Şimdi Ara

YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
13.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. Ben artık yazılımla uğraşmak istiyorum bilgisayarla aram iyi (oyun anlamında değil) fakat udemy olsun kitap olsun bunlarla yapmaya çalıştığımda devamını getiremiyorum. Bu konuda bir disiplinim yok o yüzden hem disiplin kazanmak adına hem de temel atmak için bir yazılım kursu arıyorum önceliğim algoritma ve C# dilini öğrenmek tabi ki de bunu 2 3 ayda yapayım demiyorum uzun bir süreç ama en azından online eğitimlerle bir şekilde disiplinimi oluşturup hem de temel atmış olurum diye düşünüyorum. O yüzden tavsiye edebileceğiniz kurs var mıdır ?

    Herkes bütün yazılım kurslarını kötülüyorlar ama benim amacım 6 ayda c# öğrenmek değil ki biraz konuya hakim olayım ne yaptığımı anlamış olayım yeterli diye bakıyorum kurslara acaba doğrumu düşünüyorum bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?








  • kursları herkes kötülüyorsa demek ki bildiği var ve herkes yine kötüleyecek..senin amacın seni birilerinin tastiklemesi ise buna gerek yok dogru bildigini yap

  • Hocam sifirsaniz oncelikle youtubedan murat yucedagin c# console dersleri ile baslayin daha sonrada web icin html css vs gecersiniz

    Udemydeki kurslar iyi ama yani o kurslar sana bir mantigi ogretir daha sonra kodu iyilestirmek daha iyi nasil yapiliri arastirmak sana kaliyor.

    Once bir dil kullanarak ortaya bir proje cikarmaya basla sonrada iyilestir surekli arastirarak.
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt

    Usta doğru söylüyosunda şu memlekette hiç mi yok adam akıllı bir kurs asıl sitemim bu aslında bu yazılım öğrenmek isteyenler gerçekten kitap ve video izleyerekmi yapıyor anlam veremiyorum.

  • ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt

    eyvallah usta tavsiyen için zaten bende böyle başlamıştım ama 3 4 haftadan sonra sıkılıp bırakıyorum. ona çözüm bulsam çok iyi olacak yada yanıma böyle yeni başlayan birini bulup beraber ilerleticem öyle gözüküyo çünkü kimse tavsiye etmiyor bu kursları

  • Eğer İngilizce biliyorsan codeacademy sitesindeki kurslar çok iyi
  • Ec jok E kullanıcısına yanıt

    evet orayı duymuştum ama ingilizcem zayıf şuanda bir ingilizce kursuna gidiyorum ama sanmıyorum anlayabileceğimi yinede tavsiye için teşşekkür ederim.

  • acik konusacam bu devirde kurumlara para vermek harbiden akil alir sey degil udemy varken hemde hem icerik hem fiyat olsun geri kalanlar para israfi(kitaplar , forumlar vs haric)
  • Hocam ben sizin yerinizde olsam, önce İngilizce öğrenirim. İkisini aynı anda götürmeye çalışırken İngilizce öğrenme süreniz artacaktır.
    İngilizce öğrendikten sonra ne kadar çok alternatifiniz olduğunu söylememe bile gerek yok.

    Geçen yıl üç ay kadar Kotlin çalıştım, udemyden aldığım Türkçe bir kursla. Biraz da kırılgan bir öğrenme yapım olduğu için programlardan soğutmuştu beni. En çok beğenilen kurstu.

    11 Şubattan beri Edx, Lynda, Oracle Academy üzerinden Java ve Algoritma çalışıyorum. bir şey öğrenirken kendimi bu kadar motive hissettiğim başka bir zaman hatırlamıyorum. Gözlerim ağrıyor, ekran süresinden dolayı, inanın bırakamıyorum.

    Udemy’den Türkçe bir şey öğrenmeye çalışmak tamamen akıntıya karşı kürek çekmek gibi geliyor bana. Belki aksini yaşayanlar, harikalar yaratanlar vardır ama ben onlardan olamadım. 10 kurs denemişimdir en aşağı Udemy’den. Neredeyse hepsi, daha Türkçeyi doğru düzgün konuşamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir yıl önce arıbilgiden sql veri raporlama eğitimi almıştım. Çok memnun kaldım oraya tercih etmemin sebebide aselsan da çalışan kuzenim var onlar çalışmışlar orayı önermişti. Şimdide yeni mcsd eğitimine başladım gayet iyi gidiyor. Araştırmalarınızın içine kesin koyun derim.

  • www.clarusway.com burdan istediğin eğitimi alabilirsin.

  • Merhaba, arkadaşlarla katılmakla birlikte yani udemy'den eğitim alınabilir. Nereden başlayacağını bilmiyorsan profesyonel bi yerden eğitim alınabilir. Ben kendimden bahsedeyim. Yazılımla ilgili hiç bilgim yoktu, çeşitli kitaplar aldım youtube'dan videolar izledim. Udemy'den eğitimler aldım. ufak tefek şeyler yapmaya başladım. Ancak tam anlamıyla yazılımı öğrenemedim. Ardından kursları araştırdım. bi tanesinde karar kıldım. reklam olur mu bilemiyorum ama yardımcı olmak için söyleyeceğim. Ben Vektörel Bilişim'i tercih ettim. Ordan 6 ay kurs aldım. Sonrasında şunu söyleyebilirim. Udemy, youtube, kitaplar vs tüm bunlar yardımcı kaynak olur. Yazılımı gerçekten öğrenmek istersen mutlaka bu işi profesyonel yapan bir yerden eğitim almak gerektiğini kursa başlayınca anladım. Çünkü kursa başlamadan öğrendiğim şeyler hep kırıntı bilgiler olmuş bi başından bi sonundan. Bu işi en derinine kadar inerek öğrenmeden istediğim şeyleri yapamayacağımı kursla birlikte anladım. Tabi diğer kurslar nasıldır bilemem. Benim gittiğim kurs gerçekten iyiydi. Hoca bu noktada çok önemli. Yazılımda da bi tane uzmanlık alanı seçmek lazım. C#, java veya python seçebilirsiniz. Hepsinde uzman olmaya çalışmak gibi bi hata yapmayın bence. Çünkü hepsinin kullandığı teknolojiler farklı. Ben C# tercih ettim. Dolayısıyla .NET Core, Entity gibi teknolojileri öğrenmek lazım. Angular veya react'ı da mutlaka öğrenmek lazım. Şuan bi yazılım şirketim var. Yazar kasalara yazılım yapmakla başladığım işimde çok şükür ilerledim. Şuan bi çok firmaya yazılım geliştiriyorum. Şuan iyi ki bu kursa gitmişim diyorum. Gerçekten hayatım değişti. Bu yoldan geçmiş biri olarak size en önemli tavsiyem hangi işi yaparsanız yapın işin en derinini bilerek yapın. Ben Metin Oktay Polat sorusu olan arkadaşlar varsa yazın, fırsat bulduğumda cevap yazarım. Herkese iyi çalışmalar dilerim.





  • metinoktaypolat06 M kullanıcısına yanıt

    Mrb kardesim. Bende vektörel akademiden c# kursu alıyorum. Ama çok ayrıntılı anlatıyor. Karışık anlatıyor. Başlangıç düzeyinde değil. Anlayamıyorum.Engin hoca tarafından veriliyor kurs. Sen nasıl öğrendin. Ne yapmam lazım. İnternette yararlanacağım kurs v.s site felan varmı önerebileceğin?

  • jeociga J kullanıcısına yanıt

    udemyden başlasaydın

  • Aslında yazılım değince bir çok yazılım dili var. Hangi dil ile başlayacağına doğru karar vermek lazım. Bende arıbilgi den microsoft eğitimi alıyorum 5. ayımızdayız tavsiye ederim. Ben c# üzerine alıyorum.

    www.aribilgi.com/yazilim-kursu-egitimi/ incelemek isteyenler bakabilir.

  • Ben de senin gibi yazılım alanında kendimi geliştirmek istiyordum fakat kendi başıma bir şey öğrenmede konusunda zorluk yaşıyordum. Bunun için ben de çok fazla kurs aradım. Ama benim asıl odak noktam yazılım mimarisi olduğundan iSAQB eğitimi almaya odaklanmıştım ufak bir araştırma sonrası tectrain Academy'nin iSAQB kurslarını buldum ve gerçekten çok verimliydi. Online bir şekilde oturduğum yerden yazılım mimarisinde önemli bir noktaya geldim ve şimdi meslekte ilerlemem konusunda oldukça faydalı da oldu. Yazılım mimarisini öğrenmeni sana da öneririm daha fazla bilgi için bu siteyi ziyaret edebilirsin: https://tectrain.ch/en/isaqb


    Yazılım öğrenme yolunda başarılar:)





  • Evet, @starlight1801 'e kesinlikle katılıyorum özellikle yazım mimarisi alanında verdikleri temel seviye kurs Avrupa standartlarında ve son derece başarılı.

    Mutlaka https://tectrain.ch/en/isaqb/foundation-cpsa-f kontrol etmeni tavsiye ederim.

    Başarılar  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.