Şimdi Ara

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
4
Favori
146.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARASIRA GANG HEAT FULLLENİYO SONRA TEKRAR DÜŞÜYO ANLAMADIM. MESALA FULL KEN ARABA ÇAĞIRIRSANIZ ARABA SIZE YAKLAŞINCA HAVAYA UÇUYO GANG HEAT SIFIRLANIYO. NEDİR ABİ FULLEMEK Mİ LAZIM NAAPMAK LAZIM
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • oyunu begenmeyenler

total overdose yi denesinler
    Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Sevkiyat yaparken mekanımı basıyorlar, tuttuğum korumalar armut topluyor.Bir işi de bensiz halledemezler.

zaman kazandırıyorlar sana öyle deme
    3-5 sn'den ne olacksa

oyunun 1,2 yaması çıkmış, kontrol ve bazı çökme sorunlarını ortadan kaldırıyormuş (muşmuş)
    gereksiz yorumlar yapmamanızı rica ederim.
    ürün aldıklarım: bitkinjön,çaresiz,demircibu,FATALIST ,Pcdunyasi ,hsn,shbndn;M.KUTSAL;

ürün verdiklerim:bitkinjön,çaresiz,FATALIST ,abdurrahimk;gergozen;fLaVa;xpress;kornography;M.KUTSAL
  • arkadaslar ben de scarface manyagıyım ama 64mb atı 9000 var bende nasıl acabilirim bu oyun u oyunu kurdum ama directx hatası veriyo directx9 c yi de yukledim ama youn hala acılmadan hata veriyo ben by ekran kartıyla godfatheri vice city rahatlıkla oynadım aynı grafik motoru kullanıyolar hemen hemen ne yapmam lazım acil yardım ederseniz sevinirim...
  • beyler takıldım bi yerde deli olcam adalarda bi gorev var "weapon smuggling" bi bota biniorum bi yere goturuorum sora içine malzeme yükleyen adam çalıo, onu kavalırom bot u geri aldıktan sora, geri goturceim yerde frigate duruo onu patlatmam gerekio ama butun silahların kursunlarını harcadım fakat patlatamadım.

walkthrough lara baktım hic o görevden bahsetmiodu lütfen bi yardım edin delirmek üzereyim...
    neden sivil insanlar vurulmuyor
    polisle biraz uğraşınca "are you fucked"yazısı çıkıyor.
    large supplierden 10.000.000$ kaldırdım
    oyun genel olarak iyi

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

off pc net 97 vermiş (yazar işini bilmeyince bol keseden vermiş)
    ben olsam 79 veririm.
    oyun genel olarak iyi

sivillerle işin ne, yazık değil mi adamlara
    Al Pacino'nun ününü düşünerek yapılmış bir şey bu, bunu bir sorun olarak göstererek beni şaşırttın biraz
    eğer Assassin ya da Enforcer'in yerine geçersen istediğini doğrayabiliyorsun (istediğin bu olsun yeter ki)

You are fuc*ed yazısı sol altta gördüğün pencerenin çerçevesinin, önce beyaza sonra da yavaş yavaş kırmızıya dönmesi sonucunda oluyor
    bütün beyazlar kımızı olmadan polisi atlatman lazım, yoksa "kanundan kaçılmaz "Al", gel bakayım buraya diyorlar, yoksa DEA'dan kaçmak kimin haddine

• Fidel's Records Görevinde Bir Müzik Dükyanına Giriyorum Orda Bana Görew Weriyor Adamı Takip et Arabayla Onu Öldürme Diyo Napıcam Burda Yardım Ederseniz Sefinirim :)

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

off pc net 97 vermiş (yazar işini bilmeyince bol keseden vermiş)
    ben olsam 79 veririm.
    oyun genel olarak iyi

sivillerle işin ne, yazık değil mi adamlara
    Al Pacino'nun ününü düşünerek yapılmış bir şey bu, bunu bir sorun olarak göstererek beni şaşırttın biraz
    eğer Assassin ya da Enforcer'in yerine geçersen istediğini doğrayabiliyorsun (istediğin bu olsun yeter ki)

You are fuc*ed yazısı sol altta gördüğün pencerenin çerçevesinin, önce beyaza sonra da yavaş yavaş kırmızıya dönmesi sonucunda oluyor
    bütün beyazlar kımızı olmadan polisi atlatman lazım, yoksa "kanundan kaçılmaz "Al", gel bakayım buraya diyorlar, yoksa DEA'dan kaçmak kimin haddine

birde oyunda bankaya para yatırırken v.s yuvarlak bir işaret çıkıyor
    "t" tuşuna basarak onu en başa getirmeye çalışıyoruz
    ben dalgınlıkla 10.000.000$ yatırcaktım,%25 çöktü banka (2.500.000$)
    bunalıma girdim

• quote:

birde oyunda bankaya para yatırırken v.s yuvarlak bir işaret çıkıyor
    "t" tuşuna basarak onu en başa getirmeye çalışıyoruz
    ben dalgınlıkla 10.000.000$ yatırcaktım,%25 çöktü banka (2.500.000$)
    bunalıma girdim

haydan gelen huya gider, boşver yaw taş attın da elin mi yoruldu
    iyi konsantre olmazsan böyle işler geliyor başa, sen duat et benim gibi 19 milyon $'a %20 kaptırmadın

Orjinalden alıntı: deyvid35

Dergiler sürekli şişiriyorlar oyunları.Siz kaç puan verdiniz.Bugünlerde yeni bir oyun almak istiyorum,sizce değermi alayımmı?yada alternatifleriniz nelerdir?

kendi görüşüm;
    grafik:60
    ses:90
    oynanabilirlik:80

genel:70-80 arası
    yani al

bide şu tuş problemi nedir nasıl aşılıyo bilginiz varmı

Orjinalden alıntı: TRQX

http://www.gamershell.com/download_16540.shtml

oyunun 1,2 yaması çıkmış, kontrol ve bazı çökme sorunlarını ortadan kaldırıyormuş (muşmuş)

@evohan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 1 Aralık 2006; 2:08:20 >

o yamayı indirdim ama uk versiyonu istiyo bunu kuran bu işi düzelten varmı bir yardım etsin..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.