Şimdi Ara

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
145.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende grafik hatası oluyor hep adamın bi kolu kayboluyo bi bacagı nasıl düzeltirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawyer87

Araba ile bir yerlere gidiyoruz uçuyorzuz. Sonra bir kız snıper ile diğer gemi teknedeki adamları öldürmek gerekiyor. Çok zor ya. Fareyi hareket ettirmek daha da zor. Bunun bir kolayı var mı. Kaç tane öldürmek gerek. Görevin amaçı nedir.

ilk gelenlere ateş edersen sonradan gelenler daha da hızlanıyor
    sessizce dur, sana tarif ettiği adam geçerken çak mermiyi
  • çetelerin nerede bulunduğunu gösteren haritalar

Scarface: The World Is Yours (2006) [ANA KONU]

• arkadaşlar ya ben oyuna 3 4 gün önce başladım ancak petronun yerini satın aldıktan sonra 1 2 araba yarışına katıldım ama daha başka bir şey yapamadım. 1 kere pedronun yerini bastılar bir kere gidip uzak bir yerde kadınla konuştuk falan balls verdi ancak ne yapacağımı anlayamadım. pedronun o mekandan sonra nereyi almamız gerekiyor?
  • dün acayip birşey oldu oyun sırasında...

çetenin biriyle savaşıyordum en son bir tanesi kaldı...o da kaçmaya başladı

o sırada cop heat kırmızı oldu ve polislerden kaçmam gerekiyordu...

ben o kaçan çete üyesinin peşinden koşuyodum ve polis arabası önüme geldi

arabadan polis indi ve bana ateş etmeye başladı...kaçmaya çalışan çete üyesi polis arabasına bindi ...

ben çete üyesini , polisler de beni kovalamaya başladı...

1-2 dak. sonra çete üyesini anca öldürebildim...
  • ya biri şu ses olayını cözdümü acaba ses yok bende nedendir
  • bu kadar oynayan arkadaş var şu ilk mekanı aldıktan sonra hala ne yapacağımı bilemiyorum 1 görev aldım oradan dahada başka bşr şey yapamadım kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen...
  • yokmu cevabını bilen ya ayıp ayıp o kadar ilerledik diye hava atıyonuz ama daha oyunun başında olan görevi bilmiyorunuz:D:D
  • radeon 9600XT128mb,512ram ile bu oyunu rahat oynayabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brooklyn -- 4 Kasım 2006; 17:39:38 >
  • ses olayını çözdüm daha doğrusu yabancı bi forumda okudum. oyunun sanırım belli ses formatı desteğinden ötürü creative live gibi kartlarda ses çıkmıyor.ses elde etmek için ses kartının donanım ivmesini iki birim düşürmek gerekiyor.sessiz bu oyun hayatta oynanmaz..
  • ya hocam daha acık anlatırmısın nasıl cözdünü sana zahmet
  • arkadaşlar oyunu yükledim ama simgeye tıklayıp açmaya kalkınca aşağıdaki resimdeki gibi bi hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz.

http://img139.imageshack.us/my.php?image=adszxf4.png
  • Ya arkadaşlar 5 kg eroin alınca tekneyle gitmek gerekiyor. Tekneyide takip edip patlatıyorlar yok mu çözümü?.
  • Arkadaşlar oyunu kurdum, açtım birden gamepad titremeye başladı açıkçası tırstım Gamepad ile kontrol edebiliyoruz, peki oyunu mouse ve klavye ile oynayabilir miyiz?
  • arkadaslar sıstemım ımzamdakı sıstem 640*480 de low detaylarda bu oyun nasıl takılır ya anlamadım bı turlu fear bile bu kadar kasmamıstı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawyer87

Ya arkadaşlar 5 kg eroin alınca tekneyle gitmek gerekiyor. Tekneyide takip edip patlatıyorlar yok mu çözümü?.

güneydeki adaları mı diyorsun?
    haritada kırmızı gördüğün çete üyelerinden mümkün mertebe uzakta duracaksın
    ya da yeni bir boat al, daha hızlı ve daha yüksek armor'u olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthYusuf

ses olayını çözdüm daha doğrusu yabancı bi forumda okudum. oyunun sanırım belli ses formatı desteğinden ötürü creative live gibi kartlarda ses çıkmıyor.ses elde etmek için ses kartının donanım ivmesini iki birim düşürmek gerekiyor.sessiz bu oyun hayatta oynanmaz..

Oyunun en güzel yanı,belkide bütün dikkat çekici yanı sesler zaten ben bitireli bayağı oluyr hiç ses sorunu yaşamadım çok şükür...

• bitiren arkadaşlar save dosyası koyarlarsa seviniriz ileridede lazım olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenge

bitiren arkadaşlar save dosyası koyarlarsa seviniriz ileridede lazım olur

Hocam oyunu sileli bayağı oluyor bu oyundan sonra 3 tane oyun bitirdim ben Ama nette aratın bulursunuz bence...Bende olsa atayım rapid'e vereyim ayıpsınız ama ben derim ki oyunu kendiniz oynayın save dosyasını adlıktan sonra o oyundan ne zevk alıcaksınız ki?!
  • çok detaylı aramadım ama bu save'ler nerede
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.