Dün oynayan aslanları gördüzün değil mi ? pırıl pırıl gençleri. Volkan'ın takımın değişmez oyuncusu olacağı kesin. Bouzid'in ne kadar sağlam ve yıldırıcı bir oyuncu olduğunu izledik. Anıl diye bir genç vardı mübarek futbolcu doğmuş. geleceğimiz ne kadar sağlam görmüş olduk.
Esas önemli olan da yeni transferlerin oynadığı oyundu. Barış'ın adı riquelme olsaydı bugün gazeteler oyunu için özel ilave çıkarır 2 milyon tiraj yapardı. Hele bir Serkan seyrettik mübarek Saviola'yı alın 8'le çarpın. Bu oyuncuyu 50 milyon euro ya getirsek bakalım neler yapacak diye izlense "aldığı paraya helal olsun" denilirdi. Bu serkan'a dikkat ! bu sene lige damgasını vurmazsa ben de futboldan anlamıyorum demektir.
Daha kenarda oturan babaları düşündükçe bu sene takıma girme savaşının nasıl olacağını düşünüyorum. Allah rakiplerimize kolaylık versin.
Hocam neden adam gibi topçu yetiştiremediğimizi göstermişsin bizlere Oynanan sadece bir hazırlık maçı ve 1kere izleme fırsatın oldu.Ne Riquelme kalmış ne Saviola.Bahsettiğin adamlar yıllar sürerek kendilerini kanıtlamışlar.Bu gençlere "sen şöylesin sen böylesin yürü be koçum Saviola da kimmiş" diyenler etrafında oldukça futbolcu falan yetiştiremeyiz,adamlar 1sene sonra kaytarmaya başlar.Basınımız da çok meraklı böyle şeylere zaten bari siz yapmayın.
İşte büyüklük! Akıllı transfer politikasıyla doğru isimleri bulup takıma yerleştiren yönetime, bilhassa Ogan Tarhan'a teşekkürler.
bunu anlamak için Serkan'a dikkat etmemize gerek yok
quote:
Bu serkan'a dikkat ! bu sene lige damgasını vurmazsa ben de futboldan anlamıyorum demektir
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Hocam neden adam gibi topçu yetiştiremediğimizi göstermişsin bizlere Oynanan sadece bir hazırlık maçı ve 1kere izleme fırsatın oldu.Ne Riquelme kalmış ne Saviola.Bahsettiğin adamlar yıllar sürerek kendilerini kanıtlamışlar.Bu gençlere "sen şöylesin sen böylesin yürü be koçum Saviola da kimmiş" diyenler etrafında oldukça futbolcu falan yetiştiremeyiz,adamlar 1sene sonra kaytarmaya başlar.Basınımız da çok meraklı böyle şeylere zaten bari siz yapmayın.
farklı bir yaklaşım ve her fikre saygılıyım.
ama neden adam gibi topçu yetiştiremediğimiz konusunda sınırsız yabancı isteyenlerin çok suçlu olduğunu düşünüyorum.
ayrıca her pahalı transfer iyi transfer veya ucuz maliyetli futbolcu kötü futbolcu demek değildir. onu da vurgulamaya çalıştım.
Hiiii yandık
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break
bunu anlamak için Serkan'a dikkat etmemize gerek yok
quote:
Bu serkan'a dikkat ! bu sene lige damgasını vurmazsa ben de futboldan anlamıyorum demektir
ben macı seyretmedım ama sadece bır hazırlık macında ıyı oynamak yetmez.ıyı futbolcuysan sureklı senelerce ıyı oynayacaksın.bulent hakan gıbı senelerce basarılı olacaksın.ınsallah galatasaraylı genclerde bu cızgıyı yakalar.sınırsız yabancı konusuna gelınce zor bır karar.asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık ama sunu soylıyeyım ıkı yabancıyla oynadıgımız senelerde hemen hemen hıc bır basarı yakalayamadık hatta ıngıltereden sekız tane gol yedık.yanı sen yeteneklı ve becerıklı futbolcuysan sınırsız yabancı kararı cıksa bıle takımda yer bulursun.
dünkü maçta orkun kalede devleşti yazan bir kaç yazı var gazetelerde,..lig de veya iyi avrupa takımları karşısında boyle bir defansla orkun kalede ufalır baya adamlar kactane poziyon buldu orkun hepsini ÇELDİ ama sadece çeldi tutamadı donen iki uc topda yb lular beceriksizce atamadılar bence defansımız servetle çok tehlikeli bir boyuta geldi kalecimizde top tutmayı öğrenmeli gs erciyes değilki topu sadece uzaklastırmak için çelmek yetmez bence en buyük sorun defansda cıkacak gibi servete guvenirsek yandık diğer yerler iyi anıl,serkan,barış gercekten iyi cocuklar umarım kendilerini geliştirirlerde faydalanırız
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
neden futbolcu yetiştiremediğimizi söyliyim ben size
ben 9 sene futbol oynadım.Bursa Yolsporda ilk katıldıgımız turnuva 10-12 turnuvasıydı turnuvaya hazırlanıyorduk maçlarda ilk 8 de çıkıcaktım.ama turnuvadan 2 hafta önce takıma 4 tane adam getırdıler biz 87 doğumluyuz adamlar 84 ama nufus cuzdanlarında 87 yazıyo bunlar doğudan gelmiş nufus cuzdanını geç yazdırmışlar.ee tabi adam alıyo gıdıyo tutamazsın.ee tabı bızde direk yedek kaldık.bu adamlar 14_16 ve genç takım yaş gurubuna gelince hıc bı ozellıklerı kalmayan kişiler sadece kucuk yas gruplarında kuvvetlerıyle oynuyorlar. eee belkı geleceğin yıldızı olacak ama sürekli yedek kalıyor 17 yaşına geldıgınde hadı oyna bakalım diyınce adamdaki maç tecrubesi 0 gunumuzde alt yapısı bu hale getıren o kadar dolu takım varkı.hele fenerbahçe Bursa Yolsporu hala yakından takıp edıyorum Turkıye 2.sı oldular Bursasporla beraber.Galatasarayı ve Bjk yı yenıp fınale cıktılar.yine bombalarla. ve fenerbahçe bile takımını bu hale getırmıs durumda bu oyuncular 17 yaşına gelınce diğer oyuncularla aralarındakı guç farkı kalmıcağı için hiç bi özelliği olmayan oyuncular olucak.Galatasarayın alt yapısından sureklı oyuncu cıkmasının sebebi bu ve bjk da bomba dediğimiz adamları oynatmıyorlar başka bı klup gormedım bı ikisinde yok.
adama saviola desen nolur bence denmesıde lazım oyuncunun güvenin yerıne gelmesi ve daha azimle çalışması açısından
Macın özetini izledim kaleci Orkun cok top sektiriyor bu ilerde başımıza iş acabilir
ben dünki macta Bouzid,volkan,serkan ve linder i çok beyendim işl devamı gelir
sadece bu kadar değilki ; eklemelerle birlikte 22 yaş ve altı takımı yapabilirim size
Efecan Karaca Irfan Basaran Ugur Erdogan Mehmet Düz Oğuz Sabankay Özgürcan Özcan Fırat Kocaoğlu Ugur Demirok Ferhat Öztorun Anil Karaer Uğur Uçar Mehmet Güven Barış Özbek Aydın Yılmaz Sabri Sarıoğlu Arda Turan Serkan Çalık Mehmet Topal
bunlar gelecek 10 seneye damgalarını vuracaklar
Ardayı anlayabiliyorum da Sabri beygir ya
Bende Cimbombdayım
bende bır zamanlar bjk secmelerıne gırmıstım ve bjk den heybelı ada sporuna kadar cıktım...sonra oradan bırı galatasaray alt yapısına cagırdı ıdmanlara hazır maclarda cok calısıyordum ama boyum 1.65 zayıf oldugum ıcın benı pek kadroya almadılar ama kendımı ovmek degıl ozamanlar aydını tanırdım mehmetcan vardı onuda tanıyordum sonra bızım yardımcı hoca degıstı ve dırek yukarda yazan arkadasın dedıgı gıbı adamlar 84 lu kımlıkte 87 86 yazanları aldı kadroya bende bıraktım artık futbolu....yanı oynamakta degıl mucadelede de degıl ya kalıptada bıtıyor futbol...tabıkı bana dıyen boyle dusunuyor.
hemen böyle şişirmeyelim bence, daha iyi olacaklar inş.
insaf!bir maçta adamı riquelme yaptın helal olsun sanariquelme nin tekniğinde dünyada oyuncu yok sen neden bahsediyorsun.orkun kalede hiç güven vermiyor.yan toplarda çok çaresiz.essen den alınan gençler in kumaşı iyi.umarım lig maçlarında kulübede oturmak zorunda kalmazlar.
hazırlık maçları kadronun birbirine alışması için çok önemlidir zağten futbolcular bu aşamada bile bukadar uyum içinde oynuyorsa felkamp ve yönetimi alkışlamak gerekir