Şimdi Ara

Savaş Cebeci: ABD'ye geri dönüyorum; zararım 110 bin dolar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
13.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fitness ve vücut geliştirme konusu ile ilgilenenler mutlaka Savaş Cebeci'yi tanırlar.

    Savaş Cebeci 22 seneyi aşkındır yurt dışında yaşıyordu ve 4,5 ay önce Nişantaşı'nda bir spor salonu açmıştı. Ekonomik kriz ve salgının yarattığı zarar sebebiyle açılışından yalnızca 4,5 ay sonra spor salonunun kapatılacağını duyurmuş. Yalnızca 40,000 dolara yakın maddi zararının Türkiye'de olduğunu belirtmiş. ABD'deki gelir kaybından ötürü de ortalama 70,000 dolar kaybı olmuş. Toplam 110,000 dolar... Kur farkından bile ortalama 150,000 TL zararda olduğunu belirtmiş.

    Bu virüsün daha da uzayacağını ve bu mevzunun kolay kolay bitmeyeceğinden bahsetmiş. Kısacası sağlam bir kriz geliyor...



    Edit:

    Şubat ayında, insanlara yargı dağıttı videoyu aşağıda bulabilirsiniz.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 4 Haziran 2020; 10:16:24 >







  • Evet kaldırımlarda park edecek yer yok,kafeler dolu,avmlerde kuyruk var,otoparklarda sıra bekleniyor ,tatil gelince otellerde yer yok, benzinliklerde sıra var,marketlerden millet poşet poşet alıyor,herkeşin elinde aypon var,caddeler lüks arabalardan geçilmiyor,halkpazarlarında iğne atsan yere düşmez,ramazan gelince pide kuyrukları var,millet şans oyunları için sıraya giriyor,starbuckslarda bi kahveye 15 20 lira veriyoğlağ,blek frideylerde alışveriş yapıyorlar,krismislerde çam ağaçları yok satıyor,pazar günleri sinemalarda bilet kalmıyor,kargolarda yoğunluk var, her evde elektrik var,herkesin interneti var, herkesin sosyal medya hesabı var,eskiden fırın yoktu buzdolabı yoktu,yol yabdı,köprü yabdı, avrupada 1 tane domatesi kaç yurolara alamazsınız,nusret'in restoranı hep kalabalık,her sömestrede tatile gidiyorlar ,yaz gelince hep düğün var,hastanelerin yenidoğan birimlerinde yoğunluk var,forumun araba bölümü çok aktif,hurdacılar çöpleri atv ile topluyor,yerli araba gö?lerde,avrupa'da benzini tl çevirince burası daha ucuz,iskandinav ülkeleri battı,avrupadan ilerdeyiz,almanya kıskanıyor, hollanda 3.havalimanını çekemiyor...

    Heeerbişeylerimiz dört dörtlük ama işte insanımız N A M K Ö R

    Ejderya ve smotie
    Ağlamayın diye insanlarla dalga geçiyordu. Boşuna dememişler büyük lokma ye büyük laf konuşma diye. Videonun başından sonuna kadar ağlamış. Hayat bu işte sen plan yaparsın hayat başka plan yapar. Herşey bizim elimizde sanıyoruz ama değil. Bunun en güzel örneği bu virüs oldu. Bugün harika bir hayatımız olabilir yarın herşey tepetaklak olabilir. Elinden geleni yapmış ama işi rast gitmemiş milyonlarca insan var. Sen o insanlara bugün tepeden bakarsın yarın aynı duruma sen de düşebilirsin.
  • Spor salonundan kim kar etmiş ki. İnşaat işine girseymiş her türlü kazanırdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chebu

    Spor salonundan kim kar etmiş ki. İnşaat işine girseymiş her türlü kazanırdı.
    Ülkeyi tanımadan gelip yatırım yaptı. 22 sene öncesi ile aynı durumda değiliz ki. Çok sağlam kriz üstüne korona ile iş bitti tamamen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne krizi kriz mriz yok, avmler dolu, yollarda hep lüks arabalar var, herkeste iphone 18 var, kimse rtx 5080 ti altında ekran kartı bile kullanmıyor, oteller hep full çekiyor, işsizlik yok gençler iş seçiyor, ezanları susturamazsınız, merkel bizi kıskanıyor, ayasofyadan ezan okuduk, ingiltere bize teşekkür ediyor, kanal istanbul yapınca şahlanacaz, vatandaşın cebinden para çıkmadan köprü yabdık, iban verdik para yollayın plz
  • 2021 de donup daha buyuk bır salon acacagını soyluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müteahhit olacaksın bu dönemde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kafasız geçen sene bol keseden sıkıyordu fakirsen paran yoksa et yiyemiyorsan çalış şöyle yap böyle yap evde yatma vs vs.

    Türkiye yi amerika sanmış galiba.
  • Çalışan kazanır limon satsan ,dürüm satsan parayı vurursun diyen bu değil miydi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

    Çalışan kazanır limon satsan ,dürüm satsan parayı vurursun diyen bu değil miydi?
    Türkiyede para kazanmanın zorluğundan paranın değersizliğinden ev kiralarından gıda fiyatlarından haberi yokki. Salon açınca anlamıştır belki biraz Türkiye piyasasını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redbul_540

    Bu kafasız geçen sene bol keseden sıkıyordu fakirsen paran yoksa et yiyemiyorsan çalış şöyle yap böyle yap evde yatma vs vs.

    Türkiye yi amerika sanmış galiba.
    Akli basina gelmiştir belki

    Turkiyede oyle bir sistem var ki insanlar calismasin uretmesin ticaret yapmasin diye insanlari baskiliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu dangozdu
  • Cenk hoca bu kafasıza iyi dayandı valla.
  • Mevzunun uzayacagi ve bu virüsün de bugünden yarına bitmeyeceğini kafası basan herkes anlar zaten. Bu yüksek vergilerle, yatırımcıya düşman gibi bakan memurlarla Türkiye de iş kurup para kazanmak hikaye zaten. Milletin de pek böyle bir kültürü yok açıkçası. Parası olan beton dikip kar koyup satmaya çalışıyor, sıradan vatandaşın para kazanma yöntemi de ikinci el oto alım satım. Yatırım araçlarımız bunlar! Geçmiş olsun tanımam etmem nasıl bir insan bilmem ama kimsenin is kurupta kapatmasına da sevinmem sonuçta orada çalışıp ekmek yiyen insanlar vardı. Tr de derin bir kriz zaten vardı bu salginda üstüne tüy dikti. Her zamanki gibi çözüm içinde devletimiz sağolsun en basidine kaçtı milleti borclandirmakta buldu çözümü! İki gün sonrasının görülmediği ortamda kim nasıl borca girsin acaba çok merak ediyorum. Sonumuz hayrola arkadaşlar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kaç yıllık birikimini,geldi burda batırdı..şimdi katıl butonuna talim birde.geçen sene youtube den kazandıklarım,benim çerez parama yermez deyip dalga geçiyordu.şimdi katıl butonuna talim oldu.

    Ayrıca salonun daki aletleri özel kafasına göre yaptırmıştı,sırf dikkat çekmek için,halbuki hiç gerrk olmayan bir şeydi.bundan dolayı, kaybı 2 katına çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 4 Haziran 2020; 8:25:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gereksiz birisi ve antipatik. Cenk Hoca iyi haddini bildirdi buna.
  • Steroidli Capon Balığı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    ne krizi kriz mriz yok, avmler dolu, yollarda hep lüks arabalar var, herkeste iphone 18 var, kimse rtx 5080 ti altında ekran kartı bile kullanmıyor, oteller hep full çekiyor, işsizlik yok gençler iş seçiyor, ezanları susturamazsınız, merkel bizi kıskanıyor, ayasofyadan ezan okuduk, ingiltere bize teşekkür ediyor, kanal istanbul yapınca şahlanacaz, vatandaşın cebinden para çıkmadan köprü yabdık, iban verdik para yollayın plz
    Yanlış konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bekir YENİKARAMURAT

    2021 de donup daha buyuk bır salon acacagını soyluyor
    İnsanların gazını almak için diyor onu. Arkasına bakmadan gider daha da buraya gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redbul_540

    Bu kafasız geçen sene bol keseden sıkıyordu fakirsen paran yoksa et yiyemiyorsan çalış şöyle yap böyle yap evde yatma vs vs.

    Türkiye yi amerika sanmış galiba.
    Ne geçen senesi, kendi kanalında videosu var Şubat ayında insanlara ahkam kesiyordu 1 saatlik videosu var. Şimdi aklı başına gelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.