Şimdi Ara

SCIROCCO (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
271.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu arabanın adını çıkarmasalardı çok iyi arabaydı... Hatta tercihim bile olabilirdi.

Apaçi arabası gözüyle bakıldığı sürece soğuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErknOzyurt

Şu arabanın adını çıkarmasalardı çok iyi arabaydı... Hatta tercihim bile olabilirdi.

Apaçi arabası gözüyle bakıldığı sürece soğuyorum.

yeni kasayı almaya apaçilerin pek gücü yetecek gibi durmuyor hocam
  • Merhaba arkadaşlar ekim ayında scirocco dsg allstar aldım park sensörü vs. var ama navigasyon geri kamera yok bunlardan scirocco için orjinal olanı var mı varsa model ismi vs. nedir n11.com da birkaç tane gördüm ama 2010 model 2012 model vs yazmakta birde android versiyonmuş araç 2016 model sorun çıkabilir diye tereddüt ettim. Fiyat ortalama nedir, servis yerine dışarıdan alsak araç garantide sorun çıkarmı (bunu firmaya da soracağım) bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabillirmi.
  • port_fire P kullanıcısına yanıt
    opsiyon olarak satın alabiliyorsun.
    kamera için 850 ödedim. navigasyon için teyp değişmesi lazım. RNS-501 modeli takılmalı. oda 4000tl civarında.
    varsayılan teybin ekranı gorus gorus kamerasını desteklemektedir.

başka yere yaptırırsanız garantiden çıkar.
  • bilgi içn teşekkürler garanti konusu sıkıntı birde sırf navigasyon için 4000 tl ödemek mantıklı gelmedi telefon ile idare ederim artık, kamera içinde fiyat sorayım servise uygun birşey verirlerse taktırırım.
  • Cevap için teşekkürler, aynen araçta resimdeki gibi bir sistem var navigasyon @solidworks izmir arkadaşın dediği fiyatlarda ise 4000tl civarı gerekesiz masraf olacak, kamera içinde servise soracağım fiyat vs onlarda vagcom vardır muhtemelen.
  • navigasyon olayını telefon ile halledebilrsiniz. zaten surekli navigasyon kullarak bir yere gitmiyoruz.
    onun içinde size tavsiyem bu ürün on numara 5 yıldız:

http://www.hepsiburada.com/powerway-miknatisli-arac-ici-telefon-tutacagi-p-OTPNTOO1

50-60 tl ye olan ürünlerde var ama sakın onları almayın. alt tarafı mıknatıs mantığı ile çalıştığını düşünürseniz zaten o paralar etmedigine kanaat getirirsiniz.
    bu ürünü alırken "alayım nolcak 10tl degil mi? dandikse atarım çöpe alırım 50tl olanından diyordum" bu ürün işinizi gorecektir.

amma reklam yaptım he:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 15 Aralık 2016; 9:10:15 >

• 2016 model sportline 105 bin tl fiyat aldim.Fiyat nasil sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

2016 model sportline 105 bin tl fiyat aldim.Fiyat nasil sizce ?

122 hp ve manuel olacak aracın. ayrıca o fiyattaki scirocco allstar paketidir. sportline değildir.
    sportline fiyatı 98.000tl(cam tavan falan ekletirsen 105.000 civarı olur)
    150 hp ve DSG alman daha mantıklı. onun fiyatı 112.000tl

ama bana sorarsan 2. el 160 HP olan bir scirocco bak.
    2013 2014 km si 50bin civarı olan full scrioccoyu 75-80bin tl arasında alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 15 Aralık 2016; 13:20:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidworks izmir

quote:

122 hp ve manuel olacak aracın. ayrıca o fiyattaki scirocco allstar paketidir. sportline değildir.

2013 2014 km si 50bin civarı olan full scrioccoyu 75-80bin tl arasında alabilirsiniz.

Cevap icin tesekkurler hocam ama 150 lik dsg.Cam tavan +jant.Paket sportline 112 listeden iskonto yapiyorlar hatta 132 ye cikmis liste.allstar da 112 civari oluyor sene sonu diye indiriyorlar biraz galiba.2 bayiden teklif aldim.gittim gordum biri 105 digeri 105800 dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 15 Aralık 2016; 15:35:39 >

• Sizin yorumunuzu okumadan bende şunu almıştım :

http://www.hepsiburada.com/case-4u-manyetik-miknatisli-arac-ici-telefon-tutucu-p-TELARACFNMXMGNTCAT

benzer ürünler araca taktım şuanlık memnunum telefon büyük olsada (iphone 6 plus) gayet sağlıklı tutuyor düşme felan olmadı havalandırmanın oraya taktık işimi görür 4 bin tl nere 10 tl nere
  • quote:

quote:

quote:

Cevap icin tesekkurler hocam ama 150 lik dsg.Cam tavan +jant.Paket sportline 112 listeden iskonto yapiyorlar hatta 132 ye cikmis liste.allstar da 112 civari oluyor sene sonu diye indiriyorlar biraz galiba.2 bayiden teklif aldim.gittim gordum biri 105 digeri 105800 dedi.

valla dsg olayını mutlaka düşün. bende 2010 manuel vardı, çok zor gelmeye başladı vites değiştirme olayı 2013 dsg li scirocco aldım:)
    sen baştan dsg ve yüksek beygirliyi tercih et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla dsg olayını mutlaka düşün. bende 2010 manuel vardı, çok zor gelmeye başladı vites değiştirme olayı 2013 dsg li scirocco aldım:)
    sen baştan dsg ve yüksek beygirliyi tercih et.

Istanbulda otomatik olmazsa cekilmiyor zaten hocam.Gorusunuz benim icin onemli bende dsg dusunuyorum.Bakalim hakkimizda hayirlisi

• aynen.
    ben de 2013 aracı 15 ay önce 75bin tl ye satın aldım.
    çocuk 2013 yılında 71bin tl ye satın almış:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

2013 yılında sıfır olarak aldığım araç 69 bin lira imiş
    2014 te ayni aracı 84 bin lira olarak almışım

2 sene geçmiş bakıyorum listede opsiyon olarak benimkine yakın olan Allstar donanımı bugun 120 bin liraya satıyorlar.

Şaka gibi..

Daha iyi degilmi hem 2.eli degerlenir hem önune gelen araci almaz apaçi arabasi olma imaji duzelir.35 yasindayim sifir aldim biniyorum canavar gibi.Millet sana bu gitmez diyor onun bana gittigi yaslarda param yoktuki onu alacak diyorum susuyorlar.
  • Valla hocam her dediginize katiliyorum.Ama bendede şöyle bir durum var az olsun trafikte cok gormeyelim degeri anlaşılsın.Mesela qq artik gormekten biktim. cla serisi sanki herkes bu araci almis gibi ama scirocco öyle degil.Bu araci evli cocuklu insanlar pek tercih etmez bende 2 arac olmasa bende almazdim.Ama aracin direksiyonuna oturunca bas gidelim der gibi cok seri şuan tek korkum ilerde degistirince bu seriligi özleyecek olmam.Makas atip yariş yapmak icin degil altimdaki gücü bilip gerektiginde kullanabilecegimi dusunmek bile bu araci keyifli kiliyor.Kazasiz surusler dilerim herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 6 Ocak 2017; 20:57:9 >
  • blueman7 kullanıcısına yanıt
    2012 MODEL DSG CAM TAVAN ALDIM 63.000TLYE BOŞVER SIFIRI
  • Sa

Beyler ,scirocco 150 1.4 dsg allstar 2016 modeli 0 araç için 106 bin fiyat verdiler bu fiyat 2016 içersinde daha mı yüksekti yoksa ötv zammını indirimmiş gibi mi gösterdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: servetbugra

Sa

Beyler ,scirocco 150 1.4 dsg allstar 2016 modeli 0 araç için 106 bin fiyat verdiler bu fiyat 2016 içersinde daha mı yüksekti yoksa ötv zammını indirimmiş gibi mi gösterdiler

o fiyata düşüyorlarsa bence çok iyi fiyat. 2017 model 145bin gözüküyor. net fiyat 70bini geçtiği için ötv dilimi çok etkiledi.
    6 ay önce 110tl civarıydı liste fiyatı
  • Çok yakıyormuş ya 😞 Cebini yorar diyorlar benzin olmuş 5 birde araba 9 lt falan yakıyor beni yakıt konusunda ikna edemedi scirocco

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.