Şimdi Ara

Scroll of Resurrection ile ilgili (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
14.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Surekli ayni seylerin sorulmasi artik komik olmaya basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherleon -- 17 Ağustos 2012; 7:54:14 >
  • EU Al'Akir Realmindeyim Türk guildimiz var düzenli raid yapıyoruz skypeden muhabbet ediyoruz SoR isteyen pm atabilir.
    Biz Marksizmi entellektüel gevezelik ve dünya devrimci hareketinin trafik polisliğini yapmak için okuyup öğrenmiyoruz. Biz dünyayı değiştirmek için, dünyanın Türkiye'sinde devrim yapmak için Marksizmi öğreniyoruz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

Ana mesaj düzenlensin o zaman. Her sayfa okunmak zorunda değil ilk mesaja bakarım. Forumun amacı ney

Forumun amaci bilgi paylasmak, fikir alisverisinde bulunmaktir surekli ayn seyleri tekrarlamak degil. Yeni konu acma butonu yerine arama butonunu kullanirsan sende "forum" nasil kullanilir ogrenmeye baslarsin.

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

Ana mesaj düzenlensin o zaman. Her sayfa okunmak zorunda değil ilk mesaja bakarım. Forumun amacı ney

Forumun amaci bilgi paylasmak, fikir alisverisinde bulunmaktir surekli ayn seyleri tekrarlamak degil. Yeni konu acma butonu yerine arama butonunu kullanirsan sende "forum" nasil kullanilir ogrenmeye baslarsin.

Yeni konu açtığımı nerden çıkarttın veya ama yapmadığımı neye dayanarak söylüyorsun.

"site:donanimhaber.com scroll of resurrection" şeklinde arama bile yaptım ama çıkan sonuç ya eski konular ya istek ya da teknik sorun.

Her bu soruyu sorana arama yapmadığı söylenmiş.

• Taha az önce yaptım oldu. Ticket a gerek yok...

Mage mi boostlayayım yoksa Warlock mu? kararsız kaldım
  • Bu SOR olayında Server neden önemli ?Ben sadece Twisting Netherda olan 16 lvlimi aynı serverda 80 lemek istiyorum ...

Orijinalden alıntı: mczaga

Bu SOR olayında Server neden önemli ?Ben sadece Twisting Netherda olan 16 lvlimi aynı serverda 80 lemek istiyorum ...

o zaman önemli değil. server değiştirecek olanlar sor gönderenin serverına bedava geçebiliyor. sen değiştirmeyeceğin için her yerden sor alabilirsin.

davette damping!!!!

Kazançlarınız:

- 1 levelden 80 levele anında çıkma
    - Ücretsiz cataclysm upgrade
    - 7 gün beleş oynama
    - Bulunduğum server'a ücretsiz transfer (Alliance olarak Burning legion veya grim batol. eğer isterseniz tabi :)

Ayrıca benim davetimi kabul edene 5.000 gold!!!!

Orijinalden alıntı: fLaVa

Scroll of Resurrection daveti isteyenlere gönderebilirim.

davette damping!!!!

Kazançlarınız:

- 1 levelden 80 levele anında çıkma
    - Ücretsiz cataclysm upgrade
    - 7 gün beleş oynama
    - Bulunduğum server'a ücretsiz transfer (Alliance olarak Burning legion veya grim batol. eğer isterseniz tabi :)

Ayrıca benim davetimi kabul edene 5.000 gold!!!!

PM attım...

Benim 2007 yılından beri frozen olan bir WoW hesabım var. Geçen gün kampanyadan faydalanıp hesabımı mists of pandaria eklentisine yükselttim. Bu SoR olayını daha sonra farkettim, yani WoLK ve Cat'a boşa para vermiş oldum neyse. Bu arada benim hesap mart ayı gibi hacklenmişti, ticket açtım konuyla ilgili hallettiler, 7 günlükte ücretsiz oyun süresi vermişlerdi, tamda bu SoR kampanyası ile çakışıyor. "This account is not eligible for SoR" falan birşey yazdı, bende tekrar ticket açtım, gelen cevap olumlu oldu halledecekler ama bazı bilgiler istiyorlar. Bunun içerisinde size SoR yollayan arkadaşınızın karatkterinin ismi ve realm'i de var.

Hangi realm daha iyidir karar veremedim. PvP'de çok pusuya yatan olur mu acaba ortada dolaşırken? Siz hangi serveri tavsiye edersiniz? Silvermoon serverinin iyi olduğunu duydum, sizden rica etsem bana silvermoon yada başka bir PvE serveri alliance tarafından SoR yollayabilir misiniz? Ayrıca yolladığınız karakter adınızı ve realmini özel mesajla verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. mail adresim; archimelo@gmail.com

Bu arada oyuna çok uzak kalmışım. Blood elf hunter var nasıl iyi midir boostlamak için? Bunu dışında warrior, warlock, priest ve rogue var emin olamadım. Birde talent specification soruyor, neyi seçmeliyim yardımcı olabilir misiniz? Bu arada karakterler çok uzun zaman pasif kaldığı için armory'de falan görünmüyor sorun olmaz değil mi? Son olarak siz bana alliance tarafından SoR yollayacaksınız, ben horde tarafından bir karakteri lvl 80 yaptığım ve silvermoon'a geldiğim zaman ırkım nasıl değişecek? Sorular çok oldu biliyorum kusura bakmayın,

Saygılar..

• Merhaba arkadaşlar hesabımı aktivite etmek istiyorum acil davet arıyorum .bunun yanında 2k gold aynı zamanda uçan binekli istiyorum eğer uygun bulan varsa lütfen bana hemen PM atsın ACİL !!!
  • SoR güncellendi mi acaba? Hala 4 Mart ve öncesi için mi atılabiliyor davetiye? 3-4 aydır girmediğim bir accountum var mage açmak istiyorum. Olabilir mi?
  • SoR isteyen varsa bende atabilirim. Dunemaul , Frostmane, Aeria Peak serverlarindan herhangibirine free migrate yapabilirsiniz. Ayrica 2 aylik odeme yapana Aeria Peak veya Frostmane serverinda 5k gold hediye. Ilgilenen olursa pm atabilir.

Duzeltme: Recuit a friend ile karistirmisim ben kusura bakmayin. Oyuna yrni baslamak isteyen varsa pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandorria -- 10 Ekim 2012; 10:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.