Şimdi Ara

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
145.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • radical games klasorunun ıcersınde udata dıye bır klasor var orda olması lazım
  • oynun sonu gerçekten çok zor.

iyi bir taktik ve doğru silahlarla daha rahat geçiliyor.

oynu bitirince herhangi bir storehouse a gidin.ordaki yeşil yerde size 500.000 $ a 30 kg yoyo teklif ediyor...yani taaa adaya gidip , pazarlık yapıp adadan botla storehouse getirmeye gerek kalmıyor.çok rahat oldu para kazanmak...

pxt günü %99 luk save koyarım buraya. (şu an % 96 dayım...2 tane çete ve 3 tane exotics kaldı...geriye sadece konuşmalar kalıyor ama yapmıyacağım.)
  • 2-3 gün önce başka yerde yazmıştım...buraya kopyalıyorum...

oynun son 3 bölümü :

Kendi uyguladığım teknikleri burada size anlatmaya çalışacağım.
    Yine de takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışacağım.

1- Sandman Plantations

Haritada gösterilen yere gelin ve ara videodan sonra , makinalı tüfeği kullanandan e tuşuyla devralın.

Sınırsız mermi sayesinde gelen düşmanları ve 3-4 jipi rahatlıkla vurun.

Daha sonra şöförünüzden Bodogu çağırtın.Bagajdan bazooka yı ve ak-47 (veya denk başka silah) alın.Özellikle bazooka

kesinlikle lazım olacak ilerde.

Arabaya binip üst tepeye gidin.Hemen girişteki 2 düşmanı öldürün ve sandmanin yanına gidin.

Evden dışarı çıkınca elinizde bazooka hazır olsun.

İlk gelen jipi bazooka ile hemen yok edin.

Daha sonra karşı evin çatısına helikopter gelecek.Burayı hedef alın ve helikopter çatıya gelir gelmez yokedin.

Bundan sonra 2 tane daha helikopter geliyor.Bunların içindeki silahlı kişileri bazooka veya başka silahla vurun.

Çevreden gelen diğer düşmanları da öldürün.

Tüm hepsi temizlenince sandmanla konuşun ve bölümü bitirin.

Dediğim gibi bazooka ile bu bölüm oldukça rahar geçiliyor.

2- Tranquilandia

En gerekli silah sniper.

Cigarette gun boat ile haritadaki yere gidin.

Burda iki yerde toplanmış düşmanlar bulunmakta.Bizim işimiz soldakiler ile.Sağdakilerle hiç uğraşmayın.

Soldaki düşmanları Cigarette gun boat'tan inmeden öldürebildiklerinizi öldürün.

Sonra bottan inip kalanları temizleyin ve binaya girin.

İçerdeki rehine ölmemişse kurtarın. Silahlarınızı doldurun (sniperı almayı unutmayın)ve sağlık paketini alın.

Yoldan devam edip ikinci bir düşman topluluğuna gelin.

Burda uzaktaki düşmanları sniperla halledin.Üzerinize gelenler ak-47 veya denk silahla öldürün.

Daha sonra etraftaki 3 paketi alıp devam edin.

Suyun üzeindeki köprüden gidin başka bir düşman topluluğu çıkacak.

Burdaki küçük kulübede sağlık paketi ve mermi var.

Yine uzaktaki düşmanları sniperla halledin.Üzerinize gelenler ak-47 veya denk silahla öldürün. (Hepsini halladince

kulübeden silahları doldurun.)

Daha sonra etraftaki paketleri alın.Binaların birinde rehine var.Ölmemişse kurtarın.

Adadaki son yere gitmek için bota binin.

Son yere varmadan sağdaki bir yere inin ve sniper (bazooka) ile öldürebildiklerinizi öldürün.

Daha sonra botla son yere gidin.

Burda çok dikkat edin.Düşmanlar çok fazla ve toplu halde geliyolar.

Şimdiye kadar Rage modunu hiç kullanmadan geldiyseniz.Burada direk rage moduna girip etraftakileri öldürün.

İlk gördüğünüz binaya girin ve gelen düşmanları halledin.

Tüm düşmanları halledince etraftaki paketleri alın.

Daha sonra botun oldugu yere gerin dönün ve sonunda bir check-point noktasına ulaşıyoruz.

Burada zırhı fazla olan herhangi bir botu çağırın.(Son bindiğiniz botun zırhı çok az...Adadan çıkınca düşmanlar çabuk

yokediyor.)

Botla adadan ayrılın ve biraz ilerleyince size gitmeniz yer gösteriliyor.

Buraya ulaşınca Sandmanle konuşun.

3- The End

Bolivyaya gidince ara videodan sonra bir bahçede elimizde deagele ile buluyoruz kendimizi.

Bahçenin alt tarafına, sağa doğru koşun.Burada küçük bir gizlenme yeri var.Ayrıca sağlık paketi var burada.(tam karşıdaki ufak yerde de sağlık paketi var.)

Deagle ile kulübeye gelen ilk düşmanı öldürüp ak-47 yi alın.

Daha sonra burada kalın ve gelen düşmanları tek tek öldürüp , mermileri alın.

Ara ara burdan çıkıp etraftaki düşmanları öldürün.(burası sizin yeteneğinize kalmış.)

Etraftaki tüm düşmanları öldürünce merdivenlerden yukarı çıkın ve ilerdeki bazookalı bossu öldürün.(yanına gelince ara video giriyo ve çok kolay öldürülüyor)

Bazooka yı alın ve aşşağı inip kırmızı yere gelin.

Bazooka ile kapıyı parçalayın.Biraz ilerleyince ara video giriyor.

Bundan sonrası oynun gerçekten çok zor.Dediklerimi yaparsanız daha kolay geçersiniz.

Rage seviyeniz dolu ise, ara videodan hemen sonra düz gidip sağdan koşarak devam edin. (rage seviyesi dolu değilse, bahçeye çıkın ve gelen düşmanları öldürerek doldurun...burdaki düşmanlar sonsuz sayıda...hiç bitmiyorlar.)

Merdivenlere gelince rage moduna girin ve merdivenlerden sonra açık bir yere geliniyor.Burdan devam edip en son 2 düşmanın oldugu odaya kadar gelin. (Eğer rage modda hızlı giderseniz ve tabi düşmanları öldürerek, bu odaya kadar full enerji ile gelebilirsiniz)

Odadaki 2 düşmanı öldürünce sakın aşşağı merdivenlerden inmeyin.

Burda kalmaya devam edin ve 6-7 düşman daha gelecek odaya.Bunları da halledin.

Daha sonra yapmanız gereken rage seviyesini doldurmak.Bunun için ilk merdivenlerin oraya gidin ve sonsuz sayıda olan düşmanları teker teker öldürüp rage seviyesini doldurun.

Rage dolunca tekrar geri dönüp aşşağı giden merdivenlere gelin.

Merdivenlerden aşşağı inince , 2. bossu görüyorsunuz.Tam bu esnada hemen rage moduna girin.

Boss sizi görünce kaçmaya başlıyor.Sizde arkasından rage modda iken koşun.

Önünüze gelen düşmanları çabuk bir şekilde öldürün.

En son bir odaya geliniyor ve 2. bossu öldürürken ara video giriyor.

Ara videodan sonra 5-6 düşman daha geliyor.

Bunları da temizleyince geriye sadece Sosa denen şerefsiz kalıyor :)

Haritadaki yere gidin ve ara videodan sonra Sosa ile teke tek kapışacağız.

Ara videodan sonra hemen odadan çıkın ve bahçeye gidin. (Eğer enerji seviyeniz full değilse, bu kulübelerdeki sağlık paketlerinden birini alın....Ben şahsen 2 sağlık paketini de kullanmadan ve full enerji ile Sosa ya kadar geldim)

Burdaki taktik, mümkün oldğunca Sosa'ya uzak durun ve kafasına doğru hedef alarak ak-47 ile ateş edin.

Başka bir forumda Rage seviyesini doldurmadan Sosa'yı öldüremezsiniz yazılmış.

Fakat ben, Sosa'nın kafasına doğru 10 saniye kadar ateş edince (dediğim gibi bahçeye çıktım ve içeri girdim...karşı odadan sosa dışarı çıkarken ateş ettim) hemen öldü.

Eğer sizde böyle olmuyorsa , belli mesafeden Sosaya ateş edin ve rage seviyenizi doldurun.

Enerjiniz azalırsa bahçedeki sağlık paketlerini alın.(oynun başında bunları mümkün olduğunca almayın)

Sosa ölünce ara video ile oynun hikaye kısmı bitiyor.

Sonunda resmen deli oldum...Sadece 20 bin küsür rep verdi..Hiç para ve uyuşturucu almadım...

Oynu % 100 bitirmek için :

Tüm çeteleri temizleyin.

Tüm exoticsleri alın (105 tane)

Hikaye kısmını bitirin...ayrıca adalarda ek görevler var.

Tüm dükkanları satın alın.

Balls sayısı arttıkça bayanlarla konuşup onları mansiona alıyoruz.Toplam 10 tane

not : oyunda bir yerden bir yere karadan otomatik gitmek için,sürücüden limuzini çağırtın ve haritada istediğiniz yere gidebiliyorusunz.
    denizden gitmek için floatplane kullanılıyor.

• sonunda oynu %100 bitirdim.

%100 bitirnce mansiyondaki hatunlar nereye giderseniz oraya geliyorlar

birkaç ss...

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 13 Kasım 2006; 10:57:02 >

• tam emin değilim ama % 100 save dosyası bu olmalı..oyun klasöründe sadece bu dosya var :

http://ra****.com/files/3155314/Scarface_-_100-save.rar.html
  • Bu oyunu PS2'de oynadım. Pek sarmadı beni. Tipik bir GTA klonu. Daha kaliteli olmasını beklerdim
  • Arkadaşlar bu oyunda iyi para kazanmak için ne yapmak gerekiyor?

Sadece sokakta uyuşturucu satarak ben zor toplarım 1 milyon $'ı.

Elimde bir hangar var, büyük sevkiyatlar yapabiliyormuşuz anladığım kadarıyla ama nasıl yapacağız bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Arkadaşlar bu oyunda iyi para kazanmak için ne yapmak gerekiyor?

Sadece sokakta uyuşturucu satarak ben zor toplarım 1 milyon $'ı.

Elimde bir hangar var, büyük sevkiyatlar yapabiliyormuşuz anladığım kadarıyla ama nasıl yapacağız bilen var mı?

oyunda biraz ilerleyince (ana senaryoda) miami'nin güneyindeki adalara gidiyorsun bir dizi görev gerçekleştiriyorsun
    sana orada bir deniz uçağı veriyorlar, ondan sonra felix lead görevlerinden bazen sevkiyat işi çıkıyor
    ama dönerken iyi bir boat lazım sana onu da ayarlarsın
    bir "iş"te 20M $ kazanmak mümkün oluyor bütün turf'leri ele geçirince

• quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

tam emin değilim ama % 100 save dosyası bu olmalı..oyun klasöründe sadece bu dosya var :

o kadar kastım % 100 bitmesi için, sadece 1 kişi indirmiş save i ...

bakın yukardaki ss lere, %100 bitince hatunlar peşinizi bırakmıyor

• quote:

quote:

tam emin değilim ama % 100 save dosyası bu olmalı..oyun klasöründe sadece bu dosya var :

ben de %98deyim pek işime yaramaz bu arkadaş
    3-4 defa daha adalara gidip geldim mi tamamdır başlık Parası (son 1-2 şirket kaldı alınmadık)

• Ya arkadaşlar mouse ve klavyeyle kontrol edebiliyormuyuz yoksa playstation gibi gamepade mahkummuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Ya arkadaşlar mouse ve klavyeyle kontrol edebiliyormuyuz yoksa playstation gibi gamepade mahkummuyuz?

tabiki mouse ve kb kullanılabiliyor
  • Herkez bu oyuna GTA'nın hatta oyunu oynayanlar GTA Vicecity'nin kopyası demiş ancak size sunu hatırlatmak istiorm aslında GTA ViceCity konusunu ve mekanları oldugu gibi Scarface filminden almıs bu durumda Scarface filminin oyunu yapılırkende GTA diil film baz alınmıstır. Oyun oynamaya değer ama türü sevmeyenler için wakit kaybından öteye gitmiyor. GTA serisini soluksuz oynadıysanız bu oyunuda sevceksiniz özellikle kahramanımızın hiçbi oyunda ve filmde duymadıgım küfürleri kullanması cok hosuma gitti:P herkeze ii oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

quote:

3-4 defa daha adalara gidip geldim mi tamamdır başlık Parası (son 1-2 şirket kaldı alınmadık)

ooo sen bilmiyor musun , bak yukarda yazdım..

oynun hikaye kısmını bitirince, adalara gitmeye gerek kalmadan, uyuşturucu alabiliyon.

herhangibir storehouse a git, ordaki garajda yeşil yere git ...sana 500.000 $ karşılıgı 30 kg uyuşturucu istiyormusun diye soruyor.

çok çok rahat oluyor para kazanmak

• Oyun eğer pc nize gamepad veya joystick takılıysa çalışmıyor. benim gibi delirenlere uyarımdır... bulana kadar kudurdum. daha yeni oynamaya başlıyorum.

bitti oyun şu anda oynama süresi baya uzunmuş.
    son görev baya bir zorladı malikaneye girdikten sonra. fantezi olsun diye sosa ya yumrukla daldım ama öldüremedim ama diaz kardeşlerden birincisini yumrukla öldürdüm son hareket olarak yere yatırarak tekmeledi ve boynunu çıtırdatarak noktaladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 20 Kasım 2006; 20:50:12 >
  • YA BEYLER BİŞEY SORUCAM OYNAYAN VE BİTİRMİŞ BÜTÜN ARKADAŞLARA BU SORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM. OYUNDAKI GÖREVLER NASIL ALINIYO? DEVAMLI OLARAK ÇETELERE SAVAŞ MI AÇMAMIZ GEREKIYO BU ÇATIŞMALAR ESNASINDA HEMEN POLIS DAMLIYO MEKANA VE PEŞIMIZI BIRAKMIYO POLISLERE RÜŞVET MI VERMELIYIZ. NE YAPMALIYIZ? ŞU AN ELIMDE SADECE PEDRONUN MEKANI VAR VE NE YAPICAĞIMI BILMIYORUM.AYRICA EXCOTICS KISMINDAKI NELERI ALMAMIZ YARARLI OLUR? ACIL YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM GÖREV ALMAK IÇIN NE YAPMALIYIM (YANI OYUNUN MANTIĞI NEDIR TAM OLARAK BIRI ÖZETLEYEBILIR MI). YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM. ŞIMDIDEN SAYGILAR
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

quote:

ooo sen bilmiyor musun , bak yukarda yazdım..

oynun hikaye kısmını bitirince, adalara gitmeye gerek kalmadan, uyuşturucu alabiliyon.

herhangibir storehouse a git, ordaki garajda yeşil yere git ...sana 500.000 $ karşılıgı 30 kg uyuşturucu istiyormusun diye soruyor.

çok çok rahat oluyor para kazanmak

öyle beleş para bizi bozar, gidip mücadele edip almak lazım
    "helal" para peşindeyiz biz

• walla merak ettim bitmis haline bakacagim :) saol simdiden...
  • iyi de bu kizlar gelmiyor benim gittigim yerlere :S
  • BEYLER BİŞEY SORCAM ŞU SOUTH BEACH TAMAMEN BİTTİ 11 MEKANIM VAR VE 3 STOREHOUSE'DADA UYUŞTUURUCUM VAR HEPSINI DAĞITIM PARAYI KIRICAM AMA GANG HEAT'IM YÜKSEK VE DAĞITIMA ÇIKINCA MEKANLARIMI BASIP DURUYOLAR. BU GANG HEATI SOKAK SATICILARINA YOYO SATMADAN INDIRME IMKANI VAR MI? BITIREN ARKADAŞALAR NASIL HALLETTI BUNU YANI GANG HEAT NASIL DÜŞÜRÜLÜR. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINCEM
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.