Şimdi Ara

Saw: The Videogame™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
1
Favori
31.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oyunun Adı: Saw: The Videogame

Yapım: Konami & Lionsgate

Dağıtım: Konami

Türü: Adventure - Action

Platform: Pc, XBox 360, Ps3

Çıkış Tarihi: Ekim 2009

Konu: Film haklarının sahibi Lionsgate ile Konami'nin ortak çalışmasıyla PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformlarına hazırlanacak oyun, serinin altıncı filmi ile aynı dönemde yani ekim ayında(filmin çıkış tarihi 23 Ekim olarak verilmişti) piyasaya çıkmış olacak. Gelişmeleri merakla bekliyoruz.

[Kunye=86-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Oyunda bizim bana göre esir olmamız daha güzel olurdu tuzaklardan kurtulmak eğlenceli olur..
  • Konami nin işin içinde olması çok güzel bir haber atmosfer yönünden kaliteli bir oyun olabilir.(bakınız silent hill serisi)
  • İlginç bir konsept yapımcılar sağlam bakalım oyunu nasıl kıvıracaklar....
  • Çöp oyun olcak büyük ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: JusTBeST

Çöp oyun olcak büyük ihtimal

Konami işbirliği ile mi?
  • değişik bi oyun olcak boş olma ihtimali yüksek bn pek bişey beklemiyorum oyundan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki eglenceli bir oyun olabilir
  • SAW filminin oyunu nasıl olur ki ...

Millete tuzak mı kuracağız Yaşamak için şans mı vereceğiz ... Sims gibi bişey olur öyle olursa

Eğer tuzağa biz yakalır da kurtulmaya çalışan bi karakteri oynarsak, eğlenceli olabilir diyecem de ... Sanmıyorum ... Tuzaktan kurtulduktan sonra ne olacak

Bir ara Neighbours from HELL diye bir oyun vardı ... Ev sahibine tuzaklar kuruyorduk Öyle birşey mi olur ki

Bana oyun güzel olmayacak gibi geliyor ... En azından testere filminin oyununu nasıl oynanır orası bilinmez

Ama işin içine KONAMI girdiyse, biraz da olsa umut var

• Tüh ya ben açcaktım şimdi.
  • oyunu lionsgate falan yapmayacak yanlış haber gene...

lionsgate filmin haklarını elinde bulundruan şirket oyunun haklarını konami ye sattı.

saw serisinde iyi adventure çıkar.. diğerleri saçma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir thomas -- 6 Şubat 2009; 21:50:48 >
  • @Pir,
    Bakıyorum da konuları kaptırmıyorsun ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

oyunu lionsgate falan yapmayacak yanlış haber gene...

lionsgate filmin haklarını elinde bulundruan şirket oyunun haklarını konami ye sattı.

saw serisinde iyi adventure çıkar.. diğerleri saçma olur.

Ortak yapacaklarmış...

Bu arada kaçmaz konular...
  • inşallah tuzak kurup kafa beyin kol bacak parçalarız
  • Oyun Senaryodan uzak olcak bence.senaryoyla bağlantısı olursa saçma bişi olur zaten.
  • Oyun muhtemelen adventure olacak zamana karşı tuzakları çözmeye ve ipuçlarıyla kişileri kurtarmaya çalışacaz.Esasında zamana karşı yarışmayı sevmem ama Silent hill'deki gibi heyecan dolu,atmosferi yerinde bir oyun yaparlarsa gerçekten tutulur oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 6 Şubat 2009; 22:27:01 >
  • OOO tamda HD'lerini indiriyodum.görünce şaşırdım işallah güzel olur...
  • rezil edecekler iyi SAW ismini. yakında LEGO SAW falan da çıkartırlar artık.
  • bence güzel olacak.
  • Zamana karşı oyunları oynayamıyorum ben ya.Elim ayağım birbirine dolanıyo.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.