Şimdi Ara

*.scr dosyasını ekran koruyucu yapmak ? (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SCR uzantılı dosyaların ekran koruyucu olduğunu biliyorum fakat Windows XP de SCR dosyasını hangi klasöre atmalıyız ki ekran koruyucular listesinde çıksın?

Çözüm; Üzerine çift kılayınca çalışıyor ama "Ekran Koruyucular" listesine gelmiyor malesef. Listeye eklemek için *.scr dosyasına sağ tıklayıp "Yükle" demek gerekiyormuş. Böyle basit birşey için bayağı bir süre uğraştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 4 Eylül 2008; 13:38:52 >

Orjinalden alıntı: ANUBIS

windows > system32 klasörüne koyunca olması lazım.

Olmadı malesef, yeniden başlatmak falan mı gerekiyor. Bi ekran koruyucu için de üşendim şimdi.

Orjinalden alıntı: ANUBIS

Üzerine çift tıkla çalışsın o halde. Sonra Ekran koruyucular listesinde görebilir varsa ayar yapabilirsin. SCR dosyaları EXE dosyaları gibi çift tıklayınca çalışabilir.

Üzerine çift kılayınca çalışıyor ama "Ekran Koruyucular" listesine gelmiyor malesef. Listeye eklemek için *.scr dosyasına sağ tıklayıp "Yükle" demek gerekiyormuş. Böyle basit birşey için bayağı bir süre uğraştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardinlihack -- 30 Mayıs 2015; 12:34:13 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.