Şimdi Ara

Scarface izledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi valla neydi o film 1983 fimli ama ben daha yeni izledim ve bi film hastası olarak çok utandım kendimden film muhteşemdi heleki alpacino nasıl bir oyunculuktur bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.gamer -- 4 Eylül 2010; 5:48:06 >

• güzel film
  • inş türkçe dublajını izlememişsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

inş türkçe dublajını izlememişsindir.

aynen cok berbat ayrıyeten orjinali daha iyi
  • Bir de ben izleyim o zaman
  • Ardından goodfellas'ı izlemen lazım
  • GTA kesinlikle bu filmden esinlenmiş,Scarface olduğu gibi Vice City oyununa aktarılmış,benim görüşüm böyle sizede öyle gelmedi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • küçük dostuma merhaba deyin
  • izlemedim bu konunun bana verdiği yetkiye dayanarak indiriyorum
  • çok ama çok geç kalmışsın .. godfather serisini izlemedim de döviiim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaDeS

çok ama çok geç kalmışsın .. godfather serisini izlemedim de döviiim seni

ben scarface ide godfather serisinide izlemedim reyiz
  • alt yazı izlemeniz lazım beyler orjinal al pacino sesi dinleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

GTA kesinlikle bu filmden esinlenmiş,Scarface olduğu gibi Vice City oyununa aktarılmış,benim görüşüm böyle sizede öyle gelmedi mi?

Evet kesinlikle öyle , Tony Montana - Tommy Vercetti , Karakterin giydiği palmiyeli gömlek Scarface'te Tony bunun kırmızısını giyiyor Daha bir sürü olay var..Scarface i yapmışlar vice city de işte
  • Al pacinonun asıl oyunculuğu godfatherda değil scarface dedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknozby

quote:

GTA kesinlikle bu filmden esinlenmiş,Scarface olduğu gibi Vice City oyununa aktarılmış,benim görüşüm böyle sizede öyle gelmedi mi?

Evet kesinlikle öyle , Tony Montana - Tommy Vercetti , Karakterin giydiği palmiyeli gömlek Scarface'te Tony bunun kırmızısını giyiyor Daha bir sürü olay var..Scarface i yapmışlar vice city de işte

İYİ DE SCARFACE İN OYUNU VAR ZATEN AMA DAHA SONRA CIKTI VE BENCE
    SCARFACE IN OYUNU GTA VICE CITY YE BIN BASAR

• quote:

quote:

görevleri telefon kulubesnden alması..sahildeki arabalar ve sahil..son sahnenin geçtiği malikane tıpatıp vice city de var

+ malibu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ras0 -- 4 Eylül 2010; 18:34:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

quote:

İYİ DE SCARFACE İN OYUNU VAR ZATEN AMA DAHA SONRA CIKTI VE BENCE
    SCARFACE IN OYUNU GTA VICE CITY YE BIN BASAR

Bizde biliyoruz arkadaşım scarface'in oyunu olduğunu , oynadım bizzat , biz vice city den bahsettik

edit: GTA San Andreas ta da 1992 de yaşanan yolsuzluklar anlatılmış, 4 Polis Memurunun Zenciyi dövmesi fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B4A5CE48 -- 4 Eylül 2010; 19:15:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.