Şimdi Ara

Schalke 04 bizden büyük takım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle siz gaza gelmeden söyleyeyim bende sizin gibi fanatik galatasaralıyım ama schalke geldi diye gülmek eğlenmek bana aşırı saçma geliyor biz neyizki böyle bir takımı küçük görebiliyoruz ?

tamam avrupa da saygı duyulan bir takım olduğumuz doğrudur ama schalke avrupada bizden daha büyük ..

bizim UEFA kupamız var 2000 yılı etiketli onlarında var 1997 etiketli biz en fazla cl de yarı final oynadık 1989 da onlarda oynadı 2011 yılında

kadro işine gelirsek schalke nin kadrosu

Değerlendirme :

-schalke kadro olarak bizden güçlü

-schalke ekol olarak bizden güçlü

-schalke avrupada form olarak bizden güçlü

peki galatasaray bu eşleşmede schalkeden neleri iyi ? ben aradım bulamadım siz buldunuz mu

• barça yada juve yada dortmund gelse daha iyidi dimi arkadaşım. onlardan daha iyi yanlarımız çok zaten dimi. boş boş konualr açıyorsunuz
  • Schalke de tek korktuğum futbolcu Afellay. Diğer fos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böğretmen

barça yada juve yada dortmund gelse daha iyidi dimi arkadaşım. onlardan daha iyi yanlarımız çok zaten dimi. boş boş konualr açıyorsunuz

arkadaşım böyle diyorsun ama şuan medyada galatasaray için güzel kura galatasaray eler tarzı yorumlar yapılıyor ..

eleyemeyincede taraftar çıldırıyor ama bence dortmund kadar zor kura
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

quote:

barça yada juve yada dortmund gelse daha iyidi dimi arkadaşım. onlardan daha iyi yanlarımız çok zaten dimi. boş boş konualr açıyorsunuz

arkadaşım böyle diyorsun ama şuan medyada galatasaray için güzel kura galatasaray eler tarzı yorumlar yapılıyor ..

Shalke'den daha iyi kura var mıydı?

Son 16'ya kalan en zayıf takım Celtic, ikinci en zayıf takım ise Galatasaray. Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.
  • oooffff arkadaş ilk kura çekilince dediler aha çeyrek finalde kim gelir acaba, bir durun dedik iyi kura diğer takımlara göre ama nereye öyle hemen tur bir ortanız olsun. şimdi de rüzgar tam tersine döndü. beyler şalke bizden güçlü, şalkeyi yenemeyiz konuları pırtladı. tekrar ediyorum bir ortanız olsun şalke diğer takımlara bakınca iyi kuradır ama elbette zor takımdır ve konsantre ve formda olursak eleme şansımız da var.
  • Ne elemek adına ne de elenmek adına konuşmak çok erken. 2 ay var arkadaş, kim öle kim kala 2 aya kadar. Maç zamanı gelsin konuşuruz o zaman. Şimdi ne yazıp çizseniz de zerre değeri yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

quote:

aklıbaşında kimse galatasaraya kesin eleyecek diyemez zaten. şalkeyi çektik en azından tur ortada şalke ve malaga dışında bir kura çekseydik eleme ihtimalimiz belki yine azda olsa olcaktı ama daha az olacağı da bir gerçekti. güzel bir kura çektik bunu söylemenin hiç bir sakıncası yok bence şalkeyi küçük görmek demek olmuyor bu. zaten CL de gruplardan sonra kolay rakip diye bir tabir yoktur ki.

• Her önüne gelen Schalke konusu açıp, yorum yapıyor ne güzel.
    Sanırım bu konunun tek açılmayan varyasyonu "Schalke 04 bizimle eşit güçte" oldu, onu da merakla bekliyorum, belki de açılmıştır kim bilir..
  • schalkenin hücum hattı korkunç affelay holtby farfan huntelaar ortasahası bize göre zayıf defansı çok kuvvetli isim olarakta izleyen arkadaşlar defans kurgusu oturmamış diyolar eğer defans uyumunu sağlayamazlarsa eleriz
  • Defansları süper ligdeki kayserispor'un defans hattı gibi, sürekli ileriyi düşündükleri için arka tarafı bomboş bırakıyorlar.Ayrıca transfermarkt alman kökenli bir site olduğu için fiyatların şişirildiğini düşünüyorum.Tek tek bölgeleri inceliyorum senin için;

Kale

Takımın en sıkıntılı noktası.Neuer'den sonra arayış içindeler, 3 kaleciyide oynattılar ama 3'üde çok kötü performans gösteriyor.Hiç biri güven vermiyor.

Defans

Joel Matip'e 10 milyon euro değer biçmişler, adam tam bir sakar.Son freiburg maçını izleyenler bile bunu gayet net bir şekilde görebilir.Höwedes ise takımın kaptanlığını yapıyor, hava toplarında çok çok etkili ama ağır.

Sol bekleri çok iyi, çok etkili ortaları var, savunması da gayet yerinde.En az 10-15m euro değeri var şuanda.

Sağ bekleri atsuto uchida tipik bir japon futbolcusu, çalışkan ama öne çıkan bir vasfı yok.

Orta Saha

Tek tek incelemek yerine değinmek istediğim yer iki yönlü oyunun oynamaması.Schalke orta sahası 10 numara diyebileceğimiz isimlerden oluşuyor, geriyi toparlayacak isim olarak geriye jermaine jones ve Neustädter kalıyor.İkiside çok dengesiz oyuncular, bir iyi bir kötüler hiç istikrarlı değiller.Schalke'nin çok gol yemesinin en büyük sebebi orta sahasının oyundan düşmeye müsait olması, defansa yardım etmemesi.

Hücum Oyuncular

Schalke'nin en zengin mevkisi.Başı çeken isimlerden Afellay sakatlığı sebebiyle son 6 maçta forma giyemedi, ne kadar uzun sürer bilinmez ama bizim maça kadar iyileşeceğini tahmin ediyorum.Afellay Barca'ya transfer olduğu dönemdeki kadar zinde değil, performansı çok inişli çıkışlı.

Schalke'nin 10 numarası Holtby ise takımın genelinde bulunan soruna sahip, istikrar.2 maç üst üste yıldızlaşırken 4-5 maç ortadan kaybolabiliyor.

Julian Draxler'ın bize karşı varlık gösteremeyeceğini düşünüyorum.Barnettanın da bize ters geleceğine rağmen forma şansı bulamayacağını düşünüyorum.Geriye Farfan ve Huntelaar Kalıyor.Onları yazmaya gerek yok ama Huntelaar bu sene geçen sene ki formundan uzak.Farfan ise bu sezon çok iyi oynuyor, dikkat etmemiz gereken 1 numaralı isim Huntelaar değil Farfan.

----------------------
    Sonuç olarak Schalke istikrarsız oyunculardan kurulu, hücum yönünden çok zengin ama takım savunması yönünden çok zayıf ve güven vermeyen kalecilere sahip bir takım.Şanslar %50 %50 eşit

• Aman dikkat :

• Farkındaysanız Cl ligi son 16 dayız.Buradaki çoğu takım kadro kalitesi üst düzey.Bize çıkabilecek en iyi kura çıktı.Schalke04 takımımızın kadrosundan iyi olabilir fakat bize en yakın rakiptir.Şuanda ligte kötü gidiyorlar ,td değiştirdiler sanırım.En önemli oyuncuları huntelaar devre arası arsenal e gitme olasılığı var.Bizimde takviye yapacağımızı düşünürsek %50-50 şansımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Aman dikkat :

Dizinden operasyon geçirdi, Şubat'a kadar yok, dönse de rehabilitasyon falan oynayamaz

• Bizde Fatih terim var.İşte güçlü oluşumuzun en temel sebebi.
  • Schalke 04 geldi diye sevinilmesinin tek nedeni diğer rakiplere göre daha güçsüz olması yada daha galatasarayın dişine göre rakip olması yoksa Schalke 04 küçümsenecek takım değil.
  • Kötünün iyisi işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-Billups90

Kötünün iyisi işte...

iyinin kotusu olmasin o hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: C-Billups90

Kötünün iyisi işte...

iyinin kotusu olmasin o hocam.

Kavram kargaşası yaşıyorum neden olmasın hocam...
  • Transfermarkt değeriyle bizden daha iyi oldukları da söylendi ya vay anasını. Bizim oyuncularımızın çoğu uluslararası piyasada yeni yeni gösteriyor kendini yeni yeni tanınmaya başlıyor. Semih'in 4.5 olan değeri en az 10 milyonu görecektir o sitede devre arasında keza Dany'de CL'de mükemmel maçlar çıkarttığı için o da 3.5'tan 10 civarlarına yaklaşacaktır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.