Şimdi Ara

Holywood film fragmanlarını seslendiren adam_______!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır hep aynı ses..
    Hep bu adam mı seslendiriyor fragmanları?

Film fragmanlarına genel de ;
    ''one maann live with her son.... (efekt -dın dın dın ) '' sesi bööle acayip karizmatik soba ateşinde yanmış gibidir..

adını bilen var mı?

bir de şu bizim gazetelerin reklamını tv de yapan adam.. hep de aynı adam sesi ''yarın gazeteniz vatan'la'' ,, ''milliyet,, güvenle okuyun..'', '' türkiyenin gazetesi fotomaç'' vss.. bu adm kim?

• Benim hayırdır?
  • Evet o adam geçenlerde çıktı Gazetelere.. Yaşlanmış, ölünce ne yapacak bakalım Hollywood. Adını bilmiyorum..
  • Benim bildiğim o bir efekt, yani sesi kalın bir adam heycanla okuyor önündekini ve sonrası bilgisayar işi. Filmcilik sektöründeki bir ablam söylemişti...
  • evet abi, ya bütün fragmanları o seslendiriyor veya diğerleri onu taklit ediyor ama çok güzel seslendiriyor, etkileyici oluyor. Adamlar fragmanları zaten çok kaliteli hazırlıyorlar, dandik bir filmin fragmanını bile izleyince etkileniyorsun, ama filme gidince afallıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 11 Ocak 2008; 16:58:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Benim bildiğim o bir efekt, yani sesi kalın bir adam heycanla okuyor önündekini ve sonrası bilgisayar işi. Filmcilik sektöründeki bir ablam söylemişti...

Karşısında tv de döner film ya da reklam neyse ona göre ayarlanır.
  • bişeyler buldum , bu adam olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psikopat filmleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bi ara merak etmiştim ...

hadi bakalım bulabilecekmiyiz
  • Fragmaları seslendiren adamın adı Don LaFontaine 5000den fazla fragman ve reklam seslendirmiş şuana kadar.

• bu adam herkesten fazla kazanmıştır herhal
  • şu fragmanı izleyin dalga geçiyor fragman seslendiricilerle...

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Fragmaları seslendiren adamın adı Don LaFontaine 5000den fazla fragman ve reklam seslendirmiş şuana kadar.

vayy be,, sesine gurbanolam

cidden bu kadar karizmatik ses kimde var be,,

bizim halo dayıya ingilizce konuştursak olur mu dersiniz

Bu arada dikkat ettim: yaşı 60 ın üzerinde şişman ve kellerden çıkıyo bu karizmatik sesler..

• bu adamın sesini taklit edebilen bir sürü kişi vardır. ölsede bu ses yaşatılır bence
  • prison break dede vardı sanırım.Yada ben karıstırıorym.Previously on prison break diodu:D

• quote:

Orjinalden alıntı: tpt_hf

yanlız bu kadar olur.adam süper taklit yapmış konuşmasından sonra ki sahneler falan.ara ara filmden sahneler diye fragmanlar hep böyle zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

yanlız bu kadar olur.adam süper taklit yapmış konuşmasından sonra ki sahneler falan.ara ara filmden sahneler diye fragmanlar hep böyle zaten

evet

• quote:

Adamın bi koşuşu var

• Bir de bu fragmandaki sese bakın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.