Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. Ben artık yazılımla uğraşmak istiyorum bilgisayarla aram iyi (oyun anlamında değil) fakat udemy olsun kitap olsun bunlarla yapmaya çalıştığımda devamını getiremiyorum. Bu konuda bir disiplinim yok o yüzden hem disiplin kazanmak adına hem de temel atmak için bir yazılım kursu arıyorum önceliğim algoritma ve C# dilini öğrenmek tabi ki de bunu 2 3 ayda yapayım demiyorum uzun bir süreç ama en azından online eğitimlerle bir şekilde disiplinimi oluşturup hem de temel atmış olurum diye düşünüyorum. O yüzden tavsiye edebileceğiniz kurs var mıdır ? Herkes bütün yazılım kurslarını kötülüyorlar ama benim amacım 6 ayda c# öğrenmek değil ki biraz konuya hakim olayım ne yaptığımı anlamış olayım yeterli diye bakıyorum kurslara acaba doğrumu düşünüyorum bana yardımcı olabilecek birileri var mı ? |
Yazılım Kursu Tavsiyeleri: Türkiye'nin En İyileri
Yazılım alanında kariyer yapmak veya mevcut becerilerini geliştirmek isteyenler için sayısız yazılım kursu mevcut. En iyi yazılım kurslarını seçmenize yardımcı olacak bazı tavsiyeler:
- Hedeflerinizi Belirleyin: Yazılım sektöründe kariyer hedeflerinizi belirleyin. Örneğin, web geliştirme, mobil uygulama geliştirme veya veri bilimi olabilir.
- Türkiy'deki En İyi Kursları Araştırın: Özellikle Türkiye'deki en iyi yazılım kurslarını arayın. Udemy, Coursera ve edX gibi çevrimiçi platformları inceleyebilir veya yerel eğitim kurumlarını araştırıp yorumları kontrol edebilirsiniz.
- Uzman Eğitmenleri Tercih Edin: Kursların sektör uzmanları tarafından verildiğinden emin olun. Bu, güncel bilgiler ve pratik beceriler sağlayacaktır.
- İş Garantili Kursları Düşünün: İş garantili yazılım kursları, eğitim tamamlandıktan sonra iş bulma konusunda güvence sağlar. Ancak, sözleşmelerin şartlarını dikkatlice okuyun.
- Yorumları ve Derecelendirmeleri Kontrol Edin: Diğer öğrencilerin kurslar hakkındaki yorumlarını ve derecelendirmelerini okuyun. Bu, kursun kalitesi ve etkinliği hakkında değerli bilgiler sağlayabilir.
- Bütçenizi Göz Önünde Bulundurun: Yazılım kurslarının maliyeti değişebilir. Bütçenizi göz önünde bulundurarak seçeneklerinizi değerlendirin.
- Sertifikalar ve Akreditasyonları Kontrol Edin: Kursların tanınmış kurumlar tarafından sertifikalandırıldığından veya akredite edildiğinden emin olun. Bu, eğitiminizin kalitesini ve işverenler tarafından tanınmasını garanti eder.
En İyi Yazılım Kurs Önerileri: