Şimdi Ara

SAYISALCILAR SÖZEL DERSLERE NE ZAMAN ÇALİŞACAKSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalda tüm konularım 15Mart gibi bitiyor.Sözeli bu yaz 1kere üstünkörü okumuştum sadece.Sizce 15Marttan sonra Sözel derslerininde konularini okuyup aradan cıkarıp sonra full sayisaldan soru bankasi çozmeye mi odaklanayım yoksa Sözelleri Mayıs sonuna mı birakayım unutmamak için?

Sayisalcılar Tyt Turkce,Tarih,Cografya,Din konularini bitirdiniz mi bitirdiyseniz 2.kere okumak icin bir daha dönecekmisniz eger hic okumadiysaniz ilk ne zaman okumayi dusunuyorsunuz?

Yorumlari bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bakmadım daha. Nisanın ortası gibi konularım bitiyor, Apotemi Sosyal Özet ve Sosyal Soru Bankasını eritirim bir ayda. Yeter bence.
  • up

• Türkçeyi sona bıraktıysan işin biraz zor. Öyle çalışıp halledilecek bir şey değil çok fazla çünkü. Pratik yapılması gereken bir yer düzenli paragraf çözmek lazım. Bence bugünden başla eğer çözmüyorsan bekleme yarını paragraf çözmek için. Ben dilbigisini yazın bitirmiştim ama 1-2 tane soru bankası bitirme niyetim var mart gübi başlayacağım çözmeye gene martın ortalarında coğrafyadan konu çalışacağım ve 1 adet soru bankası çözeceğim. Tarihi arada okuyorum özet kitaplardan zevkine falan.

• Benim de aynı mart 15den sonra sosyal, yazım kuralları ve noktalama halletmeye çalışacağım
  • martın sonunda doğru dil bilgisi yazın bitirmiştimde unuttum biraz sosyalide beraber götüreceğim

• felsefe ve din son 3 gün

coğrafya son ay

tarih son ay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.