eğlence arıyorsanız denemenizi tavsiye ediyorum. Tabii öncelikle kendiniz bir Trial versiyonunu oynayın ondan sonra oyunu alıp, almama kararını verin ama inanın gerçekten puana değecek zevkli bir oyun olmuş.

• eline sağlık dostum ilk defa bakma şansım oldu konuna kolay gelsin

•  ScryeddPRO™ (Daha iyilerinde görüşmek dileğiyle)

Grafik: Oyunda eski havayı yaşatmaya çalışmışlar. Eski Arcade dövüş sistemi grafikleriyle karşımızda MvsC2. Aynı olayı K.O.F12'de de gerçekleşmişti ve birçok kötü yorumlar görmüştük, yanlız bu oyuna inanılmaz yakıştığını söyleyebilirim eski animasyon sisteminin.

Ses: Oyunun sesleri idare eder gibi, karakter sesleri, menü sesleri Arcade oyun için iyi duruyor. Pek fazla birşeyde beklememek gerek.

Oynanabirlik: Oyunun oynanabirliği eski sistem gibi olmuş ve bu da gerçekten beni mutlu etti diyebilirim. Tam bir Arcade dövüş sistemi var MvsC2'de kesinlikle seveceğinizden eminim.

Marvel vs Capcom 2: Oyun genel olarak fena gözükmüyor, Online sistemini denemedim ama satın alınıp arkadaşlarınızla sırf online için oynanılabilir.

• bak konsolu kapatıp fifa trailer ı için pc başına geçtim snn yüzünden :) marvel vs capcom oyunu incelemesi güzel olmuş ama oyunu indirip deneyen arkadaşlar oyunu pek beğenmediğini söylüyor.özellikle seçilebilicek çok adam olması(herhalde fazlasıyla kafa karıştırıcı) ve bazı adamların çok güçlü olması gibi denge bozuklukları var"mış"

Grafik: İşte bu gelecek olan yeni nesil oyunlar için inanılmaz bir başlangıç gibi, Lost Planet 2. oyunuyla aşmış grafikleriyle olağınüstü kaplamalarıyla karşımızda. Otların sallanması, kaplamalar, karakter modellemeleri ve canavar modellemeleri inanılmaz bir oyun olmuş.

Ses: Sesleride bir o kadar güzel oyunun, canavarın çıkardığı sesler, suya giriş çıkışları, silah sesleri, hava sesleriyle gerçekten demo olarak iyi duyuluyor.

Oynanabirlik: Oyunda yine 1. oyun gibi oynanabirlik var, bazı kişilere zor, bazılarına ise normal gelicek oynanabirlik. Hardcore Gamer, Casual Gamer diye adlandırdığımız kitlere tabii (: ama inanın o grafikleri görünce oynamak için elinizden geleni yapacaksınız.

Lost Planet 2: Multiplayer ve Singleplayer demosu olarak görülen en iyi demolardan birisi diyebiliriz, E3 2009'da yayımlanan gameplay'in aynısı karşımızda. İnanın Full sürümünü şimdiden deli gibi bekliyorum ve sizde oynadıktan sonra aynı kanıya varacaksınız kesinlikle.

• Capcom baba bizi diskoya götür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Ağustos 2009; 18:05:25 >
  • oyun gerçekten kaliteli video için teşekkürler.
    GT: dekansss
  • DiRT 2 eklendi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.