Şimdi Ara

Scirocco 1.4 TSI 122HP Dolu Araç Mı? 160HP Boş Araç Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir çok araç içerisinden eleme yaparak alacağım araca karar verebildim fakat bu araçlar da aşağıdaki donanım seviyelerinde mevcut. Siz olsaydınız bu araçlardan hangisini alırdınız?

1.4 TSI 122HP Manuel
    18" Interlagos Jant
    Panoramik Cam Tavan
    Bi-Xenon Farlar
    Fırtına Mavisi

Fiyat: 62.500TL

1.4 TSI 160HP Manuel
    Beyaz

Fiyat: 59.000TL

Fiyatlar anahtar teslim herşey dahil fiyatlar.

• 160lık al cam tavanlı yeter gerı kalanı paran oldukca yaparsın
  • Mantıklı olan 122 lik panaromik olması yeter.
  • 122
    'lik dolu olduğu için...
  • 122'liğin birebir aynısı 160'lık olarak geliyor, aynı donanım, aynı renk.
    İstiyorsan irtibata geçebilirsin.
  • Bana da 122 lik mantıklı geliyor, bugün satılmadıysa kapora vermeyi planlıyorum...

Peki satarken bu ekstralar fiyatta çok fark ettirecek mi? yada söyle sorabilirim soruyu hangisini alırsam daha az zarar ederim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Bana da 122 lik mantıklı geliyor, bugün satılmadıysa kapora vermeyi planlıyorum...

Peki satarken bu ekstralar fiyatta çok fark ettirecek mi? yada söyle sorabilirim soruyu hangisini alırsam daha az zarar ederim?

Cam tavan dışında hiçbirisi 2. elde para eden şeyler değil. Boşver 2. el değerini, sonuçta zevk alarak kullanacağın şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de şöyle bir durum var, beyaz araç hem sahibinden de hemde sokakta çok sayıda var. Ama mavi renk çok fazla yok...
  • 122 lik ile yem olursun. Belki kimileri icin onemli degil ama yolda plaka okumak zorunda kalabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar. -- 3 Mart 2012; 8:50:07 >
  • kesinlikle alacağın araç dolu olsun ayrıca 122 lik arabada gayet iyi bence
  • 122 lik al chipletirsin 150 hp ye cikarirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk olarak da bence daha mantıklı gibi duruyor 122 lik olan araç.. Ya gercekten çok kararsizim 1 aydır hangisini alsam diye düşünüyorum
  • Düşünmenin alemi yok.Bir kere performans istiyorsan-ki bu aracın müşterisi ister- kesinlikle 160lığı alıcan.
    Renk takıntın varsa istediğin renge kaplatırsın aracı,hem de satarken araban deyim yerindeyse cıncık gibi kalır,boyana çizik mizik olmaz.düşük güçteki araca fazladan para bayılma.2. elde de değeri farketmez bu araçların çünkü alan adam da gücüne bakacak tavanına değil.Dış görünümü de sen ayarlarsın zaten angel fardı egzozdu hatta abt ın çok başarılı gövde kitleri var scirocco için üstelik aracın garantisi de devam ediyor bu şekilde.Ben olsam daracık sciroccoya bu parayı vermem üst klasman alfa gt alırım onu da ekleyeyim.2. elleri çok uygun ve canavar gibi performansları var.Ağlatırsın sciroccoları bu arabayla.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak-mukemmel-gt-2-0-jts-hatasiz-duz-vites-76565342/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 3 Mart 2012; 9:58:05 >

• Eğer sonradan donanım attırabiliceksen o donanımlar seni tatmin edicekse 160lık alman daha iyi olucak o arabaya yakışan 160 HP
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Düşünmenin alemi yok.Bir kere performans istiyorsan-ki bu aracın müşterisi ister- kesinlikle 160lığı alıcan.
    Renk takıntın varsa istediğin renge kaplatırsın aracı,hem de satarken araban deyim yerindeyse cıncık gibi kalır,boyana çizik mizik olmaz.düşük güçteki araca fazladan para bayılma.2. elde de değeri farketmez bu araçların çünkü alan adam da gücüne bakacak tavanına değil.Dış görünümü de sen ayarlarsın zaten angel fardı egzozdu hatta abt ın çok başarılı gövde kitleri var scirocco için üstelik aracın garantisi de devam ediyor bu şekilde.Ben olsam daracık sciroccoya bu parayı vermem üst klasman alfa gt alırım onu da ekleyeyim.2. elleri çok uygun ve canavar gibi performansları var.Ağlatırsın sciroccoları bu arabayla.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak-mukemmel-gt-2-0-jts-hatasiz-duz-vites-76565342/detay

İkinci el düşünmüyorum tavsiyen Icin tesekkurler. Ben de ikinci el araba sattığımda kimse donanım sormamıştı o Varmi su var mı diye ama bu araçta durum biraz farklı olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta dediğim donanımda bu araç fazla yok. Tek eksisi bence motoru!

• quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Eğer sonradan donanım attırabiliceksen o donanımlar seni tatmin edicekse 160lık alman daha iyi olucak o arabaya yakışan 160 HP

Daha sonradan donanım ekletme şansım maalesef yok. Yani araç alındığım gibi kalacak.
  • ozaman gidiyon plazaya,veriyon öpücüğü,alıyon 160lığı.Bu iş için 1 saat düşünülmez.
  • quote:

ozaman gidiyon plazaya,veriyon öpücüğü,alıyon 160lığı.Bu iş için 1 saat düşünülmez.

Sen öpücükle mı alıyorsun araba alırken ?
  • Öpücük=parayı bas arabayı al.
    Lugatin şaşmasın
  • quote:

Öpücük=parayı bas arabayı al.
    Lugatin şaşmasın

Valla ben bu lugati ilk senden duyuyorum. Neyse
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.