Şimdi Ara

SCIROCCO (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
271.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın hasar kaydı 0. değişeni boyası hiç bir kusuru yoktu. sağında solunda ufak tefek tırnak buyuklugunde ezme ve hafif çizikler vardı onları da mini onarım ile düzelttirdim araç sıfır gibi oldu.
    2014 ağustosta 2008 opel corsa + 23 bin tl para vermiştim.
    şu an bu durumda bir scirocco 53bin tl den aşağı değil:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 3 Kasım 2015; 19:08:01 >

• Aracım satılık almak ısteyen arkadaşlar olursa iletişime geçsinler;

2012 Scirocco 1.4TSI 160PS Manuel Beyaz 30K km de

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz,2012-vw-scirocco-sunroof-plusbixenon-plusk.ayna-pluscc-plusalarm-plusgerikamer-221251813/detay/
  • Selamın aleyküm arkadaslar. Bende 1.6 TDCİ Focus2'mi satıp scirocco ailesine katılmayı düsünüyorum fakat arastırdıgım kadarıyla yakıt konusunda sanki beni üzecek gibi:) Sizden sehir ici / uzun yol yakıt tüketimleri hakkında bilgi edinmek istiyorum. Ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim:) Simdiden tesekkürler herkeze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofozkan92

Selamın aleyküm arkadaslar. Bende 1.6 TDCİ Focus2'mi satıp scirocco ailesine katılmayı düsünüyorum fakat arastırdıgım kadarıyla yakıt konusunda sanki beni üzecek gibi:) Sizden sehir ici / uzun yol yakıt tüketimleri hakkında bilgi edinmek istiyorum. Ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim:) Simdiden tesekkürler herkeze.

şehir içinde ne kadar kaldığına bağlı ancak 10lt altına düşürmen çok zor.
    şehir dışı ise 120km ortalama ise 7lt değerini rahat görebiliyorsun.
    benim ortalamam genelde 8.5lt civarında oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 9 Kasım 2015; 23:12:48 >
  • Ofozkan92 O kullanıcısına yanıt
    şehir içi kavramı çok göreceli. hangi ilde yaşadığına ve kullanım tarzına göre değişir. ben trabzondayım ve ortalama tüketimim yazın 6,7lt, kışın 7lt. günde 40km yol yaparım. burada trafik yoğunluğu yok ama benim güzergağımın 3kmsi çok dik yokuştur. bu yolu 2 ve 3. viteslerle gidebiliyorum. sahilde uzun yolda 5 lt ortalamayla gidiyorum. sahilde genelde 90km ile giderim. benimkisi 122hp idi. satmak zorunda kaldım.
  • quote:

Selamın aleyküm arkadaslar. Bende 1.6 TDCİ Focus2'mi satıp scirocco ailesine katılmayı düsünüyorum fakat arastırdıgım kadarıyla yakıt konusunda sanki beni üzecek gibi:) Sizden sehir ici / uzun yol yakıt tüketimleri hakkında bilgi edinmek istiyorum. Ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim:) Simdiden tesekkürler herkeze.

Arkadaşların da dediği gibi şehre göre değişir istanbulda isen 10 lt yi görürsün. Ben adanadayım en fazla 8 - 8,5 lt görüyorum. Uzun yolda 120 ortalama ile 7 litreyi geçmessin. ortalama 140 ile gidersen 8 litre oluyor. 140 ve üzerinde fazla yakmaya başlıyor. Aracı aldığımdan beri genel ortalamam 6,7 lt. aracım 160 bg manuel. Dikkat etmen gereken konu ışıklarda gaza gelip sürekli yardırarak kalkarsan 10 litreyi görürsün. Benim gibi ışıklarda hafif haraketten sonra hemen 2. vitese takarsan değerlerin epey düşer. Umarım yardımcı olabilmişizdir şimdiden hayırlı olsun aracın

• Cevaplarınız icin cok tesekkür ederim. Ben Konyanın beysehir ilcesinde ikamet ediyorum ve burda kullanıcam arabayı. 8 litre civarı yakarsa cok problem olmaz benim icin ama öyle 10 11 lt yakarsa bütceme uyduramam cünki cok gezen biriyim :) Bir de bi kac kişiden arabanın icinin dar ve kullanıssız oldugunu duydum. Ne derece dogru ? HB sonucta sedan gibi olamaz tabiki ama benim boyum 1.85 rahatlık konfor acısından yorumlarınızı alabilir miyim ? Tekrar tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

quote:

Cevaplarınız icin cok tesekkür ederim. Ben Konyanın beysehir ilcesinde ikamet ediyorum ve burda kullanıcam arabayı. 8 litre civarı yakarsa cok problem olmaz benim icin ama öyle 10 11 lt yakarsa bütceme uyduramam cünki cok gezen biriyim :) Bir de bi kac kişiden arabanın icinin dar ve kullanıssız oldugunu duydum. Ne derece dogru ? HB sonucta sedan gibi olamaz tabiki ama benim boyum 1.85 rahatlık konfor acısından yorumlarınızı alabilir miyim ? Tekrar tesekkürler.

Hunharca basmadığın sürece 11 litreye çıkamazsın merak etme

Bide şu genişlik mevzusunu açığa kavuşturyim, araç klostrofobik mi evet ama dar mı kesinlikle dar değil. Camlar ufak, bununla orantılı olarak kapı çizgisi yukarıda olduğu için vede iç döşeme koyu renk olduğundan birçok insana dar gibi geliyor ama değil. Benim boyum 188, hiçbir problem yaşamıyorum, ön taraftaki yaşam alanı gayet yeterli.

Arka taraf dersen evet arkası dar ama bunu da kendi klasmanındaki araçlarla kıyaslarsan çoğundan geniş. (TT, RCZ vs)

O zaman problem yok arka koltukları cok kullancamı sanmıyorum cünki 2 adet sedan focus var 1 ini satıp sciroccoya cevircem öteki garajda yatacak is düşmediği sürece :) Burda da yokki bi scirocco örnek olarak incelesem :D Bide aklıma girdiler Opel Astra HB 1.3 Dizel EcoFlex mi ne cok iyi yakıtı mükemmel felan diye ikisini kıyaslayabilir miyiz ? Astranın tek artısı 4 kapı olması benim icin ve astra daha kalıplı duruyor sanki:)

• quote:

Cevaplarınız icin cok tesekkür ederim. Ben Konyanın beysehir ilcesinde ikamet ediyorum ve burda kullanıcam arabayı. 8 litre civarı yakarsa cok problem olmaz benim icin ama öyle 10 11 lt yakarsa bütceme uyduramam cünki cok gezen biriyim :) Bir de bi kac kişiden arabanın icinin dar ve kullanıssız oldugunu duydum. Ne derece dogru ? HB sonucta sedan gibi olamaz tabiki ama benim boyum 1.85 rahatlık konfor acısından yorumlarınızı alabilir miyim ? Tekrar tesekkürler.

Merhaba Hocam

arkadaşın da dediği gibi klostrofobik değilse araca binecekler özellikle arkaya binecekler için diyorum araç gayet geniş. neredeyse bir golfün içi kadar geniş. ön tarafta oturacaklar için hiç bir sıkıntı yok hatta yayla gibi diyebiliriz. Ben 1.86 boyundayım önde çok rahat ediyorum.Hatta bir seferinde kendi oturma pozisyonumda arka koltuğa geçip oturdum hiç bi sıkıntı çekmedim. Konyada VW satışta filan kesin vardır araç git incele bence veya sahibinden sitesinde konyada satan biri elbet vardır onunla konuş aracınıza bakmak istiyorum de buluş bir yerde incele aracı aklında soru işareti kalmasın. Arka kısmı fazla kullanmayacağını söylemişsin o zaman cam tavan almana da gerek yok bence zaten cam tamamen açılmıyor sadece 2-3 cm arka kısmı yukarı kalkıyor ekstra para vermene değmez ileri ki zamanlarda su sızması ses yapması gibi sorununda kalmaz. Ben arabamı almadan önce 4-5 ay aracı araştırdım inciğini cinciğini öğrendim ondan sonra aldım. Tabi karar senin. O zaman 4 araç arasında gidip geliyordum RCZ - BMW 1.16 - 308 CC ve Scirocco kararım belli zaten :)

• Ofozkan92 O kullanıcısına yanıt
    sizin memleket düz olduğu için araç 8 litre de yakmaz. aracın koltuk kenarları baya yüksek ve koltuk da alçak konuşlandırılmasından dolayı iniş binişler normal araçlar gibi rahat değil. ama bir kere oturdunuz mu sizi desteklediği için rahat edeceksiniz. baş mesafesi baya iyi. sıkıntı yaşamazsınız. ayrıca arka koltukların diz mesafesi çok iyi.
  • Ekonomi önemli cünki focus 25 kurus yakarken bi anda 50 kurusa gecersem dokunur hocam Ben merkeze 90 km mesafede bulunan Beysehir ilcesindeyim. Konyaya gidicem önümüzdeki haftasonu ve bayiden incelicem:) Cam tavan konusuna bende sıcak bakmıyorum 2-3 cm den fazla acılmadıgını biyerde okumustum. Peki bu 120 ps olanların yakıtları nasıl ? Ne kadar fark var 160 ps ile ? 8 litre yakarsa 30 kurusa tekabül eder ve hicbi problem olmaz :)
  • quote:

Ekonomi önemli cünki focus 25 kurus yakarken bi anda 50 kurusa gecersem dokunur hocam Ben merkeze 90 km mesafede bulunan Beysehir ilcesindeyim. Konyaya gidicem önümüzdeki haftasonu ve bayiden incelicem:) Cam tavan konusuna bende sıcak bakmıyorum 2-3 cm den fazla acılmadıgını biyerde okumustum. Peki bu 120 ps olanların yakıtları nasıl ? Ne kadar fark var 160 ps ile ? 8 litre yakarsa 30 kurusa tekabül eder ve hicbi problem olmaz :)

düzgün kullandığın sürece 8lt yi geçmezsin. 122lik ve 160lık arasında bir fark yok yakıt tüketiminde. ancak 160lık ile basarsan ciddi farklar oluşur cunku 160lık cift kavramalı oldugu icin daha çok benzin tüketiyor.
    160lık 0 yok ancak su an. 125 ve 150hp DGS nin satışları var su an. benim fikrim 2 el temiz 160lık alman.
    cam tavan icin ekstra para vereceksen evet gerek yok. 2-3 cm yukarıya (dikey) açılıyor doğru. ancak yatay olarak üzerindeki cam tavanı (20cm) komple açıp kapatabiliyorsun.

• quote:

Ekonomi önemli cünki focus 25 kurus yakarken bi anda 50 kurusa gecersem dokunur hocam Ben merkeze 90 km mesafede bulunan Beysehir ilcesindeyim. Konyaya gidicem önümüzdeki haftasonu ve bayiden incelicem:) Cam tavan konusuna bende sıcak bakmıyorum 2-3 cm den fazla acılmadıgını biyerde okumustum. Peki bu 120 ps olanların yakıtları nasıl ? Ne kadar fark var 160 ps ile ? 8 litre yakarsa 30 kurusa tekabül eder ve hicbi problem olmaz :)

Merhaba Hocam

Yakıt değeriniz 35 kuruşu geçmez tahminimce. 120 ve 160 arasında en fazla 100 kilometrede 0.5 litre fark yapar 160 lık eğer 90-100 km hızlarda gidecekseniz daha az yakar forumlardan inceleyip araştırabilirsiniz. Ama ahım şahım bi fark yok. 160 lıkların tutulma nedeni daha performanslı ve satışı 120liklere göre daha kolay. fiyatlardan da görülebileceği gibi aralarında en az 5000 TL lik bir fark var. tavsiyem 160 lık almanız.

• 160 lık en mantıklısı olcak:) Cam tavana gerek yok diye düsünüyorum ama farklı bi hava katıyor ilanlara bakınca:) (bizim burda trafik lambası 5-6 tane anca var :D) Düzgün kullanırım öyle hor kullanmam kıyamam ben arabama ama yeri gelicek illaki bi köklicem o zaman yaksın problem değill:) Normalde 8 litre yakarsa o da sorun olmaz benim icin. Acıkcası söyle söyleyeyim bizde tırlar vs var anlasmalı oldugumuz petrole giderim(Petrol ofisi) depoya yanasır doldururum hesaba yazarlar sonra toplu ödemeler yapılır :) Sadece keyfi gezmelerim icin ayda 1 depoyu gecersem peder beyle sıkıntı olur :) Bide renk tavsiyelerinizi ögrenebilir miyim ? :) Kırmızı bi hos duruyor sanki :) Ve forumda satan tanıdık bildik tavsiye edebiliceginiz vs bi araç varsa bilgimiz olsun. Bide LPG olayı bunlarda hic görmedim uyusmazlık mı var motorla ?
  • quote:

160 lık en mantıklısı olcak:) Cam tavana gerek yok diye düsünüyorum ama farklı bi hava katıyor ilanlara bakınca:) (bizim burda trafik lambası 5-6 tane anca var :D) Düzgün kullanırım öyle hor kullanmam kıyamam ben arabama ama yeri gelicek illaki bi köklicem o zaman yaksın problem değill:) Normalde 8 litre yakarsa o da sorun olmaz benim icin. Acıkcası söyle söyleyeyim bizde tırlar vs var anlasmalı oldugumuz petrole giderim(Petrol ofisi) depoya yanasır doldururum hesaba yazarlar sonra toplu ödemeler yapılır :) Sadece keyfi gezmelerim icin ayda 1 depoyu gecersem peder beyle sıkıntı olur :) Bide renk tavsiyelerinizi ögrenebilir miyim ? :) Kırmızı bi hos duruyor sanki :) Ve forumda satan tanıdık bildik tavsiye edebiliceginiz vs bi araç varsa bilgimiz olsun. Bide LPG olayı bunlarda hic görmedim uyusmazlık mı var motorla ?

Aynen benim kafadasın hocam şehir içinde gazlamam ayda yılda bir tatile filan giderken 257 km hızı görürüm :) oda motoru açmak için. İlk tercih mavi ikinci tercih kırmızı olsun son tercihiniz beyaz olsun. renk konusunda beyaz ile mavi arasında neredeyse 5-10 bin TL fark var aynı özelliklerdeki araçlarda. Benim aracı bulamasaydım ben siyah alacaktım kırmızı genelde bayan işi olduğu için pek tercihim olmadı. Tabi zevkler ve renkler farklıdır 3 aracı resimlerde yan yana koyun en çok gözünüz hangisine gidiyorsa onu alın. Mavi genelde pek bulunmuyor ben mavi için 4 ay aradım sahibindencom da :) mavi ve hiç oynanmamış bulmak az kilometrede gerçekten zor iş.

LPG olayını unuttum. O ise uyumsuz. Sadece bir forumda lpdi diye bir şey var onu yaptıran gördüm ve sanırım 12bin TL ödemişti hem pahalı hem tehlikeli. araştırmalarımda gaz motora kadar sıvı olarak geliyor tüm yakıt aksamı değişiyor aracın. lpg de ise tüpten çıkarken gaz olarak gidiyor motora direk yanma oluyor.Bilgilerim yanlış olabilir çünkü bir sene önce forumlarda okuduğumu yazıyorum. LPDİ nin aracın beygirinide 5-10 beygir arttırdığını okumuştum normal lpg gibi değil sadece 1 kişi de olması da beni düşündürdü ileride herhangi bir sıkıntı çıktığında elinizde kalır araç ayda 50 TL fazla veririm kafam rahat olur bence hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TremoR666 -- 18 Kasım 2015; 16:56:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

quote:

160 lık en mantıklısı olcak:) Cam tavana gerek yok diye düsünüyorum ama farklı bi hava katıyor ilanlara bakınca:) (bizim burda trafik lambası 5-6 tane anca var :D) Düzgün kullanırım öyle hor kullanmam kıyamam ben arabama ama yeri gelicek illaki bi köklicem o zaman yaksın problem değill:) Normalde 8 litre yakarsa o da sorun olmaz benim icin. Acıkcası söyle söyleyeyim bizde tırlar vs var anlasmalı oldugumuz petrole giderim(Petrol ofisi) depoya yanasır doldururum hesaba yazarlar sonra toplu ödemeler yapılır :) Sadece keyfi gezmelerim icin ayda 1 depoyu gecersem peder beyle sıkıntı olur :) Bide renk tavsiyelerinizi ögrenebilir miyim ? :) Kırmızı bi hos duruyor sanki :) Ve forumda satan tanıdık bildik tavsiye edebiliceginiz vs bi araç varsa bilgimiz olsun. Bide LPG olayı bunlarda hic görmedim uyusmazlık mı var motorla ?

Aynen benim kafadasın hocam şehir içinde gazlamam ayda yılda bir tatile filan giderken 257 km hızı görürüm :) oda motoru açmak için. İlk tercih mavi ikinci tercih kırmızı olsun son tercihiniz beyaz olsun. renk konusunda beyaz ile mavi arasında neredeyse 5-10 bin TL fark var aynı özelliklerdeki araçlarda. Benim aracı bulamasaydım ben siyah alacaktım kırmızı genelde bayan işi olduğu için pek tercihim olmadı. Tabi zevkler ve renkler farklıdır 3 aracı resimlerde yan yana koyun en çok gözünüz hangisine gidiyorsa onu alın. Mavi genelde pek bulunmuyor ben mavi için 4 ay aradım sahibindencom da :) mavi ve hiç oynanmamış bulmak az kilometrede gerçekten zor iş.

LPG olayını unuttum. O ise uyumsuz. Sadece bir forumda lpdi diye bir şey var onu yaptıran gördüm ve sanırım 12bin TL ödemişti hem pahalı hem tehlikeli. araştırmalarımda gaz motora kadar sıvı olarak geliyor tüm yakıt aksamı değişiyor aracın. lpg de ise tüpten çıkarken gaz olarak gidiyor motora direk yanma oluyor.Bilgilerim yanlış olabilir çünkü bir sene önce forumlarda okuduğumu yazıyorum. LPDİ nin aracın beygirinide 5-10 beygir arttırdığını okumuştum normal lpg gibi değil sadece 1 kişi de olması da beni düşündürdü ileride herhangi bir sıkıntı çıktığında elinizde kalır araç ayda 50 TL fazla veririm kafam rahat olur bence hiç gerek yok.

Zaten simdiye kadar hep dizel kullandım lpg motor ömrünü kısaltıyomus felan cevremden hep olumsuz duydum. Gerek yok fabrika uygun görse lpg takar öyle satardı zaten :) Senede 3-4 kez Antalya(270 km) 10 kez de merkeze gider gelirim(90 km). Gerisi hep sehir ici kullanıcam icin öyle hor kullanmam:) Mavi de güzel ama fiyat baya oynuyor sanki ilanlarda:) Bide manuel mi DSG mi tavsiye edersin ?

• quote:

LPG olayını hiç bilemeyeceğim herhangi bir tecrübem yok o konuda.

Bende çok basmıyorum açıkçası, ani yüklenmelerden, çift vites düşürmelerden kaçınırım. Turbo araç kullanmanın gerekliliği olan kalkışta ve motoru kapatırken 30 sn beklerim vs. Bu tarz kullanılmış bir araç bulursan hiçbir sıkıntı çekmezsin ama hor kullanılmış, ehliyetini yeni almış birinin oyuncağı olmuş acemiliğini atmış olduğu bir araç alırsan ciddi sıkıntı. O yüzden araba kadar sahibine de dikkat et derim çünkü bu aracı bizim gibi kullanan insan sayısı cidden az.

Renk olarak benimki kırmızı olduğu için tarafsız bir yanıt veremeyebilirim Alırken 4 renk vardı kafamda öncelik kırmızıda olmak üzere; Viper yeşili, Mavi ve son olarak siyah. Benim şansıma bir mavi bir de kırmızı araç vardı 1 aya gelen, kırmızı opak renk olduğundan bin lira kadar daha ucuzdu bende mavinin fiyatına hız sabitleyicili bir kırmızı aldım, memnunum

Bu arada bence olmazsa olmaz opsiyonlar: 1) Bi-Xenon 2)Ayna paketi (Ayna pakediyle beraber ışık pakedi de geldiğinden otomatik far, far sensörü, ayna altı ve ayak bölgesi aydınlatmaları ve katlanan aynalar oluyor araçta) DSG ve Düz vites tercihi kişiden kişiye değişebileceğinden onu eklemedim.

Turbo dizel kullandım simdiye kadar:) Genc birinden almak istemiyorum cünki dediğin gibi gencliğin verdigi enerjiyle acıma duygusu azalır bide 160 ps diyoruz :D Bakıyorum öyle ilanlara kafama yatan bi araç var onun linkini atıcam kısa sürede. Ama olmazsa olmazlar konusu çok önemli. Manuel ya da DSG farketmez bana ama DSG bi ara okudugumda vw otomobil grubunda sorun cıkarıyor diye duymustum. Bide hız sabitleyici sportline modelinde standart donanım olarak gelmiyo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofozkan92 -- 18 Kasım 2015; 18:38:39 >

• quote:

quote:

LPG olayını hiç bilemeyeceğim herhangi bir tecrübem yok o konuda.

Bende çok basmıyorum açıkçası, ani yüklenmelerden, çift vites düşürmelerden kaçınırım. Turbo araç kullanmanın gerekliliği olan kalkışta ve motoru kapatırken 30 sn beklerim vs. Bu tarz kullanılmış bir araç bulursan hiçbir sıkıntı çekmezsin ama hor kullanılmış, ehliyetini yeni almış birinin oyuncağı olmuş acemiliğini atmış olduğu bir araç alırsan ciddi sıkıntı. O yüzden araba kadar sahibine de dikkat et derim çünkü bu aracı bizim gibi kullanan insan sayısı cidden az.

Renk olarak benimki kırmızı olduğu için tarafsız bir yanıt veremeyebilirim Alırken 4 renk vardı kafamda öncelik kırmızıda olmak üzere; Viper yeşili, Mavi ve son olarak siyah. Benim şansıma bir mavi bir de kırmızı araç vardı 1 aya gelen, kırmızı opak renk olduğundan bin lira kadar daha ucuzdu bende mavinin fiyatına hız sabitleyicili bir kırmızı aldım, memnunum

Bu arada bence olmazsa olmaz opsiyonlar: 1) Bi-Xenon 2)Ayna paketi (Ayna pakediyle beraber ışık pakedi de geldiğinden otomatik far, far sensörü, ayna altı ve ayak bölgesi aydınlatmaları ve katlanan aynalar oluyor araçta) DSG ve Düz vites tercihi kişiden kişiye değişebileceğinden onu eklemedim.

Turbo dizel kullandım simdiye kadar:) Genc birinden almak istemiyorum cünki dediğin gibi gencliğin verdigi enerjiyle acıma duygusu azalır bide 160 ps diyoruz :D Bakıyorum öyle ilanlara kafama yatan bi araç var onun linkini atıcam kısa sürede. Ama olmazsa olmazlar konusu çok önemli. Manuel ya da DSG farketmez bana ama DSG bi ara okudugumda vw otomobil grubunda sorun cıkarıyor diye duymustum. Bide hız sabitleyici sportline modelinde standart donanım olarak gelmiyo mu ?

Konyada çok sıkıntı çekmeyeceğinden manuel al derim bende manuel aldım. Çünkü DSG de gerçekten sorun var özellikle 2012 den küçük araçlarda.Arkadaşım aldı geçenlerde DSG li araç bir ay geçti geçmedi DSG yalan oldu araç kalkmıo yerinden servis çağırdı aldılar aracı 6.000 TL şanzıman değişti 2000 TL sini kendi ödedi 4000 TL doğuş karşıladı. Heleki scirocco da araç güçlü olduğundan ve ani basış kalkış yaptıklarından 50 60 bin km de başlıyor hatalar. Manuel al kafan rahat olsun kullanmasını biliyorsan emin ol DSG den az yaktırırsın araca. Hız sabitleyicinin standart geleceğini zannetmiyorum ama genede sormak lazım.

• Kullandıgım arabalar hep manueldi şimdiye kadar. Sadece tırlar otomatik ama onun tadı bi baska:) Opsiyonel bi araç bakayım ben o zaman. Hepsi olursa en azından keske demem ileride. Bide benim bütcem max 56 -57 bin. İlanlara baktım ama iyi arabalar iyi para hep :) Dandik hor kullanılmıs bi araçta almak istemiyorum napacam bilmiyorum kafam karıstı:)
  • hız sabitleyicisini 1 sene önce izmir vosmerde 1100 tl ye yaptırmıştım. 800tl ye yetkili serviste zor.
    2.el alınacaksa 2013 yılı öncesi DSG şansızmanlı rocco almak biraz riskli. sıfır alacaksan dusunme hiç DSG al. ancak 2.el alacaksan manuel al. vitesleri zaten şahane geçiyor, debriyajı yormuyor.
    hem vitesli araç kullanmak bana daha çok keyif veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.