bir arkadaşım myp ile geçiş için bazı üniversitelere başvurdu fakat belgeler arasında "ders planı ve ders içerikleri" diye bir belge istiyor. bu belgeyi üniversitesinin öğrenci işlerinden istediğinde ise ders planı sitemizde mevcut biz veremiyoruz öyle bir şey, oradan indirin alın dedi. sıkıntılı olan şeyse ders planı var evet ama ders içerikleri yazmıyor sadece 4 yıllık plan var ve üniversiteden istediğimizde de öyle bir belge veremiyoruz diyor. bu durum onun geçişine engel olur mu acaba ? hatta geçiş için başvurduğu üniversitelerden bir tanesi geri mesaj yollamış ve ders içerikleri belgesinin olmadığını, yollaması gerektiğini söylemiş fakat arkadaşım geç gördüğü için süresi geçmişti başvurunun yollayamadı. O da aradı sordu böyle bir sıkıntı var diye, üniversitedeki öğrenci işleri de eksik veya hatalı gönderdiysen ve kabul edilirsen, kesin kayıtta bu belgeyi getirmek zorundasın demiş. bu durum tüm üniversitelerde geçerli midir ? yani eksik veya yanlış belge varsa kesin kayıtta getirilmesi olayı ve son olarak kesin kayıtta getirsin tamam da üniversite vermiyor bu belgeyi yani nasıl getirecek onu da çözebilmiş değiliz. böyle işte problem, bir bilgisi olan var mıdır ? ders planı var, ders içerikleri yok geçişe engel midir ? eksik belgeden iptal olur mu geçiş ? |
yatay geçiş belgeleri hakkında soru

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben bologna sayfasından ders adlarına bakıp tek tek aratıp pdf merge ile birleştirdim. sıkıntı olmadı
-
ders içerikleri konuları vs. yazıyor muydu sizde yoksa sadece ders isimleri mi vardı ?
-
-
anladım teşekkürler
-
ders saydırmayacaksan gerek yok diye biliyorum
-
Hangi üniversiteye başvuru yaptınız bu şekilde? Ben de İTÜ'ye yapacağım da sıkıntı çıkar mı acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ders içeriklerini okulların vermediği durumlarda kendiniz indirip belge hazırlaryın arkadaşların gösterdiği şekilde. Sonra da bölüm başkanından imza mühür yapmasını rica edin öyle verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 21 Ağustos 2022; 7:40:21 > -
Öğrenci işleri vermeyebiliyor. Bölüm başkanlığına gidin onlarda olması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben geçiş yapıp 2 .sınıftan başlamayı düşünüyorum da ders içeriklerini ben de bulamadım
-
Up bilen var mı ? Ders içerikleri belgesi olmadan da geçişi kabul ederler mi yoksa eksik belgeden red mi ederler
Kabul edebilirler ama dersler sayılmaz. Yönetmelikte ayrıntılar yazıyordur.
uniden uniye göre değişir. ben hacettepe'ye yatay geçiş yaptım benden de istediler ve goturmeseydim başvurumu kabul etmeyeceklerdi. benim unide bu belgeyi kendi internet sitesinde paylaşmıştı. arkadaşın okuduğu uninin internet sitesinde duyuru kısımlarına, kendi fakultesinin internet sitesine falan iyi baksın karıştırsin oraları. bazen üniler yatay geçiş yapacaklar için oralarda bu belgeleri paylaşabiliyor. ya da öğrenci işlerinin sitesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X