Şimdi Ara

Schalke deplasmanında 11'imiz böyle olmalı. Kim itiraz eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Schalke deplasmanında 11'imiz böyle olmalı. Kim itiraz eder?

Burak ve hamit değişebilirde.. ben ŞL finalinde hamit solda oynadı ve fena değildi diye sola koydum.

• hala kadroya hamit yazıyorsunuz oraya ufuk ceylanı koy en azından hangisi sneijder karıştırırlar gerçek sneijdere daha az defans yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Schalke deplasmanında 11'imiz böyle olmalı. Kim itiraz eder?

Burak ve hamit değişebilirde.. ben ŞL finalinde hamit solda oynadı ve fena değildi diye sola koydum.

sol kanattaki hamiti al da bir taraf... töbe töbe
  • Hamit kötüyse Amrabat girer,emre girer ne bileyim.. şu Sneijder ve Eboue böyle oynasında
  • Hamit sol açık pardon girdiğim gibi çıkıyorum kolay gelsin
  • dün stadda canlı olrak izleyince daha iyi gördüm bizde riera ve sabri tam bombaydı. sürekli kademe hatası yaptılar adam kaçırdılar. hamit ise her topu ezdi öldürdü bitirdi. defansın ortası zaten Allaha emanet. defansa birtane tecrübeli adam şart bize ve kesinlikle tek forvet oynamalıyız. zaten defans tırt bide çift forvet oynadık mı tam patlamaya hazır bomba oluyoruz. herşeye rağmen tam destekle takımımızın arkasında durmalıyız. bu sene bu kadarı bile bir başarıdır bu kadroyla.
  • taktik olarak oynamamız gereken taktik fakat sola amrabatta düşünülebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ------------------------Muslera------------------------
    Eboue------Semih--------------Dany-----------Riera
    ----------------Melo---------Selçuk-------------------
    Sabri------------------Sneijder--------------Amrabat
    -------------------------Burak-------------------------

60 dk böyle oynarsın sonra Burak-Drogba,Sabri-Aydın(Hamit) değişikliği yapılır.Melo'nun performasına göre Yekta girer.Sneijder'in performansına göre Emre de oynayabilir.Ama bana kalırsa Burak ve Drogba ile başlamak büyük risk olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Religion

------------------------Muslera------------------------
    Eboue------Semih--------------Dany-----------Riera
    ----------------Melo---------Selçuk-------------------
    Sabri------------------Sneijder--------------Amrabat
    -------------------------Burak-------------------------

60 dk böyle oynarsın sonra Burak-Drogba,Sabri-Aydın(Hamit) değişikliği yapılır.Melo'nun performasına göre Yekta girer.Sneijder'in performansına göre Emre de oynayabilir.Ama bana kalırsa Burak ve Drogba ile başlamak büyük risk olur.

Benimde sistemim böyle.Şampiyonlar liginde tek forvet oynamalıyız.Sabri yerine hamit olmalı.Hamit ne kadar kötü olursa olsun sabriden daha faydalı oynar.Daha fazla koşar demiyorum daha faydalı oynar.Maç maç drogba ve burak değişebilir.Ligde 4-3-1-2 oynayabiliriz ama şampiyonlar liginde 4-4-1-1 olmalı.Dün çok açık belli oldu.

• hamitin yerine yadın yazılmalı
  • Bravo tamda aklımdan geçen kadro.
  • Yav ne Hamit'i ya geldiğinden beri dayanıyorum bu adama bundan sonra yok gram sevmem arkadaş. Onun yüzünden gol yedik zaten ağırdan almayıp seri davranıp orta açsa gol olabilecek pozisyon gitti topu kaptırdı Dany hata yaptı hop gol.

Birde sol kanatta iyice kanser olalım 8-9 metreden atamadı adam o golü atsa şuan çok farklı olcaktı.

Fatih Terim'de hiç bir türlü kesmiyor Hamit'i formsuz olmasına rağmen oynatıyor ama Sneijder'i çıkarmasını biliyor ilk yarı sonunda adamı yerine oynatma birde çıkar.
  • Ouuuv sağda harikalar yaratan adam sol kim bilir neler yapmaz

• burak orada hiç ama hiç olmaz.
  • enginden niye bahsetmiyo kimse anlamıyorum
  • Sağ bekte Eboue, Hamit ilk 11 de olmasın birde Sneijder dk 45 de çıkmasın mümkünse
  • melo yerine yekta hamit yerine amrabat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

melo yerine yekta hamit yerine amrabat

Melo'nun neyini beğenmiyorsun? Melo ve Selçuk dışında takımda mücadele eden adam yok.
  • drogba
    amrabat sneider hamit
    selçuk melo
    riera dany semih eboue
    muslera

60. dakikaya kadar işler iyi gitmezse amrabat burak değişikliği yapılıp forvet ikilenir ve orta sahada baklava düzenine geçilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

melo yerine yekta hamit yerine amrabat

Melo'nun neyini beğenmiyorsun? Melo ve Selçuk dışında takımda mücadele eden adam yok.

Melo dediginiz adam dun sahada yoktu hocam.Hirsi tribunleri ateslemekse gitsin amigoluk yapsin.Tamam gecen seneki Melo kadar olmasin ama bu nedir?Hic mi sorumluluk almazsin.Selcuk un yaptigi pas hatalarinin cogu Melo yuzunden.Selcuk topu aldiginda birak pas istemeyi adam tv ekraninda bile gozukmedi.Schalkeli oyunculari arasina girmis bekliyor.Atamadigi uzun yan paslar.Yedigimiz golu saymiyorum.Arkadasim bana kalirsa Hamit bir sure kesik Melo suresiz kadro dısı.
    Ambrabatin mutlak oynamasi gerektigini dusunuyorum.Yoksa yine bu mac gibi kumar oynariz.Adamlarin en guclu bolgesi kanat biz defans ofans kanatsiz ciktik.Yine de F.T ye guveniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.