Şimdi Ara

Saw V (2008) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
14.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu filimde bu kadar önemli olan şey nedir insanların değişik işkence şeklinde öldürürmesimi???

Orjinalden alıntı: tosba_42

quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Yalanhaber.com'dan alınan bilgiye göre jigsaw aslında ölmedi. Ölen ve boğazı kesilen kişi aslında yüz nakliyle jigsaw'a dönüşmüş olan Lawrence Gordon. Kanser olduğu için yattığını sanıyorduk. Ama bir ayağı olmadığı için yattığını anlayınca gözler doğal olarak gerçek jigsawı aramaya başladı. Jigsawın yeni tuzaklarıyla birlikte oyun bu sefer başlayacak gibi görünüyor.

alıntıdır

yalanhaberdatcom

ayaygının biri nasıl yoqmus bu yorumu okuduktan sonra özellikle testere 4 kiralayıp bir daha izledim ama otopside 2 ayagıda yerinde duruyodu...

Yalanhaber.com diyor..

• Filmin afişi bile insanın tüylerini diken diken ediyor kim bilir film nasıl olacak.

We have been dreaming.But who can deny?
    It's the best way of living between the truth and the lies.
  • saw mükemmeldi saw2 kurgunun kralı vardı saw3,te bitmeliydi

Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

saw mükemmeldi saw2 kurgunun kralı vardı saw3,te bitmeliydi

Evet ya 1,2,3,4,5 uzadıkça uzuyo sakız gibi.
  • Uzarsa uzasın sizi niye sıkıyor ki bu durum anlamıyorum çekende,izleyende ,stüdyoda memnun beğenmiyorsanız izlemeyin kaldi ki saw 4,saw dan sonra en iyi filmiydi serinin.Diğer üçünde twist sonda iken bu filmde 2 kere oldu ama herkes sona odaklandığı için tatmin olmadı.Zorlama senaryo diyenler içinde bir daha izlesinler derim, film birçok açığı kapatıp bir sürü soruyuda arkasında bırakıp bitti.Saw 4 kesinlike bir geçiş filmiydi yani iki trilogy olarak düşünebilirsiniz.Kendi adıma 4 bittiğinde hemen 5'i izlemeliyim dedim çünkü acayip detaylar var ve hepsi havada kaldı.Yalanhaberin ki de ayrı bir saçmalık adamın ses tellerinide mi naklettiler ne saçma haber.Ayrıca 2.filmde topallayarak yürüme hikayesi içinde gordon olabileceği gibi ilk filmde hatırlasanız jigsaw bacağından vuruluyordu polis tarafından ama belli de olmaz iş senaryoculara kalmış.Benim için tek sorun şu an yönetmenin değişmesi ve yeni filmde göstereceği performans!!!

• evet Saw 4 Saw Dan Sonra En İyisiydi

Orjinalden alıntı: serrrrro

imdb yeni fotolar gördüm paylaşayım dedim.
    Bu arada @lordhammer evet strahm mış.

Saw V (2008)

Saw V (2008)

İnternette gezinirken bir site buldum. Saw 5'den yeni resimler var.
    Link

• 1'nci serisi benim için klasiklerden. Diğer serilerde açıkacası 1'den aldığım lezzeti alamadım. Her yeni seride değerini yitirdi. Ama genede 5'nci seriyide izlemek bir sinemasever için farz oldu.

• @lordhammer teşekkürler.Resimleri ekleyelim.

Saw V (2008)
     Saw V (2008)

Saw V (2008)
     Saw V (2008)

Saw V (2008)
     Saw V (2008)

Saw V (2008)
     Saw V (2008)

Saw V (2008)
     Saw V (2008)

[simage]http://img238.imageshack.us/img238/3083/m20501ai3.jpg[simage]
     Saw V (2008)

Saw V (2008)
     Saw V (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrrrro -- 4 Eylül 2008; 13:11:22 >

• Anlaşılan yine jigsaw'ın geçmişine döneceğiz. Şu kel olduğu zamanlara. Ve 5. film ikinci filme benzeyecek gibi görünüyor.

gene ne bekliyor bizi acaba, heyecanlandım
  • 7. ve sondan 3. resimlere baktığımızda sayaçların aynı olduğunu görüyoruz. Acaba bu sefer Jigsaw'ın hayatından kesitler değil de 4. filmin sonrasından kesitler izleyip büyük bir flashback mi izleyeceğiz?

7. ve sondan 3. resimlere baktığımızda sayaçların aynı olduğunu görüyoruz. Acaba bu sefer Jigsaw'ın hayatından kesitler değil de 4. filmin sonrasından kesitler izleyip büyük bir flashback mi izleyeceğiz?

ilginç bir teşhis

Anlaşılan yine jigsaw'ın geçmişine döneceğiz. Şu kel olduğu zamanlara. Ve 5. film ikinci filme benzeyecek gibi görünüyor.

+1 yine bi tayfayı bi eve tıkıcak gbi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.