Şimdi Ara

SCIROCCO (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
270.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO

quote:

4. SCİROCCO gününe katılan arkadaşlardan birisi yazmıştı sanırım Torwak'tı. Eski mesajlara dönüp bakamayacağım şimdi, 1.4 aracını 210 HP yaptıran arkadaşla irtibata geçebilen varmı? Bu arkadaş 160 HP den 210 HP ye çıktığında yakıt sarfiyatı ne kadar artmış? Eskiden bir depo ile kaç km yapıyormuş? 210 HP olduktan sonra kaç km gitmeye başlamış ? Temas kurabilen olursa sevinirim rodaj tamamlanınca bende düşünmüyor değilim..

Cevap gelmedi arkadaşlar?

chiple 210hp ye yükseltilen sciroccoyu buluşmada torwak, arko ve ben kullandık. ama sana şunu söyleyebilirim; 3000tl ye muazzam bir güç yapmış, araçta 4 kişi olmamıza rağmen ivmelenme müthiş resmen sırtımızı yatırdı koltuğa. indikten sonra saatlerce konusu oldu. üçümüzde gaza dibine kadar bastırıp kullandık ve yakıt tüketimi consumption 1 : 11,3lt/100km idi.

• Arkadaşlar aklıma takılan bi soru var sizin fikirlerinizi ve fiyat tahminlerinizi almak istedim..

Şimdi orjinal body kit 3500 TL yaklaşık olarak.Ki buna işçilik dahil değil sanırım. Sagitta jantın tanesi 380 Euro toplamda 1520 Euro yapıyor ki buna da lastik dahil değil sanırım.

Şimdi sorum şu body kit+4 Sagitta Jant+ montajın yaklaşık fiyatı 5000 Euro yu geçer mi sizce?

Bu arada buluşma resimleri inanılmaz olmuş gerçekten. Maşallah nazar değmesin, iyi günlerde kullanmak nasip olsun diyorum hepinizin arabasına..Darısı bizim başımıza inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 29 Ağustos 2009; 13:53:28 >
  • hep beyaza hayran kaldık durduk ama buda feciymis ya

fiyatıda cok uygun gibi scirocco alıcaklara duyurulur

• wolksvagen bu sefer kalitesini dahada öne sürmüş performans ve görünümüyle en çok sevdiğim araçların arasına hiç zorlanmadan girdi.

SCIROCCO
  • wolksvagen scirocco1.4 tsı 160 hp
  • scirocco

SCIROCCO
  • Merhaba arkadaşlar,

Scirocco gibi muhteşem bir araca sahip olup konuyla ilgili kendimize ait bir site ve forumumuzun olmaması açıkçası beni üzüyordu. Bu nedenle hepimizin rahatça takip edebileceği ve arabalarımızla ilgili haberleri, gelişmeleri paylaşabileceğimiz keyifli bir ortam oluşturmak istedim. Lütfen unutmayın ki bu site hepimize ait o nedenle istediğiniz veya görmeyi umduğunuz konuları lütfen forumda paylaşın, elimizden geldiği kadarıyla sizleri kırmamaya çalışacağız.

Hepinizi forumumuza bekliyorum.
    WWW.SCIROCCOTURK.COM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 30 Ağustos 2009; 19:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Merhaba arkadaşlar,

Scirocco gibi muhteşem bir araca sahip olup konuyla ilgili kendimize ait bir site ve forumumuzun olmaması açıkçası beni üzüyordu. Bu nedenle hepimizin rahatça takip edebileceği ve arabalarımızla ilgili haberleri, gelişmeleri paylaşabileceğimiz keyifli bir ortam oluşturmak istedim. Lütfen unutmayın ki bu site hepimize ait o nedenle istediğiniz veya görmeyi umduğunuz konuları lütfen forumda paylaşın, elimizden geldiği kadarıyla sizleri kırmamaya çalışacağız.

WWW.SCIROCCOTURK.COM

HELAL SANA TORWAK,
    muazzam bir forum olmuş, sanada bu yakışırdı:)

• arkadaslar bu aracta sanırım standartında bi-xenon yok? hic ekleteniniz oldu mu bunu oposiyon dan ne kadar tutuyor acaba? veya opsiyondan ekleme var mı daha dogrusu bunu soruyim bi önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar bu aracta sanırım standartında bi-xenon yok? hic ekleteniniz oldu mu bunu oposiyon dan ne kadar tutuyor acaba? veya opsiyondan ekleme var mı daha dogrusu bunu soruyim bi önce.

Bi-Xenon araçta standart değil. Fakat bende var, standart fiyatının üzerine 1200€ gibi bir fiyat ekliyor. Sonradan takıtırırken ne kadar bir işçilik uygulanır açıkçası bilemiyorum. Ama çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Bütçeniz varsa taktırın işçilik dahil 1500-1700€ gibi bir rakam tutacağını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Merhaba arkadaşlar,

WWW.SCIROCCOTURK.COM

aktivasyon kodu gönderimi ile ilgili sanırım sorun var üyeliğimi aktive edemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GS_1905

Arkadaşlar aklıma takılan bi soru var sizin fikirlerinizi ve fiyat tahminlerinizi almak istedim..

Şimdi orjinal body kit 3500 TL yaklaşık olarak.Ki buna işçilik dahil değil sanırım. Sagitta jantın tanesi 380 Euro toplamda 1520 Euro yapıyor ki buna da lastik dahil değil sanırım.

Şimdi sorum şu body kit+4 Sagitta Jant+ montajın yaklaşık fiyatı 5000 Euro yu geçer mi sizce?

Bu arada buluşma resimleri inanılmaz olmuş gerçekten. Maşallah nazar değmesin, iyi günlerde kullanmak nasip olsun diyorum hepinizin arabasına..Darısı bizim başımıza inşallah..

3500€ dan fazla tutmaz.

• Hakan abi selam. Yolculuk nasıldı ? Kaç km'ye geldi Scirocco ?
  • quote:

aktivasyon kodu gönderimi ile ilgili sanırım sorun var üyeliğimi aktive edemiyorum

Sorun çözüldü... aktivasyonlarınız manuel olarka yapıldı. Sanırım artık sorunsuz olarak siteye bağlanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar aklıma takılan bi soru var sizin fikirlerinizi ve fiyat tahminlerinizi almak istedim..

3500€ dan fazla tutmaz.

Hocam yalnız VW Sagittaları satarken 19 inç lastikleri dahil etmeden satıyor sanırım. Ki 19 ların tanesi yaklaşık 900-1000 tl olsa 2000 Euro falan eder.. Sanki rahatlıkla 5000 Euro'yu geçer gibi duruyor.Ben mi yanılıyorum acaba?? Lastikleri de veriyorlar mı jantın yanında..

• @Torwak

Hocam bu arada eline sağlık muazzam bi site olmuş.. Artık Scirocco-net.co.uk ve club-scirocco.es'deki arkadaşlarda bu siteyi ziyaret etmeye başlar.

Bi gün Scirocco sahibi olma dileğiyle kaydımızı yaptırdık bizde siteye :)
  • Çok teşekkürler. İnşallah sizde en yakın zamanda aracınıza kavuşursunuz.
  • eğer ki1500 eu civarına xenon ekleniyosa iyiymis.zaten qudi a3 lerde bile 1500-1600 eu gibi bi rakama cıkıyor aynı bi-xenon.
  • quote:

quote:

quote:

3500� dan fazla tutmaz.

Hocam yalnız VW Sagittaları satarken 19 inç lastikleri dahil etmeden satıyor sanırım. Ki 19 ların tanesi yaklaşık 900-1000 tl olsa 2000 Euro falan eder.. Sanki rahatlıkla 5000 Euro'yu geçer gibi duruyor.Ben mi yanılıyorum acaba?? Lastikleri de veriyorlar mı jantın yanında..

Kesinlikle lastikler hariç fiyat bu...

• Roccomu 3-3.5cm alçaltmak istiyorum amortisörleri de değiştirmem gerekir mi?Eibach düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.