Y

Çavuş
04 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Evet arkadaşlar benim 16.02.2019 tarih sevk olarak bedellim buraya çıktı. Eğer daha önce burada yapan yada benim gibi yapacak olan varsa bu başlık altına birbirimize yardımcı olabilir diye düşündüm. Herkese iyi forumlar.
Arkadaşlar ofise ara sıra renkli çıktı alabilmek için bir ucuz yollu yazıcı istiyorum. Kriter olarak renkli çıktı özelliği , ucuz bir cihaz olması ve kartuşlarının ucuz olması veya kendimiz doldurabildiği yine basit ve ucuz bir yolu olması. Belki çok şey istiyorum ama herhalde günümüzde böyle bir yazıcı vardır.
https://www.hepsiburada.com/canon-pizma-mg3051-wi-fi-fotokopi-tarayici-murekkep-puskurtmeli-yazici-tipali-kartus-sistem-p-HBV00000BNEEF

Böyle birşey buldum ama kartuş fiyatları yada dolum fiyatları ile ilgili bilgiye sahip değilim sizce uygun olurmu?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda ;
İşlemci : intel i3 8100 - 570TL
Anakart : Msi H310M - Pro Vdh - 375TL
Ram : Team DDR4 8GB 2666MHz T-Force Dark Gaming Soğutuculu - 490TL
Ekran K.: Msi GeForce Gtx 1050 Ti 4Gt Lp - 820TL
Ssd : Hi Level Ultra 240 Gb - 550-530Mb - 300TL
Psu : High Power 600W 85+ Bronze - 245TL
Kasa : Power Boost Royal Vk-G1008S - 145TL

Bütün parçalar sıfır alındı fakat iptal edip değiştirme şansım var ama toplam en fazla 100-200TL daha para verebilirim daha fazla şimdilik zor.

Şunun yerine şu daha iyi olur fiyat farkıda az diye önerisi olan arkadaşlarımın önerilerine açığım.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim...
YANLIŞLIKLA AÇILMIŞTIR SİLİNEBİLİR
Arkadaşlar peugeot 208 1.2 vti access model araç aldım. Araba gerçekten boş almışken 6.000 TL verip dolusunu almak çok daha mantıklıymış aldıktan sonra farkettim :)
Sizlere sorum 208 smeg ekranı sonradan taktırılabiliyor mu?

Aynalar kaplama yaptırılabiliyor mu?(mat beyaz ve araba kaplamaları gibi?)

1.2 Vti 82hp lik 3 silindirli bi motor var üstünde yakıt tüketimi alalı 3.000 KM oldu 5.9 ortalama bence gayet iyi. Sizce 17'' jant takarsam yakıt ne kadar artar? Bide chip yapıp 9hp daha alsam yakıta olumlu yansır mı?

Şimdiden herkeze teşekkürler iyi forumlar.

Dip Not:Clio , C3 , polo , micra , 206 , fiesta , getz , corsa gibi bu segmentteki çoğu arabayı sürdüm bence aralarındaki en iyi sürüş zevkine ve viraj alımına sahip araç almayı düşünen arkadaşları dolu paketini şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaşlar netbook almak istiyorum. Sadece Football Manager oynamak istiyorum. başka oyun moyun oynamam ben bide hdmi dan tv ye bağlayıp rahatça sörf ve müzik dinlemek isterim.
700TL ye kadar bütçem var. Bilgili arkadaşların aydınlatması dileğiyle herkeze iyi forumlar.
Hakkında
Meslek: Emlak Danışmanı
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Sony Vaio
Otomobil
Peugeot
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
turktelekom
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Ses Sistemi
Creative
Motosiklet
Honda
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Ekran Kartı
MSI
Formula 1
McLaren
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 121
İkinci El Bölümü Mesajları: 82
Konularının görüntülenme sayısı: 8.805 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.