Şimdi Ara

Saw vs Hostel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki seriyide izledim, merak ettiğim şiddet ve işkence unsurlarının hangi filmde daha izlenebilir yaratıcılıkta olduğu ve hangi filmin nasıl desem daha iğrenç (kötü değil) olduğu hakkındaki genel düşünceleriniz.
    Not: Ben lanet olası bi kaçık değilim

• Açıkçası Saw,senaryo açısından Hostel'dan çok daha önde.Gelelim senin soruna,Saw'da da kan,vahşet ön planda ama sadece kanları gösteriyorlar.Kesme sahnesini direk bir yere odaklanmıyorlar.Hostel'da ise parmak kesme,kadının gözünün nurunun akması gibi iğrenç sahneler vardı.Ama ben Hostel'ı hiç beğenmedim kan ve iğrenç sahneler biraz daha ön planda olsada.Fazla öyle sahnesi yok ama kesme sahneleri ön planda.Testereyi tek geçerim.
  • Testere Gibi Keyifli Yabancı Film İzlemedim Şuana Kadar
  • Hostel i izlemedim, önyargı ile yaklaşmak istemiyorum ama Saw ı tek geçerim.
  • hostel de herkes kendi işini kendi hallediyor ama sawda herşey kurban ın elinde
  • Kesinlikle testere.
    Hostel bence her bakımdan hiç iyi bir film değil..
    İki filmin mukayesesi fanteziden öte gitmez.
  • Testere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Testerenin 3 filmini izledim Otelin 2 filmini bence HOstel
  • hotel testerenin t si bile olamaz
  • hostel 1-2 de konu yok..sadece psikopatlık var.. 10 üzerinden 5-6 alır

saw ise mükemmel senaryolu... 10 / 8.5
  • Bitek benm hoşuma gitmiyo heralde bu testere

• Genel açıdan Saw Hostel ı havada karada geçer.(2 seriyi de izledim) Ama şiddet açısından Hostel
  • hostel de sanki sırf insanları iğrendirmek için çekilmiş bi film.saw tabi ki hostel den daha iyi.
  • [font="Comic Sans MS"]Testereyi seyretmedim oteli seyrettim ama güzel bir filmdi fakat bundan sonra öyle filmler seyretmicem sadece türk filmi - aksiyon - macere gibi filmler seyretcem.
  • ßi İki Sahne Dışında Hiç Hoşuma Gİtmedi Testere.
  • Bence İkiside esit sayılır
  • Hostel Testere yanında rezalet bir film. İnsan oğlunun acı sınırı denilen bir sınırı vardır bunu geçecek olursan ya anında bayılırsın yada kalp ritminin aşırı artması sonucu veya korkudan da ödün patlaması sonucu ölürsün . Ama adam almış eline alev kaynağını kızın gözünü dağlıyor kız da çığlık çığlığa kendini yırtıyor o kadar.
  • Olay örgüsü olarak Hostelde Testerede yaratıcı filmler bu inkar edilemez ama kimisine göre Hostel daha yaratıcıdır kimisine göre Testere
  • Saw serisinin tamamını izledim. Hostelin ise 2.'sinde izlerken 15 dakika sonra midem bulandı bıraktım. Saw filmindeki yaratıcılık kesinlikle daha mükemmel, özellikle ilk bölümü beni çok etkilemiştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.