Şimdi Ara

SCIROCCO (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
271.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ofozkan92

Kullandıgım arabalar hep manueldi şimdiye kadar. Sadece tırlar otomatik ama onun tadı bi baska:) Opsiyonel bi araç bakayım ben o zaman. Hepsi olursa en azından keske demem ileride. Bide benim bütcem max 56 -57 bin. İlanlara baktım ama iyi arabalar iyi para hep :) Dandik hor kullanılmıs bi araçta almak istemiyorum napacam bilmiyorum kafam karıstı:)

O zaman işin zor hocam o fiyata cam tavan zenon far hız sabitleyici gibi özellikleri kafandan çıkarman gerek. Temiz araçlar 60-65 aralığından başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofozkan92

Kullandıgım arabalar hep manueldi şimdiye kadar. Sadece tırlar otomatik ama onun tadı bi baska:) Opsiyonel bi araç bakayım ben o zaman. Hepsi olursa en azından keske demem ileride. Bide benim bütcem max 56 -57 bin. İlanlara baktım ama iyi arabalar iyi para hep :) Dandik hor kullanılmıs bi araçta almak istemiyorum napacam bilmiyorum kafam karıstı:)

o fiyata 122 lik rocco al. eğer seni kesmez ise yazılım yaptır.
    ben öyle yaptım çok memnunum.
  • 122 likler yazılım ile aracı yormkadan kaç hp ye kadar yükseliyor. 2008 passat 1.4 tsi motorunu kullanmaktayım. Turboyu cok ama cok güzel ayarlamıslar. İntercoller ile uyumu nasıl onu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endem15

122 likler yazılım ile aracı yormkadan kaç hp ye kadar yükseliyor. 2008 passat 1.4 tsi motorunu kullanmaktayım. Turboyu cok ama cok güzel ayarlamıslar. İntercoller ile uyumu nasıl onu merak ediyorum

160'lığı 205-210 beygir yapıyorlar. 122'lik de sanırım 150-160 beygir arasında olur.
  • 122lik sciroccoma ben yazılım yaptırdım. ancak en soft şekilde ayarlattım ortalama 145 hp oldu. tork 240Nm oldu. gayet tatmin ediciydi.
    şimdi onu satıp 160lık dsg aldım. 160 lığa yazılım dusunmuyorum ancak 205hp yapabiliyorlar. motora ekstra parçalar taktırılarak 240 hp ye kadar çıkarılabiliyor. ancak bu ne kadar saglıklı onu bilemem.
  • 122 'lik düşünürsen benim aracım satılık. Buradan inceleyebilirsin 232944297 ilan numarası.
    Ben Manisa ' dan Denizli ye gidip geldim 6.3 litre yaktı yol boyunca toplam git gel.
    122'lik ler ekonomik kullanımda bana göre 1- 1.5 litre daha az yakıyor.
    Ama performans ve tuning için 160lık mantıklı.
  • 160'lık scirocco sahibiyim izmit ankara arası otobanda 120 km ortalama hız ile 5,8-6,0 görüyorum aracım stok. Adana-Samsun arası 110 km ortalama hız ile gittim ki o yol otoban değil yaklaşık 1 depo ile 780 km gittim bilgisayarda hala 20 km gidebilir uyarısı vardı Samsuna vardığımda.
  • Sahibinden'de neden 2011 sonrası bu arac yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Sahibinden'de neden 2011 sonrası bu arac yok ?

var hocam bir yanlışlık olmuştur soldan sadece 2011 olanları seçmiş olabilir misiniz ? 2011 ve sonrası araçlar için link aşağıda ilettim

• quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

quote:

var hocam bir yanlışlık olmuştur soldan sadece 2011 olanları seçmiş olabilir misiniz ? 2011 ve sonrası araçlar için link aşağıda ilettim

http://www.sahibinden.com/volkswagen-scirocco?a5_min=2011&address_country=1

Evet yanlis gormusum :) peki kasa değişikliği oldu mu bu aracta birde 2. El durumu nasıl piyasasi

• quote:

quote:

quote:

Evet yanlis gormusum :) peki kasa değişikliği oldu mu bu aracta birde 2. El durumu nasıl piyasasi

evet oldu hocam 2015 yeni kasa. Birde 2014 haziran sonrası makyajlı kasa işlemi oldu. Onu şu şekilde ayırt edebilirsiniz 2014 haziran sonrasında makyajlı kasalarda ortada 3 adet spor gösterge var teyibin üst konsolunda duruyor. 2. el piyasası biraz karışık motor gücü , ekstra donanımlar , renk gibi birçok unsur işin içine giriyor. zaten fark etmişsinizdir çok farklı fiyatlar var sitede. Bunun nedeni yukarda saydığım unsurlar gibi ekstralar çok fark ettiriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet oldu hocam 2015 yeni kasa. Birde 2014 haziran sonrası makyajlı kasa işlemi oldu. Onu şu şekilde ayırt edebilirsiniz 2014 haziran sonrasında makyajlı kasalarda ortada 3 adet spor gösterge var teyibin üst konsolunda duruyor. 2. el piyasası biraz karışık motor gücü , ekstra donanımlar , renk gibi birçok unsur işin içine giriyor. zaten fark etmişsinizdir çok farklı fiyatlar var sitede. Bunun nedeni yukarda saydığım unsurlar gibi ekstralar çok fark ettiriyor.

55-60 Bin tl ya hangi modeli uygun olur acaba.Makyajli kasa baya pahali baktim da

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

55-60 Bin tl ya hangi modeli uygun olur acaba.Makyajli kasa baya pahali baktim da

o fiyat aralığında 2011 ve 2012 bulabilirsiniz beyaz manuel 122 veya 160 beygir iyi araştırılması lazım. o fiyat aralığında full ve temiz bulmak zor. Bazı tavsiyeler veriyim istiyorsanız. Cam tavana pek gerek yok zaten full açılmıyor arka kısmı 2-3 santim yukarı kalkıyor. Otomatik vitese gerek yok bence çok yoğun bir trafikte kullanmıcaksanız otomatik vites almayın zaten 2012 den öncesinde sıkıntılı dsg çok var. zenon fara da gerek yok normal far da gayet iş görüyor. Bunlardan feragat ederek az kullanılmış temiz scirocco bulursanız alabilirsiniz. orası burası oynanmış araç da almanızı tavsiye etmem. İlk defa bu tür bir araç alacaksanız ve pek bilginiz yok ise oynanmamış araç almanız daha mantıklı içine girdikçe ve arabayı öğrendikçe ileride değiştirirsiniz isteğe bağlı olarak modeli yükseltilsiniz veya kendi aracınızda güvendiğiniz yerlerde kendiniz oynama yaptırırsınız kafanız rahat olur.

• sciroccoturk.com yalan olmuş
  • 67 bin tl 2013 model scirocco aldim icinde ne far ayari var yukseklik alcaklik nede hiz sabitleyicisi var bu nasil araba ya yemin ediyorum vw den sogudum he alirken sorun etmedim ama sonradan insan eksiihi goruyor cam tavan var ama far ayari yok boyle sacmalikmi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2012 model 7 ileri otomatik 160 ilk scirocco almayı düşünüyorum, 2. El tüm seçenekleri kontrol ettim merak ettiğim bazıları dsg f1 yazmış ilana bazıları triptonik yazmış... Aklıma takılan şey bu model araçların farklı şanzıman seçenekleri varmı, yani F1 dedikleri koldan vites değiştirme ve dsg hepsinde varmı yoksa F1 olmayan otomatikleri de mi var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredemirci

Arkadaşlar 2012 model 7 ileri otomatik 160 ilk scirocco almayı düşünüyorum, 2. El tüm seçenekleri kontrol ettim merak ettiğim bazıları dsg f1 yazmış ilana bazıları triptonik yazmış... Aklıma takılan şey bu model araçların farklı şanzıman seçenekleri varmı, yani F1 dedikleri koldan vites değiştirme ve dsg hepsinde varmı yoksa F1 olmayan otomatikleri de mi var?

Hepsi aynı şanzıman hepsi DSG. Bildiğim kadarı ile hepsinde kulakçık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

67 bin tl 2013 model scirocco aldim icinde ne far ayari var yukseklik alcaklik nede hiz sabitleyicisi var bu nasil araba ya yemin ediyorum vw den sogudum he alirken sorun etmedim ama sonradan insan eksiihi goruyor cam tavan var ama far ayari yok boyle sacmalikmi olur

Hocam

Far yükseklik alçaklık ayarı nası olmaz. farları açıp kapadığınız yerin hemen sağında olması gerekli.Aşağıdaki linkteki gibi olması lazım. Diğer yazdıklarınız opsiyonel olarak var. Alırken bunları var dediler ise aldığınız kişi ile görüşmeniz gerekli.

http://www.uzmanaraba.com/wp-content/uploads/2012/11/Volkswagen-Scirocco4.jpg

• xenon far var ama kitapçıktaki gibi kenarda far açma düğmesinin yanında ayar yeri yok internetten bakıyorum başka arabalarda var bende yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

xenon far var ama kitapçıktaki gibi kenarda far açma düğmesinin yanında ayar yeri yok internetten bakıyorum başka arabalarda var bende yok

Sonradan takılma sadece zenon fardan oluşan zenon olmasın hocam sendeki ? Benim aracım da öleydi zenon far var dendi bende dikkat etmedim. Aracı eve getirdim sonradan fark ettim zenonlar sonradan sadece ampul olarak takılmış 2 tanede beyin var sağ ve sol çamurluğun orda içe gizlenmiş şekilde. Sizin dediğiniz gibi otomatik ayar yok o yüzden de TÜV den geçmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.