İnş. filmden çeviri çöp bir oyun olmazda. Kan gövdeyi götüren sağlam bir oyuna kavuşuruz. Ayrıca midway ile çalışmaları daha mantıklı olurdu
Adventure tarzı olur büyük olasılık o oyunlarda ağır ingilizce bilgisi istiyor güzel olsada çok zorlar...
Adventure tarzı olacağı kesin gibi,oyun içi görüntüler gelsede nasıl bişeyle karşılaşacağımızı görsek...
Gördüğüm en dandik filmin oyunu bakalım nasıl olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: moffaka
Gördüğüm en dandik filmin oyunu bakalım nasıl olacak.
Tam ben yazacaktim ....
Eger filmi gibi olursa mide bulantisindan oynanmaz !!!
Filmi hem mide bulandiriyordu hemde sacmaligin ta kendisi idi !!!!
Bakalim ne olacak !!!
testeremi dandik filim? kalite hangisi dünyayı kurtaran adamın oğlumu..
oyunuda güzel olur.. kanlı bulmacalar falan iyi gider..
Evet bence öyle gerçekten bu kadar kalitesiz bir film izlemedim ama zevk meselesidir seveni var ve saygı duyarım. Oyun yapımına gelince benim için mahsuru yok kes biç olaylarını oyunda severim. Belki biraz konu olsa filmide severdim ama olmadı.
bu filmden nasıl bir oyun yapacaklar çok merak ediyorum. İyi bir oyun olması için yaratıcılığın sınırlarını zorlamaları lazım.
Film serisini beğenerek izledim ama oyunla alakalı hiç umudum yok.
oyundan umudum yok isterse valve olsun tabiki oyun filmle bağlantılı olursa; şayet filmle balantılı olursa biz polis felan oluruz jigsawı yakalamaya çalışırız o zaman güzel olabilir belki gerçi yapımcılar bizim kadar basit düşünmüyordur bi çıksın nasılmış görürüz
Jigsaw olarak oynarsak çok eğlenceli olabilir, modlamaya açık bir oyun yaparlarsa, filmdekilerden çok daha yaratıcı bulmacalar yapabilir insanlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
quote:
Orjinalden alıntı: stevensons
oyunu lionsgate falan yapmayacak yanlış haber gene...
lionsgate filmin haklarını elinde bulundruan şirket oyunun haklarını konami ye sattı.
saw serisinde iyi adventure çıkar.. diğerleri saçma olur.
Ortak yapacaklarmış...
Bu arada kaçmaz konular...
aslinda ben kimseye kaptirmam ama bu aralar forumda fazla takilmiyorum
Çok saçma bir oyun olur bence herşeyin oyun olurda Saw ın nasıl olur. Tuzaklar yaratıp internetten falan paylaşalım
Filmi çöptü oyunu daha çöp olur hatta kimyasal atık olur yani