Şimdi Ara

Scroll of Resurrection ile ilgili (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
14.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Guano

oyle bı yazı cıkmamıs daha sanırım FREE 7 DAYS in bitmesi lazım

Ticket açabilirsin hemen gelmesi lazım

Ben arkadaşım yükledikten 2 gün sonra görmüştüm o yazıyı,gecikebiliyor ama gelir illa ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: darqdevil123

arkadaslar bna daha once birisi SOR yollamisti bende kabul etmistim simdi oynamayali 1 aya yakin oldu yeniden birisi atarsa kabul edebilirmiyim yoksa bikereye mahsusmu

Bir kere.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • quote:

Orijinalden alıntı: darqdevil123

arkadaslar bna daha once birisi SOR yollamisti bende kabul etmistim simdi oynamayali 1 aya yakin oldu yeniden birisi atarsa kabul edebilirmiyim yoksa bikereye mahsusmu

Kabul ettin ve bedava cataya yksellttin hesabini. Ayrica direkt lvl 80yaptin bir karakterini

İkinci kere sor alip ne istiyorsun anlamadim??? Tek tek her karakteri 80lvl yapmakmi, yoksa 7gun bedavalarla oyunu devam ettirmekmi?

• Arkadalar 1 tane sorum var. Ben kardeşimin accounta Resurrection daveti gonderdm accountına girdi ama acountında hic warrior olmadıgı icin 1 level bir warrior actı. battlnet sayfasında o 1 level warrior charı gozukmuyor ne yapması gerekir? daha once ne acık durduysa onları 80liyorus diye bişey yoktur heralde
  • Beyler benim bi ark. SoR yollicak bana. Almanya'dan. Sizce hangi karakteri 80 yapayım ? 65 lvl PROtection paladinim var :D onu emekle 85 e kascam . onun dışında hangi karakteri 80 yapıyım ? size danışayım dedim :)
    Somebody cries from a cell "God be with you".
    If there's a God then why does he let me go?
  • isteyene sor atabilirim arkadaşlar...
  • Arkadaşlar SoR'un zamanı var mı şu an bursadayım ve kabul etmek istemiyorum acıkcası 11 gün sonra evime dönüceğim buradaki bilgisayar ile oynayamam WoW'u ?? ona göre

cgn51@hotmail.com

alabiliyorsam pm atarsanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Beyler oyun sürem dün bitti ve alacak param yok. 7 gün bedava veriyorlarmış galiba bu sayede ben de alabilir miyim ?

Alamazsın sen.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Beyler oyun sürem dün bitti ve alacak param yok. 7 gün bedava veriyorlarmış galiba bu sayede ben de alabilir miyim ?

Alamazsın sen.

Bende alamadım ya 4 marttan önce dondurman gerekiyormuş 14 martta dondurdum ben. 10 günle 7 gün beleş zamanı kaçırdık

Orijinalden alıntı: Razorback

bi sor atın hayrına..

cgn51@hotmail.com

Davet yolladım dostum.

All that awaits you is a somber morrow
    No matter where the winds may blow''
  • yauw bende 1 yıldan fazladır uzagım oyuna bana davet gonderebilecek var mı. 1 haftadan sonra oyuna devam edebilirim olaki.???
    Diabloyu gorunce bi oyunun nasılda no brain gerektirdigini anladım. o bıktıgım wow kıymete bindi walla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 10 Temmuz 2012; 15:47:37 >

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Herkes de çakalmış he kimse dürüstlük yapıp ülkesini Türkiye seçmemiş

eskiden on saniyeye değiştiriyorduk ülkeleri unuttum ben raf yaptıktan sonra oyuna dalmışız. geçen bir baktım değişmiyor. bilsem uk seçerdim hiç değilse ingilizce gelirdi mailler şimdi almanca geliyor

Bu raf nedir yaa?? resurrection gonderio memleket ama raf olmaz dio. biri acıklarsa sevinirim.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.