Şimdi Ara

Saw vs Hostel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Testere, tamamen insanın hayata olan bağını ele alıyor.
    Otel ise konusunu anlayamadığım, tahminimce izleyiciyi iğrendirmek amaçlı yapılmış bir seri.

Kan istiyorsan, Otel
    Film istiyorsan, Testere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 21 Ocak 2008; 16:14:08 >
  • iğrençlik diyosan hostel derim zaten filmin konusu yok gibi bişi iğrençlik olsun diye film yapmışlar.ilk filmi zaten annemle izlemiştimannem beğendiydi her gence örnek olmalı önüne gelene güvenmemeli fln dediydi ama 2. film resmen iğrençlik. 3 oldu yaw iğrençlik 4 oldu filmi izlemeyen okumasın devamını. ya adamın şeyini şey ediyolar var mı bişi ya bide uğraşıyolar onu yapmak için yuh dedim orda o şeyi yapmak töbe töbe işte iğrenç ötesi bi film 2.sini izledim elime ne geçti hiç bişi 1.si yine biraz sardıydı, bu arada 5 oldu heral iğrenç kelimesi 6 oldu.pff yine aklıma geldi sahne ıyy öğğğ

• quote:

Orjinalden alıntı: juniorhonour

iğrençlik diyosan hostel derim zaten filmin konusu yok gibi bişi iğrençlik olsun diye film yapmışlar.ilk filmi zaten annemle izlemiştimannem beğendiydi her gence örnek olmalı önüne gelene güvenmemeli fln dediydi ama 2. film resmen iğrençlik. 3 oldu yaw iğrençlik 4 oldu filmi izlemeyen okumasın devamını. ya adamın şeyini şey ediyolar var mı bişi ya bide uğraşıyolar onu yapmak için yuh dedim orda o şeyi yapmak töbe töbe işte iğrenç ötesi bi film 2.sini izledim elime ne geçti hiç bişi 1.si yine biraz sardıydı, bu arada 5 oldu heral iğrenç kelimesi 6 oldu.pff yine aklıma geldi sahne ıyy öğğğ

içini dökmüşsünn resmen

Tayfa-140:
    hemen heen bnm yukarlarda verdigim cevabın aynısı aynen dediğin gibi

• Hotel saçma bir fanteziden yaratılmış ,oyunculuk açısından zayıf ciddiyetsiz ve boş bir seri
  • Elbette Testere...Rakipsiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

quote:

Orjinalden alıntı: juniorhonour

iğrençlik diyosan hostel derim zaten filmin konusu yok gibi bişi iğrençlik olsun diye film yapmışlar.ilk filmi zaten annemle izlemiştimannem beğendiydi her gence örnek olmalı önüne gelene güvenmemeli fln dediydi ama 2. film resmen iğrençlik. 3 oldu yaw iğrençlik 4 oldu filmi izlemeyen okumasın devamını. ya adamın şeyini şey ediyolar var mı bişi ya bide uğraşıyolar onu yapmak için yuh dedim orda o şeyi yapmak töbe töbe işte iğrenç ötesi bi film 2.sini izledim elime ne geçti hiç bişi 1.si yine biraz sardıydı, bu arada 5 oldu heral iğrenç kelimesi 6 oldu.pff yine aklıma geldi sahne ıyy öğğğ

içini dökmüşsünn resmen

Tayfa-140:
    hemen heen bnm yukarlarda verdigim cevabın aynısı aynen dediğin gibi

Önceki yorumları, beni etkilemesin diye pek okumam.
    Tabi görüş belirtmemiz gereken konularda...

• TEstere bulmaca gibi film hostel ise tam anlamiyla vahset
  • Hostel serisi çok kötü idi.Zaten Saw filminin beklenmedik tirajından sonra hostel filminin yapılması ironik,özgünlükten tamamen yoksul.Sadece biraz daha gerilim ve sahne zenginliği var ama senaryo kurgusu vasat.
  • tabii ki testere
    hostel 1.cd zaten korku filmi değilde p.rno gibi anca 2.cdde yavaş yavaş gerilim başlıyor
  • testere de mantık var en azından
  • HosteL Daha İyidi Çünkü Testerede ßi Heycan vs. Yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.