Şimdi Ara

Saw V (2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
14.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adamlar manyak yaa... muhteşem bi poster

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

İşte bu be şu postere bak merakla bekliyorum.Kafamda hala bir soru işareti kaldı;
    1.Filmde ayağını kesip kurtulan Dr. Lawrence Gordon nerede? İlk flmden bu yana o adama hiç ama hiç değinmediler her yeni filmde onun çıkacağı anı merakla bekliyorum.

Saw II nin başında adam, kendi gözünün arkasına nasıl anahtar konulduğunu seyrediyordu. Dikkat ettiysen ameliyatı yapan adam topallayrak yürüyordu. Benim bildiğim jigsaw o sıralar normal bir şekilde yürüyordu. Bu yüzden bu adam, Lawrence Gordon'dı bana göre.

Ve son filmin sonundaki kasette ne diyordu

Ben öldüğüm için biteceğini mi sanmıştın?

Hoffman istemezse devam etmez, neden etsin ki.
    -Zepp Saw
    -avukat Saw IV

bu iki adamda jigsawa yardım ediyorlardı çünkü bunu yapmak zorundaydılar. Yani onlarda jigsawa yardım ederlerken sınanıyorlardı. Buradan bakarsak, Hoffman da tıpkı Amanda da olduğu gibi sınanıyor. Ve bunu jigsaw öldüğü için yapabilecek tek kişi var gibime geliyor.
    Lawrence Gordon.

Haklı olabilirsin amelayati yapan adamın topallayarak gezdiğine hiç dikkat etmemiştim.

• Guzel bişiye benzıyor

/!\___DİKKAT GÖMEBİLİRİM___/!\

İmzam El Yapımıdır Çalmayınız.
    eski nick:nicer
  • quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

V roman rakamının altında halloween yazıyor.Halloween diye farklı bir film var içerik saw'a benziyor.

onun anlamı saw sersinin her senenin cadılar bayramında yayınlanması.

Orjinalden alıntı: microph

buda corba oldu be kardeşim sav 10 cıkacak böle giderse

Tam onu diyecektim forthlogy'e kadar eyvallah ama...

Oh say, can you see my eyes?
    If you can, then my hair's too short.
  • resimdeki adamın biçminden sanki kızını arayan adam vardı hani karısının yüzünde bomba batlamıştı sanki o adamda kafayı kırmış jigsawlık yapıcak gibi geldi sanki resimdeki adamın kalıbı bana onu anımsattı yani sadece salladım :)

bu arada saw 4 de bu bahsettiğim adama ne olmuştu?

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

resimdeki adamın biçminden sanki kızını arayan adam vardı hani karısının yüzünde bomba batlamıştı sanki o adamda kafayı kırmış jigsawlık yapıcak gibi geldi sanki resimdeki adamın kalıbı bana onu anımsattı yani sadece salladım :)

olabilir..Poliste olabilir hatta kızda olabilir

O adamı polis, adamın karısı ve jigsawın cesediyle bir odaya arkasından kapatmıştı. ve orda bitmişti film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 30 Haziran 2008; 20:48:21 >

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Adamı öldürdüler , bu sefer maske ile yaşatacaklar.

kısaca .okunu çıkartacaklar yani
  • Açıkçası ilk 3 filmi bir solukta zevk alarak izlemiştim.Ama 3.filmden sonra senaristler değişince 4.filmde hemen kendisini belli etti senaryonun işleniş tarzı film içindeki zaman diliminin işleniş tarzı akıllarınca daha karışık yapmak istemişler ama bence ilk 3 film göz önüne alınırsa en kötüsü saw ıv benim için.Bakalım 5 nasıl olcak inşallah saçmalamazlar.

Orjinalden alıntı: ©em

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Adamı öldürdüler , bu sefer maske ile yaşatacaklar.

kısaca .okunu çıkartacaklar yani

bu gidişle saw 6 da herhelde adamı klonlarlar

sıfırın sıfıra bölümü herşey olabilir
  • Of Allah'ım işte film geliyor!!

Bekliyoruz.

Orjinalden alıntı: kutanay

arkadaşlar bu saw in tam manası nedir tamam adamları bi yere kilitleyip acı çektirerek öldürüyorlarda amaçları ne yanii ??

bunları yapan adam kanser(JİKSAW)...içten içe hastalığı ilerliyordu... hayatın kıymetini o zaman anladı ve düşüntü taşındı... hayatın değerini bilmeyen insanlara böyle oyunlar oynayarak hayatın anlamını anlatmaya çalışıyor... adam makina mühendisi... oyunlardan pek de başarılı olan yok 2-3 kişi... ama bilmiyorlar ki onlarda oyunun içinde.. filmin kurgusu süper... anlamışsındır umarım...

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

arkadaşlar bu saw in tam manası nedir tamam adamları bi yere kilitleyip acı çektirerek öldürüyorlarda amaçları ne yanii ??

bunları yapan adam kanser(JİKSAW)...içten içe hastalığı ilerliyordu... hayatın kıymetini o zaman anladı ve düşüntü taşındı... hayatın değerini bilmeyen insanlara böyle oyunlar oynayarak hayatın anlamını anlatmaya çalışıyor... adam makina mühendisi... oyunlardan pek de başarılı olan yok 2-3 kişi... ama bilmiyorlar ki onlarda oyunun içinde.. filmin kurgusu süper... anlamışsındır umarım...

mükemmel bi yapım

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

resimdeki adamın biçminden sanki kızını arayan adam vardı hani karısının yüzünde bomba batlamıştı sanki o adamda kafayı kırmış jigsawlık yapıcak gibi geldi sanki resimdeki adamın kalıbı bana onu anımsattı yani sadece salladım :)

olabilir..Poliste olabilir hatta kızda olabilir

O adamı polis, adamın karısı ve jigsawın cesediyle bir odaya arkasından kapatmıştı. ve orda bitmişti film.

işte bu dediğin bu teorimi güçlendiriyor :D

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

hee anladım sadece hayatla ilgili bi yapım oke :D ama yinede çok tiksinç yaa böle filmlerden korkmamda 2 de çok tiksindim 3 üde doru düzgün izleyemedım cafede öle bi bakmıştım

• Siteye Teaser eklenmiş.Açıkçası pek beneğenmedim.

http://www.saw5.com/
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.