Şimdi Ara

Bekosistem aldım pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
11.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekosistem aldım çok pişmanım :( hiç beklediğim gibi değil.

• Arkadaslar ben 3 aydır üyeyim ve bence gereksiz. Simdi üye olunca üyelere ozel kamp var iste hoca diyor ki şunu şunu yap deneme coz analiz yap tamam ha bir de derece isteyenlere öneriler var onda da ayni seyler aytye başlayın tyt bitsin 80 net alti yapan dereceye oynamasin vsvs ha bir de üye olunca tüm içeriklere erisemiyorsunuz bazıları en üst kademeye hitap ediyor örneğin bazi canlı yayınlar gibi
    Goe bu adamın kaç tane hatasını yakalayıp paylaştı 2018-2019 dönemlerinde benim bile hatırladıklarım az daha fazlası vardır libgen ilk sayfalara bakın duruyordur.
    çağırdığı öğrencilere çözmediği kaynakları mı söyletmedi, yayınevlerini öveceğim diye olmayan kaynakları mı önermedi (birey c coğrafya ) , fake hesaplardan youtube yorumlarında yayınevlerini mi övmedi yani bence daha fazla böylelerini yüceltmeyin sözde dershane rehberlikçilerini sevmezsiniz internette böylelerine prim yaptırıyorsunuz.

başarı hikayeleri de safsatadan ibaret adam 90-100 aralığında obp yapmış 4 yıl ders çalışmadım son yıl çalıştım. he çalışmamışsın hepimiz inandık .
    şimdi geleceksiniz 90-100 obp yapmak öyle zor birşey değil sınav haftası çalışınca oluyor e o zaman oluyorsa
    -ya sınavları kolay
    -ya soruları veriyorlar
    -ya ortaokul temelleri mükemmel olduğu için çalışmalarına gerek yok
    -ya adamlar çok akıllı beyin olarak doğmuş beyinleri o kadar gelişmiş ki o beyinleri sonradan organlarını geliştirmiş derste dinleyerek aşırı zor (!) sınavlarını yapabiliyorlar (hepsi nedense yüksek obp sırrı olarak bunu kabul ediyor )
    -ya da onlar için "ders çalışmak" sözlük anlamı karşılığıyla bizdeki "ders çalışmak" sözlük anlamı karşılığı aynı değil.

Ne şekilde olursa olsun sadece bekir hoca için değil internetteki youtubedaki başarı hikayeleri örneklerinin %99'u gerçek ders çalışma yöntemleri ve gerçek düşüncelerini anlatmaktan uzak, sığ ve basit anlatımlar.

**Forumdaki konuları hariç tutuyorum gerçekten faydalı konular var yazanların emeğine sağlık.

mezun da mezun mezun da mezun. Yakında bunların mezun güzellemeleri yüzünden mezun sayısı ilk yılında sınava giren sayısını aşacak (zaten aştı da 500bin-1 milyon öylesine giriyor onları reel mezun olarak alamayız.)

zaten dereceye giren öğrencilerin hepsi yolun başında 50-60netten başlıyor direkt 90-100netten başlamıyor ki 

nasıl doğuştan bu netlere ulaşsınlar

ben de 45-46 netle başladım sınavda 109 net çıkardım 2018 yılında

80 net altılar dereceye oynamasın demek ne saçma şey 

Yapay Zekanın Yanıtı

Bekosistem Üyeliğine Pişmanlık Duyuyor musun?

Bekosistem, ünlü iş insanı Bekir Avşar tarafından kurulan bir çevrimiçi eğitim platformudur. Platform, çeşitli konularda kurslar ve eğitimler sunmaktadır.

Bekosistem üyeliğine kaydolmayı düşünenler, üyeliğin faydalarını ve maliyetlerini dikkatlice değerlendirmelidirler.

Bekosistem Üyeliğinin Faydaları:

• Alanında uzman eğitmenlerden kapsamlı kurslar
    • Özelleştirilebilir öğrenme yolları
    • Kişiselleştirilmiş destek ve rehberlik
    • Çevrimiçi topluluk ve forumlar

Bekosistem Üyelik Ücreti:

Bekosistem üyelik ücreti, seçtiğiniz plana göre değişmektedir. Temel üyelik aylık yaklaşık 100 TL iken, daha kapsamlı planlar daha yüksek ücretlere tabidir.

Bekosistem Üyeliğine Pişmanlık:

Bazı kullanıcılar, Bekosistem üyeliğine kayıt yaptırdıktan sonra pişmanlık duyabilir. Bunun bazı nedenleri şunlar olabilir:

• Beklentilerini karşılamayan kurslar
    • Çok yüksek üyelik ücreti
    • Yetersiz destek veya geri bildirim
    • Diğer eğitim platformlarına kıyasla daha düşük değer

Bekosistem üyeliğine kaydolmadan önce, aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurmalısın:

• Eğitim ihtiyaçların ve hedeflerin
    • Bütçen
    • Diğer eğitim platformlarıyla karşılaştırma
    • Kullanıcı yorumları ve incelemeleri

Bu faktörleri değerlendirerek, Bekosistem üyeliğinin senin için doğru seçim olup olmadığına bilinçli bir karar verebilirsin. Eğer üyeliğe kaydolduktan sonra pişmanlık duyuyorsan, üyeliğini iptal etme veya uygun bir plan değişikliği yapma seçeneklerini araştırmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaslar ben 3 aydır üyeyim ve bence gereksiz. Simdi üye olunca üyelere ozel kamp var iste hoca diyor ki şunu şunu yap deneme coz analiz yap tamam ha bir de derece isteyenlere öneriler var onda da ayni seyler aytye başlayın tyt bitsin 80 net alti yapan dereceye oynamasin vsvs ha bir de üye olunca tüm içeriklere erisemiyorsunuz bazıları en üst kademeye hitap ediyor örneğin bazi canlı yayınlar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulgen45 -- 27 Ocak 2021; 17:32:55 >
  • Geçmiş olsun yapacak bir şey yok. Hocam ay bitiminde otomatik kartınızda para varsa 2. ayın ücretini çeker. Eğer devam etmek istemiyorsanız katılı iptal edin
  • senin netlerin de iyiydi neden böyle şeylere gerek duyarsınız ki
  • aga uzun zamandır bu forumda takılıp katıldaysınız kusura bakmayın da biraz kaşınmışsınız

• taveuni T kullanıcısına yanıt

öyle yapıcam hocam

• Hocam insan kapılıyo işte youtube a girince ister istemez bakıyosun 10 lira zaten yaa diyosun ben de alcaktım forumda biraz takılınca son anda direkten döndüm geçen hafta kamp muhabbetinde neler var acaba diye yine alcak oldum zor tuttum kendimi çünkü iyi manipüle ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamansızkedyy55 Z kullanıcısına yanıt

Evet hocam ben tercih döneminde de para kaptırdım maalesef sonra gidip bekosistem aldım. Harbi kerizim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulgen45

Arkadaslar ben 3 aydır üyeyim ve bence gereksiz. Simdi üye olunca üyelere ozel kamp var iste hoca diyor ki şunu şunu yap deneme coz analiz yap tamam ha bir de derece isteyenlere öneriler var onda da ayni seyler aytye başlayın tyt bitsin 80 net alti yapan dereceye oynamasin vsvs ha bir de üye olunca tüm içeriklere erisemiyorsunuz bazıları en üst kademeye hitap ediyor örneğin bazi canlı yayınlar gibi

Deneme çöz, analiz yap, zaten bu dönemde deneme çözülüyor Bunu Tekir yavşar veya bir başkasının demesine gerek yok. Geçen sene Mayıs ayında Tekir Yavşar 3 günde 1 soru bankası bitirerek kaynak önerisi yapmıştı. O zaman çarpıyla kapatmıştım kendisini. Kendisi bile söylediğine inanmıyor. İşte hayal satıyor. 2 senedir tekiri takip ediyordum. Her sene aynı şeyleri söylüyor. Eskiden beri takip edenlerin gidip üye olması çok saçma.

• Goe bu adamın kaç tane hatasını yakalayıp paylaştı 2018-2019 dönemlerinde benim bile hatırladıklarım az daha fazlası vardır libgen ilk sayfalara bakın duruyordur.
    çağırdığı öğrencilere çözmediği kaynakları mı söyletmedi, yayınevlerini öveceğim diye olmayan kaynakları mı önermedi (birey c coğrafya ) , fake hesaplardan youtube yorumlarında yayınevlerini mi övmedi yani bence daha fazla böylelerini yüceltmeyin sözde dershane rehberlikçilerini sevmezsiniz internette böylelerine prim yaptırıyorsunuz.

başarı hikayeleri de safsatadan ibaret adam 90-100 aralığında obp yapmış 4 yıl ders çalışmadım son yıl çalıştım. he çalışmamışsın hepimiz inandık .
    şimdi geleceksiniz 90-100 obp yapmak öyle zor birşey değil sınav haftası çalışınca oluyor e o zaman oluyorsa
    -ya sınavları kolay
    -ya soruları veriyorlar
    -ya adamlar çok akıllı beyin olarak doğmuş beyinleri o kadar gelişmiş ki o beyinleri sonradan organlarını geliştirmiş derste dinleyerek aşırı zor (!) sınavlarını yapabiliyorlar (hepsi nedense yüksek obp sırrı olarak bunu kabul ediyor )
    -ya da onlar için "ders çalışmak" sözlük anlamı karşılığıyla bizdeki "ders çalışmak" sözlük anlamı karşılığı aynı değil.

Ne şekilde olursa olsun sadece bekir hoca için değil internetteki youtubedaki başarı hikayeleri örneklerinin %99'u gerçek ders çalışma yöntemleri ve gerçek düşüncelerini anlatmaktan uzak, sığ ve basit anlatımlar.

**Forumdaki konuları hariç tutuyorum gerçekten faydalı konular var yazanların emeğine sağlık.

mezun da mezun mezun da mezun. Yakında bunların mezun güzellemeleri yüzünden mezun sayısı ilk yılında sınava giren sayısını aşacak (zaten aştı da 500bin-1 milyon öylesine giriyor onları reel mezun olarak alamayız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 31 Ocak 2021; 15:44:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekir zamanında sirkadyan diye bir uygulama önermişti soru çözüm için kendisinin de anlaşmalı olduğu. Sonra insanlar buna güvenip aldı ve bir süre sonra uygulama çöktü olan insanların giden parasına oldu tabii ki Bekir Avşar bir açıklama yapmadı
  • gri koç > bekir avşar kitlesi yüzünden gri sevilmiyor
  • Ulgen45 kullanıcısına yanıt

zaten dereceye giren öğrencilerin hepsi yolun başında 50-60netten başlıyor direkt 90-100netten başlamıyor ki 

nasıl doğuştan bu netlere ulaşsınlar

ben de 45-46 netle başladım sınavda 109 net çıkardım 2018 yılında

80 net altılar dereceye oynamasın demek ne saçma şey 

• quote:

Orijinalden alıntı: medness

Goe bu adamın kaç tane hatasını yakalayıp paylaştı 2018-2019 dönemlerinde benim bile hatırladıklarım az daha fazlası vardır libgen ilk sayfalara bakın duruyordur.

-ya sınavları kolay
    -ya soruları veriyorlar

onlar için "ders çalışmak" sözlük anlamı karşlığıyla bizdeki karşılığı kesinlikle aynı değil bencede. hiç çalışmadım yhaa tüm gün survivor izledim diyip 90 üzeri aliyodu hepsi. survivor izledikleri de yok ha ama yarın millete satacak 2 3 yalan için yatmadan önce bölüm sonu fragmanı izleyip yatıyorlar sonrada off abii nasıldı amaa o şunu yazdı şu bunu yazdı aynen gerizekalı aynen sen doğuştan zekisin (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen bir başarı hikayesi gördüm kız 9 10 çalışmadım diyor sonra ilk tyt netim 90+ ydı diyor 🤠 like a fuckin joke
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.