Şimdi Ara

Scroll of Resurrection ile ilgili (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
14.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu sor u alıp 7 gun sonunda ödeme yapmazsak 80 yaptıgımız char eski leveline mi dusuyor?

Orijinalden alıntı: parcifal

arkadaslar bu sor u alıp 7 gun sonunda ödeme yapmazsak 80 yaptıgımız char eski leveline mi dusuyor?

Hayir dönmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

beyler scroll kullanan bi aylık ödemeden sonra tekrar scroll kullanabiliyormu? eğer evetse birisi pm atarmı adresimi vereyim

oldu hocam mantıklı mı sence
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • stromescale horde veya wildhammer horde tarafından SOR gönderilir. PM ile ulaşmanız yeterli.
  • Silvermoon Alliance tarafı için SoR gönderebilirim arkadaşlar. İlginenler PM ile ulaşabilirler.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • benim acc uzun zamandır kapalı ve arkadaştan sor atmasını istedim ama gelmedi daha ve battle.net e girdiğim zaman daha önce bu adrese gönderilmiş diyor ama ben daha önce almadım. yalnız bir kere arkadaş bir şey göndermişti şu an benim acc nin yanında bir de wow1 diye bir acc var giriş yaptıgımda mailimle. acaba bu mu sorun çıkarıyor? yada benim acc türkiye acaba ondan mı olmuyor? bir arkadaş gönderip deneyebilir mi? horde ally farketmez su aralar :D
  • beyler bana arkadaş saolsun sor attı ama gelen mailde ben linke tıkladığım zaman battle.net e girdi. orada sonra benim accountun girişini yaptım. bana wow2 diye bir acc daha açtı. ne demek oluyor bu şimdi ben anladım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

beyler bana arkadaş saolsun sor attı ama gelen mailde ben linke tıkladığım zaman battle.net e girdi. orada sonra benim accountun girişini yaptım. bana wow2 diye bir acc daha açtı. ne demek oluyor bu şimdi ben anladım?

Arkadaşın sor değil raf atmış. recruit a friend
  • ne gıcık oldum anlatamam! dün o kadar uğraştım olmadı da olmadı. bende gittim kendim açtırdım acc yi! neyse sağlık olsun ne diyelim

Orijinalden alıntı: jubeii

quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Herkes de çakalmış he kimse dürüstlük yapıp ülkesini Türkiye seçmemiş

eskiden on saniyeye değiştiriyorduk ülkeleri unuttum ben raf yaptıktan sonra oyuna dalmışız. geçen bir baktım değişmiyor. bilsem uk seçerdim hiç değilse ingilizce gelirdi mailler şimdi almanca geliyor

Bu raf nedir yaa?? resurrection gonderio memleket ama raf olmaz dio. biri acıklarsa sevinirim.

Herkes o kadar wow oynuyor, böyle saçma şeylere bakıyor.. ülkem Türkiye ve rahatlıkla SoR gönderiyorum , gönderdikten 1-2 saat sonrada gelmiyor SoR anında geliyor İsteyene her realm'dan atabilirim, Realm, ırk ve maillerini özel mesaj olarak atabilirler, aktif ederkende yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Bozuk Bir Para* -- 17 Temmuz 2012; 18:17:34 >

• Tr adresim var gonderebiliyormusunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aretha

Tr adresim var gonderebiliyormusunuz?

Gönderiliyor hocam. İsterseniz gönderebilirim?

frozen tarihi. 28 mart 2012

char:

S.O.R. olabilir mi ?

olmazsa R.A.F. nasıl olur yardım
    teşekkür

• pm atmaniz yeterli her turlu konuda da yardimci olmaya calisirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.