Şimdi Ara

Sattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senin için sattım bu şehri ben. İnsanlarını hayvanlarını. Kedisini köpeğini gece öten çekirgesini. Denize dalan karabataklarını balık yakalayan martılarını. Avuç açmış çiçeklerini sattım. Başı göğe bakan menekşeleri, el açmış duran zambaklarını. Mevsimlik leylaklarını sattım. Bulutlarını sattım. Yağmur yağdıran güneşi saklayan bulutlarını. Sıcaklık veren ışık saçan güneşini sattım. Ayını sattım hiç düşünmeden. Zaten bir işe yaramayan, yıldızlara yarenlik yapan ayı sattım. Denize vuran yakamozu sattım. Banane başkasından. Bakmasın kimse. Vapurlarını sattım ses çıkaran sirenlerini de. Bütün ağaçlarını sattım, nefis boğaz manzarasını sattım. Bakıp da iç geçirdikleri saraylarını, tarihi diye kıyamadıkları çarşılarını sattım. Tüm okullarını eğitim verilen her yeri sattım. Ama olmadı. Kendimi de sattım. Ruhumu düşüncelerimi. Sevgimi bütün hissiyetimi. Ama ulaşamadım. Ne yaptıysam sana bir türlü yaklaşamadım. Güzel gözlerinin bir bakışlık kirasını karşılayamadım. Bari yanında olayım dedim. Bütün ülkeyi sattım. Denizini, coğrafyasını sattım olmadı. İklimini , sıcağını soğuğunu sattım yine yetmedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Ve buldum. En sonunda bedenimi sattım. Bir bıçak aldım ve ona sattım bütün bedenimi. Şimdi tek başımayım ama seni her istediğim vakit görüyorum. Etrafında dolaşıp kokunu alıyorum. Bütün nimetlerini sattığım şu etrafımdakiler sana ulaşmamı sağlayamazken ufak değersiz bedenim sana yaklaşmam için araç oldu. Bilsem daha önce satardım. Sana bu kadar yakın olabileceğimi bilsem daha önce yapardım bunları. Acaba diyorum. Canlıyken daha mı güzel olurdu? Bilmem ki. Hiç yaşayamadım o anı...

• Çok güzel bir yazı olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.