Şimdi Ara

Saw V (2008) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
14.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sawın 1 ve 2. filmini izledim diğerlerini izlemedim ne oldu öldümü o adam sanırım bi adam boğazını kesiodu en sonunda adamında sevgilisine bağlı bombalar patlıordu kadın ölüodu ölemiydi??

Orjinalden alıntı: mercan2021

ya sawın 1 ve 2. filmini izledim diğerlerini izlemedim ne oldu öldümü o adam sanırım bi adam boğazını kesiodu en sonunda adamında sevgilisine bağlı bombalar patlıordu kadın ölüodu ölemiydi??

adam öldüde ruhu yaşıyo daha

Orjinalden alıntı: cashinsoft

quote:

ya sawın 1 ve 2. filmini izledim diğerlerini izlemedim ne oldu öldümü o adam sanırım bi adam boğazını kesiodu en sonunda adamında sevgilisine bağlı bombalar patlıordu kadın ölüodu ölemiydi??

Yada şöyle diyebiliriz; öldü ama kalbimizde yaşıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

quote:

Orjinalden alıntı: cashinsoft

quote:

Yada şöyle diyebiliriz; öldü ama kalbimizde yaşıyor.

Bu Jigsaw Çırak Seçme Konusunda İmparator Palpatine Kadar Dikkatli Herhalde

• sero ve cashinsoft dalga geçmeyin len
  • arkadaşlar hatırlarsanız 3. filmin sonunda adamın kızını bi odaya hapsediyodu sonra diyodu'işte zamanı kısıtlı odanın havası birince ölecek' diye falan ne oldu o kıza... çünkü 4. filmde kızın babasını 'sawla aynı odada hapis kalann' polis öldürmüştü..............................?

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpress_

arkadaşlar hatırlarsanız 3. filmin sonunda adamın kızını bi odaya hapsediyodu sonra diyodu'işte zamanı kısıtlı odanın havası birince ölecek' diye falan ne oldu o kıza... çünkü 4. filmde kızın babasını 'sawla aynı odada hapis kalann' polis öldürmüştü..............................?

Kimse Bilmiyor Ama Ufak Bir Ayrıntı Vereyim Jigsaw Bir Çocugu Öldürmez Gibi Geliyor Ve 4.Filmin Sonunda Hoffman Odadan oyuncak Ayıyla Çıkıyor

Saw V (2008)

Saw V (2008)

• 11'e kadar yolu var herhalde.

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Adamı öldürdüler , bu sefer maske ile yaşatacaklar.

valla yaw olcak iş değil zaten kafayı yediğim nokta ise 4 te OYUN YENİ BAŞLIYOR DEMESİ saw X çıkarsa şaşırmayın
  • bence filmi 3 te bitirmeliydiler. 4. bölümünden hiç zevk alamadım nedenine gelince. film aslında 3 bölümde son buluyordu filmin bu kadar gişe yapması yönetmenin ve senaristin iştahını kabarttı ve devam etmeye karar verdiler. 4. bölümde filmi uzatmak için resmen saçmaladılar film gerçek amacından çıktı tamamen kar amaçlı olmaya başlayınca tadı kaçtı işin.

star wars 6 bölüm kimsenin şikayeti var mı? saw daha 5. çekiyor film cıvımadığı sürece sorun yok.

Star Wars 6 bölüm ama 6 bölümde hikaye tamamlanıyor,bunlar oyunu bitirmemek için ne yapcaklarını şaşırdılar.

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

star wars 6 bölüm kimsenin şikayeti var mı? saw daha 5. çekiyor film cıvımadığı sürece sorun yok.

Star Wars 6 bölüm ama 6 bölümde hikaye tamamlanıyor,bunlar oyunu bitirmemek için ne yapcaklarını şaşırdılar.

Saw'da daha hikaye tamamlanmadiki Dr.Laurance Gordon 1.filmden bu yana ortaya çıkmadı.

• ciksin ciksin

efsane geri donuyor SAW V

bu sawin gise basarisi nasil herkez izliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ağustos 2008; 13:33:59 >
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • dün atv de 2isi vardı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.