Şimdi Ara

script

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler olay şu ben alttaki takımdanım adam bizim orta kulenin sağında ifritler varya ordan mide geliyor nehrin bizim tarafından ifritlerle olan duvarın ordanben tam adam bizim mid kulesinin önüne gelirken duvarın içinden q attım adam görür görmez e attı bu 1

2. olay adam kiteliyor tfde ben q gelir gelmez bastığım gibi e yedim bu 2

3.ve en bombası baronun orda mavide tf çıktı ben mavinin içindeyim adam mavinin arkasında köpeklerle mavinin kesiştiği yerde adamla aramızda sadece duvar var r attım attığım gibi e yedim duvara çakıldım :D.

Hepsini anlarımda adamın görmediği yerden bizim kuleden duvardan q atıp e yiyince bu adamı sanırım skt ye falan almamalılar adc olarak çok proymuş ama önce çelıncır olması lazım şuan gold 5

bu arada edit :vi'ım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Dari in Tr -- 29 Ocak 2016; 2:54:35 >

• Eee, bize ne soruyorsun? Bunları yazmışsın, gidip günlüğüne de yazabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Eee, bize ne soruyorsun? Bunları yazmışsın, gidip günlüğüne de yazabilirsin.

belki sizede denk gelmiştir diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

quote:

Gelmedi.

Ayrıca her iyi oynayana script demek mantıklı değil. Sen her ping girdiğinde "DDOS yapmayın lan" mı yazıyorsun?

• quote:

quote:

quote:

Gelmedi.

Ayrıca her iyi oynayana script demek mantıklı değil. Sen her ping girdiğinde "DDOS yapmayın lan" mı yazıyorsun?

görmediğin yerden gelen bir skil heronun dibindeyse ve sen e tuşuna basmadan önce fareyi oraya çevirmen gerekiyosa bu scripttir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gelmedi.

görmediğin yerden gelen bir skil heronun dibindeyse ve sen e tuşuna basmadan önce fareyi oraya çevirmen gerekiyosa bu scripttir

Hiç script kullandın mı bilmiyorum ama ben hem yazdım hem de kullandım, seninki biraz abartı. Adam ustalaşmıştır, kendini geliştirmiştir, yapar. Büyütmeyin anlamı yok. Adamın görmediğini bilemezsin, olayı onun gözünden de izlemen gerekir.

• Okumadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Challenger script ifşa(videolu)
    10 yıl önce açıldı
    Script Kurulum Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Script Host HATASI!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende diyordum gunluk qq konusu nerde kaldi diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak bir sey yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gelmedi.

Hiç script kullandın mı bilmiyorum ama ben hem yazdım hem de kullandım, seninki biraz abartı. Adam ustalaşmıştır, kendini geliştirmiştir, yapar. Büyütmeyin anlamı yok. Adamın görmediğini bilemezsin, olayı onun gözünden de izlemen gerekir.

kardeş bizim kulenin altında toem olsa görürüm dimi ? ayrıyetten minyonlarda onların kulesinin altındaydı hiçbir görüş yoktu

• dogrudur. dun ben de denk geldim bikac tane. hepsi vayne oynuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broxx

dogrudur. dun ben de denk geldim bikac tane. hepsi vayne oynuyordu.

isimlerini sölermisin hocam
  • Kardeş git ticket at reportla falan buraya yazınca biz gidip banlayak mı ne istiyon

• Ee kardeş?

• Beni dün banlatmaya çalışan tipler de aynı sizin gibiydi 2 tane kite yaptım 2 tane duvara e ile çaktım başladılar zırlamaya report diye :DDDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

Beni dün banlatmaya çalışan tipler de aynı sizin gibiydi 2 tane kite yaptım 2 tane duvara e ile çaktım başladılar zırlamaya report diye :DDDDD

hocam adam sadece skill basark dodgelasa neyse dicem ama e atması için hem mouse u üzerime getirip hem e basması lazım o saniye aralığında mümkün değil onu yapması
     script

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.