Şimdi Ara

Sayısal 3k Sorularınızı Yanıtlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
14
Favori
9.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. YKS'ye hazırlanan öğrenciler zor bir dönemden geçiyor. YKS ile ilgili sorularınız varsa yardımcı olmak beni mutlu eder.

• Hocam kusura bakmayın ama net yazmayı çok doğru bulmuyorum. Çünkü yazacağım netten daha az net yapan arkadaşların morali bozulabilir veya daha fazla yapan arkadaşlar rehavete sürüklenebilir. Birkaç mesaj evvel de belirttiğim gibi, düşük sayılabilecek netlerden başlayıp inanılmaz noktalara gelen insanlar tanıyorum.

• Deneme sıklığını nasıl ayarlamalıyız?

• Matematiği nasıl hallettiniz, özel olarak yaptığınız bir şey var mıydı? Tekrar düzeniniz nasıldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt

Öncelikle eylülün başından itibaren haftada bir TYT denemesi çözmenin önemli olduğunu düşünüyorum pratiklik açısından. AYT'de ise konular bir miktar ilerleyince ilk etapta haftada bir AYT denemesi çözmek ideal bence. Konular bittikten sonra branş denemesi çözmeye başlamak gerekir ve de bu denemelerde yapılan yanlışların çok çok iyi analiz edilmesi gerekir. Böylece hangi konularda eksiklik olduğu çok daha net olarak anlaşılır ve o eksikler giderilebilir. Türkçe için günde bir, TYT-AYT Matematik için günde bir, AYT Fizik-Kimya-Biyoloji için ise günde iki veya üç deneme çözülebilir. Tabi bu en son dediklerim konular tamamlandıktan sonra. Günün geri kalanı ise deneme analizi, konu tekrarı ve soru çözme üzerine kurulu olabilir. Sınav tarihine yaklaştıkça ve de konularda uzmanlaştıkça deneme sıklığı artırılabilir.

• altankorayb kullanıcısına yanıt

Ben KAF 2-3-4'ü kullandım ve objektif olarak bakınca gerçekten başarılı matematik kaynakları olduklarını düşünüyorum. TYT Mat. soru bankası çözmedim, mezun senem olduğu için TYT Matematiği denemeler üzerinden götürüyordum. AYT Matematik için ise ekstradan 345 ve Karekök Yayınlarının soru bankalarını kullandım. Mart ayında ise tekrar amaçlı Bilgi Sarmal'ın da soru bankasını çözdüm. Çalışma şeklime gelirsek de öncelikle konuyu KAF'tan bitirir ve KAF'taki sorularını çözerdim. Çözemediğim sorulara işaret koyar, doğrularını öğrenir ve tekrar etmeye özen gösterirdim. KAF'tan sonra genelde önce 345'teki testleri çözerdim. Bundan bir veya iki gün sonra da Karekök'teki testleri çözerdim. Bütün kaynakları bir günde çözmek yerine 2-3 güne ayırınca daha kalıcı oluyor bilgiler. Çözemediğim soruların doğrularını öğrenip o soruları işaretlerdim ve genelde uyumadan evvel o sorulara bakardım. Deneme çözmeye başlayınca da denemede bir konuda sürekli yanlışım çıkıyorsa KAF'tan tekrar ederdim ve işaretlediğim sorulara tekrardan bakardım. Genel olarak bu şekilde matematik çalıştım.

• kaç k dan mezundunuz ve nereye yerlestiniz iki senede de etute gittiniz mi
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt

30k küsur gibi bir sıralamadan mezundum ve ikinci mezun senemde yerleştim. Şu an Ankara Tıp'tayım ve yerleştiğim sene evde çalıştım. Sadece birkaç defa etüte ve denemeye gittim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laudraxiel VII L kullanıcısına yanıt
    Dışarda denemelere girmiyor muydunuz hocam
  • theapez T kullanıcısına yanıt

Hocam çok fazla olmasa da pandemi başlayana kadar giriyordum. Genel olarak denemelerimi evde çözüyordum.

Hocam ben de bu konudan müzdaribim şuan evde branş denemeleri yapıyorum ama online girmiyorum online denemeler gerçeğe yatkın olmadığı için sence girmeli miyiz online denemelere
    Hocam forumda tg denemelere girenler var. Kurumlar açık mı yoksa evde mi giriyorlar ? Sistem nasıl işliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenk1903 -- 28 Aralık 2020; 20:42:6 >
  • Erenk1903 E kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an için online diye biliyorum

Hocam ben hiç online denemeye girmedim. Çünkü böyle soru önümdeki kağıtta olması gerekiyor gibi geliyordu benim için. Branş denemelerini mutlaka çözün ve evde de genel deneme çözmeyi ihmal etmeyin. Online deneme size kalmış bir şey. Ben online denemelerin bana faydası olmayacağını düşündüğüm için girmiyordum fakat siz faydası olduğunu düşünüyorsanız deneyebilirsiniz.

Yapamadığım soruları tekrar ediyor muydun
  • Sonuç belgenizi alabilir miyiz
  • Çok çok önemli bir nokta bu. Kesinlikle sınav hazırlığı yapan kişi yapamadığı soruları tekrar etmeli sürekli.

• Hocam önceki yıl tyt açılımınız nasıldı? Ve bu yıl nasıl?
  • Masanın başında aykut elmas gibi oturduğur oluyor muydu
  • Haftada bir falan çalışmadığıniz gün oluyor muydu
  • İlla çözülmeli dediğiniz tyt mat denemeleri nelerdir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.