Şimdi Ara

Scroll of Resurrection ile ilgili (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
14.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar account da problem vardı SOR ile ilgili Ticket attım gelen cvp da aşağıdaki bilgiler isteniyor tam olarak anlayamadım ne istediğini yardımcı olabilir misiniz? SOR u accountum için aktif edecekler.

- The name/realm of the character that you would like to have the benefits on.
    - The name/realm of your friend's character that invited you. (This information may have been in the email you were sent, else your friend can tell you).
    - If the character you're selecting is below level 80, please also include information on what talent specialization for that class you'd like.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aretha

arkadaşlar account da problem vardı SOR ile ilgili Ticket attım gelen cvp da aşağıdaki bilgiler isteniyor tam olarak anlayamadım ne istediğini yardımcı olabilir misiniz? SOR u accountum için aktif edecekler.

- The name/realm of the character that you would like to have the benefits on.
    - The name/realm of your friend's character that invited you. (This information may have been in the email you were sent, else your friend can tell you).
    - If the character you're selecting is below level 80, please also include information on what talent specialization for that class you'd like.

-Bulunmak istediğin realm ve oynamak istediğin karakterin adları
    -Seni davet eden arkadaşının bulunduğu realm ve adı (Bu bilgi size gelen mailde olabilir, değilse arkadaşınız size söyleyebilir.)
    -Eğer seçtiğiniz karakter level 80'in altındaysa, lütfen ayrıca sınıfınız için istediğiniz talent bilgisini de ekleyin.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp

• Teşekkürler yazdım gerekli cevapları bakalım ne olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

inv atabilecek var mıdır?

Orijinalden alıntı: velnor

merhaba,

inv atabilecek var mıdır?

E-posta adresinizi ÖM ile gönderirseniz, yardımcı olabilirim hocam.
  • tw horde tarafindan gonderebilirim.

Orijinalden alıntı: velnor

Hocam hallettim. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler

Anlıyorum hocam, iyi oyunlar.

Arkadaşlar Silvermoon Ally tarafı için SoR atabilirim. İlgilenen arkadaşlar e-posta adresilerini ÖM ile gönderebilirler.
  • bende uzun bir süredir oynamıyordum bir arkadaşım SoR göndermiş bununla ilgili bir sorum var şimdi ben ilk lvl 80 yapıp daha sonra eski mainimdeki parayı bu yeni karaktere aktarmak ve daha sonra realm değiştirmek istiyorum ama bu mümkün mü ? yoksa hepsini tek seferde mi yapmamız lazım ? transfer yapma & lvl 80 yap dersem daha sonra aynı karakteri transfer edebiliyor muyum ? eski mainimde para kalmasın nasılsa oynamayacağım artık onunla istiyorum :D ticket attım da maşallah ortalama 3 gün diyor cevap süresi olarak

Orijinalden alıntı: platontr

bende uzun bir süredir oynamıyordum bir arkadaşım SoR göndermiş bununla ilgili bir sorum var şimdi ben ilk lvl 80 yapıp daha sonra eski mainimdeki parayı bu yeni karaktere aktarmak ve daha sonra realm değiştirmek istiyorum ama bu mümkün mü ? yoksa hepsini tek seferde mi yapmamız lazım ? transfer yapma & lvl 80 yap dersem daha sonra aynı karakteri transfer edebiliyor muyum ? eski mainimde para kalmasın nasılsa oynamayacağım artık onunla istiyorum :D ticket attım da maşallah ortalama 3 gün diyor cevap süresi olarak

Ya bir karakteri level 80 yaparsınız ya da bir karakter taşırsınız arkadaşınızın yanına. İkisinden biri yani.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

bende uzun bir süredir oynamıyordum bir arkadaşım SoR göndermiş bununla ilgili bir sorum var şimdi ben ilk lvl 80 yapıp daha sonra eski mainimdeki parayı bu yeni karaktere aktarmak ve daha sonra realm değiştirmek istiyorum ama bu mümkün mü ? yoksa hepsini tek seferde mi yapmamız lazım ? transfer yapma & lvl 80 yap dersem daha sonra aynı karakteri transfer edebiliyor muyum ? eski mainimde para kalmasın nasılsa oynamayacağım artık onunla istiyorum :D ticket attım da maşallah ortalama 3 gün diyor cevap süresi olarak

Ya bir karakteri level 80 yaparsınız ya da bir karakter taşırsınız arkadaşınızın yanına. İkisinden biri yani.

yanlış bilgi vermişsin, ben hem 80 yapıp hepde arkadaşımın realm a taşıdım.. ikisi birden oluyor..

@platontr ; kardeşim zaten bunlar aşama aşama,senden 80 lv yapmanı istiyor bir charın, 80 lv yapıyorsun ve 7 gün süren başlıyor o sırada.. Transfer hakkın köşede duruyor o sırada oyuna gir ve istediğini aktar sonra mailleri sil, arenaya kayıtlıysa çıkar guild vs. sonra transfere başla.. Ben aynen böyle yaptım ve 5 dakka da transferim bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: BlaBlanco

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

yanlış bilgi vermişsin, ben hem 80 yapıp hepde arkadaşımın realm a taşıdım.. ikisi birden oluyor..

@platontr ; kardeşim zaten bunlar aşama aşama,senden 80 lv yapmanı istiyor bir charın, 80 lv yapıyorsun ve 7 gün süren başlıyor o sırada.. Transfer hakkın köşede duruyor o sırada oyuna gir ve istediğini aktar sonra mailleri sil, arenaya kayıtlıysa çıkar guild vs. sonra transfere başla.. Ben aynen böyle yaptım ve 5 dakka da transferim bitti

Pardon ben yanlış anlamışım. Bir lv80 karakter açıp eski karakterini de başka realme taşımak istiyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 24 Temmuz 2012; 15:34:06 >

• yok aynı karakteri lvl 80 yapıcam ve taşıyacağım ama taşımadan önce eski karakterimden yeni lvl 80 boost edilmiş karakterime para aktarmak istiyorum malum lvl 1 karakter 300g taşıyabiliyorken lvl 80 20k taşıyabiliyor :D

Amacım aşağıda 2ci seçeneği seçtikten sonra "no dont change this....bla bla" karakteri boostlamak sonra transfer yapmak ama sanki bir defa no dedim diye blizz bi adilik yapıp transfer yaptırmayacak beni diye çekiniyorum :D daha önce de blizz in saçma sapan hareketleri yüzünden sinir olup oyunu bırakmış biri olarak çekiniyorum açıkçası :D o kdr özenip daha başlayamadan yeniden oyunu bırakmak komik olur :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platontr -- 5 Ağustos 2012; 23:45:10 >
    Edit: He doğru az para tanışıyordu,onu unuttum ya pardon Blizzard amcanın boost yap parayı at sonra da migrate yap olayına izin vereceğini pek zannetmiyorum Yine de internette ararsan bulursun belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 24 Temmuz 2012; 15:49:40 >

Edit: yabancı ve Türk forumlarında baya bir aradım ama malesef bir sonuca ulaşamadım, en son olarak ticket açtım o da 3 gün fln diyor ki komik :D eminim gm "yap yap bişi olmaz" diyecek daha sonra bu bilginin yanlış olduğu ortaya çıkacak ben de çıldırıcam yine :D şaşırmam blizzard bu ^^

Edit 2 : Evet malesef yapılmıyormuş benim istediğim gibi :S google da daha detaylı bir arama yapınca karşılaştığım link, ilerde birilerinin işine yarar belki diye buraya link veriyorum official EU blizzard wow forum :
    World of Warcraft
    World of Warcraft
    http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3483870211

Edit 3 : AH den 20k değerinde ortalama bir item alıp yeni transfer olunacak server da satmayı deneyebilirsiniz ama bazen itemler transfer sırasında kayboluyormuş daha sonra da ticket açmak vs gerekebiliyormuş ( yinede bazen item tamamen kaybolabilirmiş yani risk var ) bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platontr -- 5 Ağustos 2012; 23:44:29 >

• Bana lazım bir tane, bir adet de sorum var; SoR aldıktan sonra bir karakteri açıcam ama level 80 boost'u o karaktere kullanmak istemiyorum şimdilik, sıfırdan kasmayı düşünüyorum onu. Bu level boost olayını ne kadar süre sonra kullanabilirim maksimum merak ediyorum yani 10 gün kullanmazsam iptal olur mu yada fikir değiştirip sıfırdan oynamaya başladığım karakteri boostlayabilirmiyim ?

Yollamak isteyen yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absürd -- 25 Temmuz 2012; 2:25:53 >

Sony KDL-32L4000
    World of Warcraft / Absürd - The Mealstrom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absürd

Bana lazım bir tane, bir adet de sorum var; SoR aldıktan sonra bir karakteri açıcam ama level 80 boost'u o karaktere kullanmak istemiyorum şimdilik, sıfırdan kasmayı düşünüyorum onu. Bu level boost olayını ne kadar süre sonra kullanabilirim maksimum merak ediyorum yani 10 gün kullanmazsam iptal olur mu yada fikir değiştirip sıfırdan oynamaya başladığım karakteri boostlayabilirmiyim ?

Yollamak isteyen yok mu ?

Pm attım, mailini ver yolliym
    b.net id birand.keser@hotmail.com
    edit:mesaj atan arkadaşlara teşekkürler:)tekrar döndüm şu illet oyuna hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengy -- 28 Temmuz 2012; 2:16:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.