suriyede benzin litresi 75 kuruş antepte 4 lira 33 kuruş.. anlamak mümkün değil... çok fena para kazanıyor birileri.. bize de sadece gülmek kalıyor..
quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği tamam hemen şimdi azaltıyorum yeri gelmişken şu memur maaşlarını da arttırsanız.
quote:Orijinalden alıntı: azawarai quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği tamam hemen şimdi azaltıyorum ağustos geçti gardaş
quote:Orijinalden alıntı: Alex DeLarge quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği tamam hemen şimdi azaltıyorum yeri gelmişken şu memur maaşlarını da arttırsanız. O işlerle ben ilgileniyim yavrum ne kadar arttırıyım elhamdülillah?
quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği quote:Orijinalden alıntı: azawarai quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği tamam hemen şimdi azaltıyorum ağustos geçti gardaş
quote:Orijinalden alıntı: pwnzs quote:Orijinalden alıntı: Alex DeLarge quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği tamam hemen şimdi azaltıyorum yeri gelmişken şu memur maaşlarını da arttırsanız. O işlerle ben ilgileniyim yavrum ne kadar arttırıyım elhamdülillah? abi elini öpsem 50 lira verenmi?
quote:Orijinalden alıntı: azawarai quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği quote:Orijinalden alıntı: azawarai quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği tamam hemen şimdi azaltıyorum ağustos geçti gardaş
quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği quote:Orijinalden alıntı: azawarai quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği quote:Orijinalden alıntı: azawarai quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği tamam hemen şimdi azaltıyorum ağustos geçti gardaş
quote:Orijinalden alıntı: Zomigg quote:Orijinalden alıntı: pwnzs quote:Orijinalden alıntı: Alex DeLarge quote:Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği tamam hemen şimdi azaltıyorum yeri gelmişken şu memur maaşlarını da arttırsanız. O işlerle ben ilgileniyim yavrum ne kadar arttırıyım elhamdülillah? abi elini öpsem 50 lira verenmi? Bayramda gelsen 250 lira verirdim elhamdülillah.
quote:Orijinalden alıntı: Social Engineering 20 TL'lik alın zamdan etkilenmezsiniz. sonraki ışıklarda dururuz anca o kadar yeter