Şimdi Ara

Script Devri Bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oynamasın o zaman adc.

Ben 1-2 hafta takmıştım script e 3 hesabım da banlandı script kullananlar banlanacağını bilsin yani

Orijinalden alıntı: cem2014

Minnacik menzil ve bi o kadarda kirilganliginiz ile sona ve karma yuzunden farm yapama kasilama hatta birebirde ol. Ustune ustluk kasilamamisken tfde fokus ye 2. saniyede gri ekrana bak.

Farm yapmak rezillik, kirilganlik %300, tfde fokus.

Eee napsin bu adamlar.

Su oyunda en zor is adc olmak. Kaybedince adc cop.

Kusura bakmayinda birazda oyun kendisi itiyor script kullanmaya. Aslinda cok zevkli bisey.

Repor yemezsen dodge felan kapatinca sorun olmuyor. Farmi ac yeter zaten biraz iyiysen dodgede sorun olmaz. Ondan sonra damagenin keyfine bak.

Farm olayi isi bayagi zorluyor bence.

Adclere biraz fazla para gelmesi gerek.

Bir vayne dusun. Lwl olmus 8-9 daha yeni kendine gelmis bir adc mid yuzunden tek yiyor. Noldu ori yasuoya fedledi. Gelde vayne is yapsin.

Sozde Saldiri Gucu TASIYICISI. Bi hortumluk isi var.

Ne kadar sacma bir savunmadir.Onu yapabilen insan lig yükseliyo r eger yapamiyorsan zaten oldugun yeri hak ediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Minnacik menzil ve bi o kadarda kirilganliginiz ile sona ve karma yuzunden farm yapama kasilama hatta birebirde ol. Ustune ustluk kasilamamisken tfde fokus ye 2. saniyede gri ekrana bak.

Farm yapmak rezillik, kirilganlik %300, tfde fokus.

Eee napsin bu adamlar.

Su oyunda en zor is adc olmak. Kaybedince adc cop.

Kusura bakmayinda birazda oyun kendisi itiyor script kullanmaya. Aslinda cok zevkli bisey.

Repor yemezsen dodge felan kapatinca sorun olmuyor. Farmi ac yeter zaten biraz iyiysen dodgede sorun olmaz. Ondan sonra damagenin keyfine bak.

Farm olayi isi bayagi zorluyor bence.

Adclere biraz fazla para gelmesi gerek.

Bir vayne dusun. Lwl olmus 8-9 daha yeni kendine gelmis bir adc mid yuzunden tek yiyor. Noldu ori yasuoya fedledi. Gelde vayne is yapsin.

Sozde Saldiri Gucu TASIYICISI. Bi hortumluk isi var.

Hayatımda gördüğüm en saçma kendini aklama çabası budur herhalde

• quote:

Fikirlerimiz savaşsın isterdim ama silahsızsın.

tm
  • Bu adam ilk 10 maçı atarken oyunuma gelmişti. Çatır çatır script kullanıyordu. Hala da banlanmamış.

https://tr.op.gg/summoner/userName=Babarap

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

script in paralı olduğunu sanarken beleş olduğunu bu konuda öğrendim. şuna bak herkes script kullanıyormuş. bende kullansam mı?
    şimdi elini vicdanına koy ve bana doğruyu söyle. sadece script kullandığım hesabım mı ban yer yoksa önceden giriş yaptığım bütün hesaplar mı?

hocam dediğim gibi özel oyunda bir hesabımda girip bakmıştım diğer hepsi bi ban dalgasında hukkalanmıştı

Ama kesinlikle yapma saçma ve iğrenç birşey

• Vay ulan herkes mi script kullanmış arkadaş. Elmas olacaz diye şeyimizi yırtardık. Vayne otoban atıyor veya attırıyordum geçen sene. Beleş olup da bu kadar ortamlara düştüğünü bilmiyordum hakkaten.

Neyse bıraktığım iyi olmuş, oyun oyunluktan çıkmış zaten valla topicteki tüm yorumları hayretle okudum

Demain sera toujours
  • o değil script kullanınca oyunun ne manası kalıyor. çelıncır olsan ne fayda aslın bronz. ben hile kullandığım her oyunu bırakmak zorunda kaldım çünkü ondan sonra her hangi bir anlamı kalmıyor,içimden oynamak gelmiyor bir daha, ne bir zorluk ne bir rekabet. sadece hileyi hazırlayanlar faydalanıyor hileden.

Scriptin mantığı "ben malım, yeteneğim yok ve istediğim yere varacak kadar kıt ve kapasitesizim"dir. Şimdi zaten istediğin yere geldim diyorsan orada bi kere kafan almıyor şu olayı "sen değil program istediği yerde" yani sen sığır gibi ekrana bakıyorsun aslında. Mallığında yanına kar kalıyor.

Hep söylerim, kapasiteniz ve psikolojinin yetmiyorsa bir oyun için zorlamayın. Gerçek hayatta ezik bir losersınızdır.
  • Daha bugün oynamış olduğum gragas jungle maçında

Rakip velkoz e yeteneğimi 4 kez havada etkisiz hale getirdi adamda bi refleksler var mı Kore'de zaten en az elmasta oynar

Her neyse bildirdim geri bildirim geldi ama o Ban yedi mı bilmiyorum

• ben anlamıyorum insanlar neden emek vermeden yükselmek isterler? kendin yapmayınca ne anlamı kalıyor ki oyunun? nasıl zevk alınabiliyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.