Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, takımda 4 stopere ihtiyaç duyacapını söyledi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi'nde Vikingur ile yaptıkları karşılaşmayla ilgili olarak, ''İlk maçın devamı niteliğinde olan bir maçtı. Bizim için çok başarılı geçtiğini söyleyebilirim'' dedi.
Schuster, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri skoru aldıklarını belirtti. Baştan sona maça hakim olduklarını ve bunu rakibe de gösterdiklerini ifade eden Schuster, ''İlk maçın devamı niteliğinde olan bir maçtı. İlk yarıda yaptığımız her şeyde maçı garantiye aldığımızI gösterdik. Bizim için çok başarılı geçtiğini söyleyebilirim. Şimdi Çek ekibiyle yapacağımIz maça bakacağız'' dedi.
Hazırlık maçlarında ve bu karşılaşmada futbolcularından istediklerinin ne kadarını alabildiğinin sorulması üzerine Schuster, ''Şu ana kadar oynadığımız maçlarda takımımın istediğim şeyleri yaptığını görüyorum. Bu, beni mutlu ediyor. Tabii rakipler zorlaştıkça daha fazla güç ortaya koymamız gerekiyor. Çek takımı daha güçlü bir rakip, daha iyi oynamaya çalışacağız'' diye konuştu.
Gerek maçlarda gerek idmanlarda en iyiyi bulmaya çalıştıklarını ifade eden Schuster, en ideal kadronun maç yaptıkça ortaya çıkacağını kaydetti.
Schuster, bu karşılaşmaya çıkarken ilk maçın kadrosunu çok fazla değiştirmeme nedenini ''İlk maçın devamı olacağını düşündüğüm için ilk maçtaki kadroyu çok fazla değiştirmedim'' diye açıkladı.
Bir gazetecinin ''Zapatocny gönderilecek futbolcular listesinde yer alıyordu ama UEFA listesinde adı var. Kalacak mı?'' sorusuna da Schuster, ''Kendisi bu takımda iki sene arka arkaya şampiyon olan tek futbolcu. Takımda 4 tane stopere ihtiyaç var. Takımımda olduğunu görmekten mutluluk duyarım'' cevabını verdi.
ABD'den gelen bir Beşiktaş taraftarı maçı, sabah otelde futbolculara imzalattığı formasıyla izledi. Maç sonrası her iki takımın amblemlerinin bulunduğu pasta kesildi.
Kaynak : NTVSpor
bu schuster bizi yakacak gibi geliyor 2.toschack faciası gibi.
İbrahim Toraman, Zapo, Ferrari, Sivok oluyor bu durumda 4 stoper. Yabancı sayısını kaça düşürmemiz gerekiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
İbrahim Toraman, Zapo, Ferrari, Sivok oluyor bu durumda 4 stoper. Yabancı sayısını kaça düşürmemiz gerekiyor?
dostum ersan var onu sayarak söyledi schuster.
büyük ihtimal ferrari gidiyor.toraman ve zaponun ne kadar el bombası olduğunu görünce schuster ne yaptım ben ya diyecek ama iş işten geçecek
Ferrari gibi adam gönderilir mi? elbette gönderilmemeli. Beşiktaş için kötü olur. Şu anki tüm stoperlerden çok daha kaliteli bir adam
Zapo kalır Ferrari gönderilirse benim gözümde yapılan üç başarılı iş de silinmiş olur.
Adam birşey görmüş ki gönderiyor..Ferrari uymuyor demek ki..Üstelik Zapo & Sivok nasıl uyumlulardı herkes övüyordu bu ikiliyi ..
Bence Zapo & Ferrari ikisinin de birden kalması anlamsız ama ne yapalım artık
Adam birşey görmüş ki gönderiyor..Ferrari uymuyor demek ki..Üstelik Zapo & Sivok nasıl uyumlulardı herkes övüyordu bu ikiliyi ..
metalist maçını unuttun mu üstelik devamında ligde yaptığı akıl almaz hataları.
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
+1903
Demekki adam isteksiz yada T.D. ün defans anlayışında iş yapamadı bence bi kişinin arkasından bu kadar ağlamaya gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
metalist maçını unuttun mu üstelik devamında ligde yaptığı akıl almaz hataları.
Metalist maçından önceki maçları da unutmadım.. Metalist maçı takım olarak facia idi.Tamam mükemmel bir isim demiyorum ama çok vasat kategorisine de sokmanın anlamı yok yani.Boş bir isim değil. Shuster birşey görmüş ki seçmiş. Ama şurayı anlamadım hırslı bir isim demiş mesela Zapo için..Holosko da takımın en hırslı isimi ama kolayca gözden çıkarabildi ?Neyse..
Üstelik Zapo'nun yanında bir de Göhkhan Zan vardı yani ..Bu gözardı edilemez.
sezon başıydı o maçlar dostum mustafa sarp bile sezon başında süper oynuyordu
zapo bence ayagına ve fizigine hakim bir oyuncu.melatist macında gokhan zan gibi bir baltanın olması hem takımı hemde zapoyu yakmıştır.metalist macındaki tüm faturayı zapoya kesmek sacmalıktır. zapo sivok toraman uefa ve ligi kaldıracak durumdadır.ferari tabii ki iyi fakat özel hayatı oyunculugunun önüne gecmektedir.iyi bir fiyata satılabilir..
ferrari'yi pek beğenmiyormuş galiba, geçen sene oynadığı zamanlarda ligin en iyi stoperleri arasında gösterilen biriydi, gitmesi yanlış olur bence.
quote:
Orijinalden alıntı: the_Legend..
ferrari'yi pek beğenmiyormuş galiba, geçen sene oynadığı zamanlarda ligin en iyi stoperleri arasında gösterilen biriydi, gitmesi yanlış olur bence.
Schuster savunmayı önde kurmak istiyo ve hücuma katkısı olan stoperler istiyo ferraride hücuma katkısı yok ve geri dönüşlerde yavaş olduğu için düşünmüyo
İzninizle diğer konuya yazdığım mesajı buraya kopyalıyorum direk stoper konusuyla alakalı olduğu için.
"Önceleri Ferrari ağır kaldığı için Schuster istemiyor diye konuşuluyordu ancak anlaşıldı ki sorun bu değil. Schuster stoperlerin de oyuna katılmasına, gerektiğinde ileri çıkmalarını istiyor. Bu şekilde bakılırsa Sivok hücuma en çok destek veren stoperimiz. Savunmada da gayet iyi olduğundan kadrodaki yeri en garanti olan oyunculardan.
Ferrari ile Zapo arasında kıyaslama yapmak gerekirse, bence Ferrari savunma yönünden Türkiye'deki en iyi stoper ancak hücuma destek konusunda resmen sıfır. Zapo her ne kadar Ferrari kadar iyi savunmacı olmasa da hücuma çok daha fazla destek veriyor. İlk geldiği sene birkaç golü ve asisti vardı. Hatta o sene İnönü'deki yanlış hatırlamıyorsam Antep maçında topla hücuma çıkıp harika bir asist yapmış, sonrasında tribünlere selam vermişti.
Bana kalsa tabii ki Ferrari'nin kalmasını isterim ancak hoca Zapo'yu tercih ederse bir bildiği vardır deyip kararına saygı duymamız gerekir. Sonuçta o mevkide Sivok ile Toraman'ın oynaması neredeyse kesin. Yedek olarak yılda 2.5-3 M alan bir oyuncuyu oturtmaktansa 1 M alanı bekletmek finansal açıdan da daha mantıklı. Senede 2.5M alan, 5M bonservis ücretli bir stoperi tribünde oturtmak bizim için lüks olur."
Ben Schuster'e güveniyorum arkadaşlar, bir şeyi bilmeden yapmıyordur.
Ferrari disiplin bakımından sıkıntılı diyorlar. Adam 2 senedir ev tutmamış, otel otel geziyormuş.
başlık biraz yanıltıcı olmuş gibi... sanki 4 stoper transferi istiyormuş gibi...
Ligin en iyi 3 stoperinden birini göndermek hatalı olur bence.