Bildirim
Sayfa Geçişi sorusu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bunun için ajax öğrenmen lazım sanırım tam olarak bilmiyorum ama ajax'ı incelemende fayda var _____________________________ -
Tablo dediğiniz frame herhalde, çünkü komple bir adresin bir tablo hücresinde açılması bana mantıksız geldi. Eğer çerçeve yani frame kastediyorsanız:
örneğin sağdaki frame şöyle ise : <frame name="isim" ...>
<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=9908759&url=adres.." target="isim" data-href="adres.." target="isim">link</a>
Eğer tablo kastediyorsanız arkadaşın dediği gibi bu ajax'la olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@TT@L -- 18 Ekim 2006; 11:02:46 >_____________________________ -
Bir de <iframe> diye birşey olacaktı. Ona bir bak istersen. _____________________________ Beni bir dağda buldular Benim adım dertli dolap Suyum aşağıdan alırım
Kolum kanadım kırdılar Suyum akar yalap yalap Alır yukarı dökerim
Dolaba layık gördüler Böyle emreylemiş çalap Ben mevlayı zikrederim
Onun için inilerim. Onun için inilerim. Onun için inilerim.
Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah.Yunus Emre -
<iframe> işini görecektir. _____________________________ reklamsiz forum istiyorus | msjlar arasinda 3 dk. beklemek istemiyorus | yoneticilerin dikkatineee
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X