Bildirim
Script Devri Bitti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
BoL var şuanda sadece. Jodus bitti şuanda. Ve bence joduskanın kalitesi tartışmaya açık değil gibi.
Diğerlerini kale almıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe
BoL var şuanda sadece. Jodus bitti şuanda. Ve bence joduskanın kalitesi tartışmaya açık değil gibi.
Diğerlerini kale almıyorum.
EloBuddy pls -
Her assemblyi sıkıntılı. Oldukça kullanışsız. Kullanan kişi büyük bir ihtimalle gelecek banı göze alarak buna katlanıyorsa zaten söz yok. İleri giderek GoS ile başa baş gider bile diyebilirim. -
quote:
Her assemblyi sıkıntılı. Oldukça kullanışsız. Kullanan kişi büyük bir ihtimalle gelecek banı göze alarak buna katlanıyorsa zaten söz yok. İleri giderek GoS ile başa baş gider bile diyebilirim.
GoS cidden çöp baya ona birşey dememde EloBuddy sıkıntılı mı oldu artık eskiden orda developerdım 2015 yılında daha yeni yeni oluşmaya başlıyordu herşey ama yine stabil ve iyi çalışıyordu Hellsing falan bırakınca bozuldu galiba oralar bilemicem. -
Zaten hellsing olduğu için bi parlayacak gibi oldu bir de nulled.io sayesinde prim yaptılar o ara. Fakat bence o zaman aşırı kötüydü şuanda o zamana nazaran daha iyi. Fakat yinede bayağı kötü. Ben zaten kapanmalarını istiyorum. Keşke hepsi kapansa. -
Scripti uzun süre kullanıp ban yemeyen oluyor mu -
Çok nadir de olsa evet. Ayrıca report sisteminde hile kullanımı olarak kişinin reportlanması aşırı fazla fark ettiriyor.
Mesela bir hesapla sadece 1 youn kullan fakat o oyun report ye. Ban yediğin oluyor. Bu yazdığımı scriptin forumlarında görebilirsin.
Diğer yandan 1 yıldır falan kullanıp yemeyenler de var. -
Olm sohbete bak.. Swagger mı ne bir sayfa var habire videosunu paylaşıp duruyor facebook'ta. Adamlar baya baya rahat bu konuda yani. Böyle olmaması gerekiyordu bu işin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Riot aslında hep ses çıkartıyordu bu durumlara fakat işte işin önünü kesmek çok zor oluyor. Şuanda kapanan marka s3 'ten beri faaliyet gösteriyor. Birde bunların komik bir olayı var kapanan firma riotun açığını buluyor script yapıyordu, nulled.io diye bir forum var burada bulunan broly7 diye bir cracker vardı o da bu firmanın scriptini crackliyor ücretsiz yayınlıyordu. Firma bundan rahatsız oldu mahkemeye verdi hemen hemen 1 yıl sonra mahkeme iş gördü adam cracklemeyi bıraktı. Sen düşün bu işlerin arka planında neler dönüyor
Edit: Bir de para ödedi site bu durum için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 3 Mart 2017; 1:49:7 > -
Şeye benzettim. Korsan oyun yüklerken "if you like this game please support developers" yazıyor bazen. Geliştirici derken kendilerini mi kastediyorlar yoksa oyun yapımcılarını mı bilmiyorum tabi. Mmorpglerde falan oyun açılmadan sağ altta xx hackshield falan yazar. Bu oyunda yok nedense. Olsa fark eder mi bilmiyorum tabi.
zaten çoktan bitmişti kullanan kişi en geç 2 patch sonra ban yiyordu -
Konuya bak yorumlara bak alayınız scriptermış lan yazık be. Utanmadan bide bi ara geliştiricisi olduğum yazmış. -
Benim script'i kullandığımı bilen insanlar, script kullandığımı bilen insanlarla özel odalarda aram attığımı bilerler. Ki bu bile yaklaşık 1 sene kadar önceydi. Sadece 1 hesapta script nedir ne değildir diye uzun süre kullandım. Bunun da sebebi oyunda hile yapmak için değil değeri çok yüksek olan hesabımın çalınıp script kullanılmasıyla banlanması sonucu bu programı tanımak için kullandığım da çook eski mesajlarımda yazar.
Tabi ki birileri scripti yazıcak diğer türlü script olmazdı.
Üst mesajlarda yazan arkadaşın da benim de kapanması için dua ettiğimizi görebilirsin. Bilinçsiz olmak yerine bilinçli olmak bu.
Bahsettiğim scripti kendim açıp kullandığım hesap 1 yıl scripte maruz kaldı 2-3 yıldır da banlanmadı. Sizce normal oyunlarda yahut script olduğumu bilmeyen insanlar ile oynarken kullanmış olsam şimdiye bu hesap kalır mıydı ? -
Minnacik menzil ve bi o kadarda kirilganliginiz ile sona ve karma yuzunden farm yapama kasilama hatta birebirde ol. Ustune ustluk kasilamamisken tfde fokus ye 2. saniyede gri ekrana bak.
Farm yapmak rezillik, kirilganlik %300, tfde fokus.
Eee napsin bu adamlar.
Su oyunda en zor is adc olmak. Kaybedince adc cop.
Kusura bakmayinda birazda oyun kendisi itiyor script kullanmaya. Aslinda cok zevkli bisey.
Repor yemezsen dodge felan kapatinca sorun olmuyor. Farmi ac yeter zaten biraz iyiysen dodgede sorun olmaz. Ondan sonra damagenin keyfine bak.
Farm olayi isi bayagi zorluyor bence.
Adclere biraz fazla para gelmesi gerek.
Bir vayne dusun. Lwl olmus 8-9 daha yeni kendine gelmis bir adc mid yuzunden tek yiyor. Noldu ori yasuoya fedledi. Gelde vayne is yapsin.
Sozde Saldiri Gucu TASIYICISI. Bi hortumluk isi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem2014 -- 3 Mart 2017; 6:50:7 >
Bence riot sisteminin antivirus gibi algilayicisi var.
Oyle dusunuyorum. Yoksa ilk ban dalgasi geldiginde neydi o yaa. Binlerce kisi bi anda ban yedim diye forumlarda cildiriyorlardi.
Kullaniyorsan ban riskini goze alacaksin arkadas.
Gerisi hikaye.
quote:
Orijinalden alıntı: cem2014
Minnacik menzil ve bi o kadarda kirilganliginiz ile sona ve karma yuzunden farm yapama kasilama hatta birebirde ol. Ustune ustluk kasilamamisken tfde fokus ye 2. saniyede gri ekrana bak.
Farm yapmak rezillik, kirilganlik %300, tfde fokus.
Eee napsin bu adamlar.
Su oyunda en zor is adc olmak. Kaybedince adc cop.
Kusura bakmayinda birazda oyun kendisi itiyor script kullanmaya. Aslinda cok zevkli bisey.
Repor yemezsen dodge felan kapatinca sorun olmuyor. Farmi ac yeter zaten biraz iyiysen dodgede sorun olmaz. Ondan sonra damagenin keyfine bak.
Farm olayi isi bayagi zorluyor bence.
Adclere biraz fazla para gelmesi gerek.
Bir vayne dusun. Lwl olmus 8-9 daha yeni kendine gelmis bir adc mid yuzunden tek yiyor. Noldu ori yasuoya fedledi. Gelde vayne is yapsin.
Sozde Saldiri Gucu TASIYICISI. Bi hortumluk isi var.
bos bos konusma be
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina
quote:
Diğerlerini kale almıyorum.
EloBuddy pls
Elobuddy kaldımı ya
Özel oyunda 2 hesabıma ban yedirtmişti sağolsun -
Fikirlerimiz savaşsın isterdim ama silahsızsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- elektrik kesintisi maç
- uyumlu sevgili nickleri
- lol west hesap açma
- troll nickler
- feedlemek ne demek
- ping düşürme
- riot mmorpg
- lol sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X